Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Interiér hotelu Sintra Hotel Macao - Restaurace Sintra Hotel Macao - Lobby Sintra Hotel Macao - Pub/lounge Sintra Hotel Macao - Exteriér hotelu Sintra Hotel Macao - Blízká atrakce Sintra Hotel Macao - Blízká atrakce
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 240
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 5012 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
9,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (5012)
Seřazeno podle:
Shih K. Skupiny Taiwan, 3. července 2015
Good location, clean, spacious, comfortable

Easy check in, no smoke smell, good staff service
8,3
Renovated, but, the WIFI can be better, in the room is OK, when out in lobby where it is supposed be the strongest of signal, it is not. Need to improve that.
Shan T. Páry Indonesia, 10. června 2015
Good

location & clean
7,3
- Room is clean - location is in middle of the town - good service - couldn't connect wifi in room
Ng Y. Obchodní cestující Hong Kong, 10. června 2015
Value for money

Convenient location, fair room & service
8
Chup T. Jednotlivci Singapore, 5. června 2015
Stay At Macau

Location, Cleanliness & Staff Performance
7,3
It was quite pleasant as always.
Chong M. Skupiny Malaysia, 3. června 2015
Free and easy in Macau

Comfortable, good breakfast and staff very friendly
8
Lucille M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 3. června 2015
It's in the middle of everything!

location, location, location
8,3
I have been staying on and off in this hotel for three years now and each time, it never failed to impress me. The staff are courteous, the towels smell good, the beds are soft and so are the pillows. I also feel safe staying in this hotel (although I think the elevator is small).
Chan Y. Jednotlivci Malaysia, 31. května 2015
Very good location

location, staff performance & good food
8,3
good stay overnight, good location and staff very friendly
Serene O. Páry Singapore, 28. května 2015
Short stay in Macau

near to central area and easy access to sight seeing location and lots of food area
6
This is a trip for our honeymoon. We are little disappointed as the room I booked was for a king size bed and ended up with 2 single bed. We were being inform only at the counter after I asked again why then the staff explains to me that the king bed is not available. Overall experience is average.
Lai K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. května 2015
Great location

Location, hotel conditions/cleanliness n staff performance
8
Great. Hotel located in center, easy to access everywhere in Macau. The free shuttle to Dream of City just step out of hotel, for who would like to visit at Taipa village , that is a good free transport ... Hotel staffs very helpful n efficient . Early flight, We reached hotel 11am , before the check in time (3pm). I'm appreciated , we have early check in. Two nights stay at deluxe two twins room , with 2 adults n 2 kids. Beds comfort , room size ok. If visit Macau , will choose to stay Sintra again
Loo Y. Skupiny Singapore, 19. května 2015
Sintra is good place to stay

Location, staff attitude
8,7
Great!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sintra Hotel MacaoSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Interiér hoteluSintra Hotel Macao - RestauraceSintra Hotel Macao - LobbySintra Hotel Macao - Pub/loungeSintra Hotel Macao - Exteriér hoteluSintra Hotel Macao - Blízká atrakceSintra Hotel Macao - Blízká atrakceSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Exteriér hoteluSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - LobbySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Interiér hoteluSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6B02