nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Ostrov Lantau, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Lázně Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazén Silvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hotelu Silvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hotelu Silvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hotelu Silvermine Beach Resort Hong Kong - Prostory pro setkávání Silvermine Beach Resort Hong Kong - Lázně Silvermine Beach Resort Hong Kong - Lázně Silvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreační zařízení Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkón/terasa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restaurace Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazén Silvermine Beach Resort Hong Kong - Lázně Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pokoj pro hosty Silvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreační zařízení Silvermine Beach Resort Hong Kong - Okolí
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazén Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/lounge Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recepce Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazén Silvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hotelu Silvermine Beach Resort Hong Kong - Koupelna Silvermine Beach Resort Hong Kong - Koupelna Silvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hotelu Silvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hotelu Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkón/terasa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Fitness prostory Silvermine Beach Resort Hong Kong - Zahrada
Oblast: Ostrov Lantau Počet pokojů: 128

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 1707 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,7
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (1707)
Seřazeno podle:
Rogel R. Páry Philippines, 24. ledna 2015
Indefferent Staff

Enough value for money, near to the place of my interest and Ferry Terminal
4,7
Overall is good despite the Hotel's receiption and restaurant staff who I believe needs improvement in proper dealing with the Guest regardless of their nationality.
Jens -. Obchodní cestující Germany, 10. ledna 2015
good

123
6,3
Noor K. Páry Hong Kong, 10. ledna 2015
Good

I like the view. View is awesome.
7,7
My stay was great. I like it
Kate L. Jednotlivci Australia, 30. prosince 2014
great location but facility requires update

location
6
More of a holiday camp facility. Requires updating and re-furbishment
Hing K. Jednotlivci Hong Kong, 28. prosince 2014
no

no
5,7
Anirban R. Rodiny s malými dětmi India, 27. prosince 2014
Could do better

Location and Food
7,3
Except for food and location, nothing works. The electrc kettle in our room was full of grime; yes, grime! The TV was not working and they promised and engineer who never arrived, dining hall was crowded and the staff were simply unable to manage the chaos. Rooms have thin walls, and we could hear our neighbours long into the night...the list goes on!
Chi C. Páry China, 21. prosince 2014
Old & Worn Out

View, Location
6,7
No Free Wifi in Room or lobby, Front Desk Staff not friendly, No Escalator, Location is Good, Wonderful Sea View, Close to Beach,
Raul M. Jednotlivci Philippines, 21. prosince 2014
Very nice place with a whole new experience

Location impressed me most, accommodation comes second and the hotwl is impressive in its category
8
Though only for a short time, i find it exciting and a good experience
Kathleen K. Páry United States of America, 21. prosince 2014
mrs

Not many people around..breakfast included
5,3
Staff was nice. We loved the location. It was close enough to Hong Kong but still had a relaxing beach feeling. But the hotel is poorly maintained. Many things broken and old.
Chin P. Páry China, 6. prosince 2014
Good

Clean
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silvermine Beach Resort Hong KongSilvermine Beach Resort Hong Kong - LázněSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazénSilvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hoteluSilvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hoteluSilvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hoteluSilvermine Beach Resort Hong Kong - Prostory pro setkáváníSilvermine Beach Resort Hong Kong - LázněSilvermine Beach Resort Hong Kong - LázněSilvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreační zařízeníSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkón/terasaSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestauraceSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazénSilvermine Beach Resort Hong Kong - LázněSilvermine Beach Resort Hong Kong - Pokoj pro hostySilvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreační zařízeníSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkolíSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazénSilvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/loungeSilvermine Beach Resort Hong Kong - RecepceSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazénSilvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hoteluSilvermine Beach Resort Hong Kong - KoupelnaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KoupelnaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hoteluSilvermine Beach Resort Hong Kong - Exteriér hoteluSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkón/terasaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Fitness prostorySilvermine Beach Resort Hong Kong - ZahradaSilvermine Beach Resort Hong Kong - ZahradaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilvermine Beach Resort Hong Kong - LobbySilvermine Beach Resort Hong Kong - OkolíSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkolíSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkolíSilvermine Beach Resort Hong Kong - LobbySilvermine Beach Resort Hong Kong - BazénSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkolíSilvermine Beach Resort Hong Kong - LobbySilvermine Beach Resort Hong Kong - OkolíSilvermine Beach Resort Hong Kong - Jídlo a nápojeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Prostory pro setkáváníSilvermine Beach Resort Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3B06