nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sintra Hotel Macao - Koupelna Sintra Hotel Macao - Interiér hotelu Sintra Hotel Macao - Restaurace Sintra Hotel Macao - Lobby Sintra Hotel Macao - Pub/lounge Sintra Hotel Macao - Exteriér hotelu
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 240
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 4831 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
9,1
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (4831)
Seřazeno podle:
Cissy C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 17. listopadu 2014
Recommended

Convenience, Good location, Clean
8,3
Pleasant stay here. Room clean and big. Location is very nice and convenience to tourist attraction. Easy to get shuttle bus outside the hotel.
Thong C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 17. listopadu 2014
Value for money / Good Location

Location / Big Room
6,7
It was above my expectation for this hotel. Within walking distance to a few tourist attraction and room was big.
Lee J. Jednotlivci South Korea, 16. listopadu 2014
Good good location

Good location, Kind bellboy, comfortable
8
Donna M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. listopadu 2014
Mop washed inside toilet bowl to clean floor

Location, room size, food
5,7
My son vomited in the bathroom, and i called housekeeping. Housekeeping man came in with mop, wiped the vomitus from the floor, rinsed the mop in the TOILET BOWL and mopped the ffoor again. NO cleaning agents/bleach used, only water from the TOILET BOWL. A good way to spread e.coli ! Some food particles still remained on the floor. He went out and i complained to the front desk about the unsanitary way of cleaning. Same person came back now with a broom and dustpan and damp towel. Swept the food particles and wiped the floor using the damp towel. Then left. I ended up cleaning the bathroom with hot water from the shower and shampoo. And never walked around barefoot after that.
Camille B. Skupiny Philippines, 14. listopadu 2014
Highly Recommended

Room space, services, location.
9
We had a very pleasant stay here. The room we got was Grand deluxe twin, can fit 4 into it. We can say that the price is just right for everyone of us. We really had a great stay here. We will recommend this place for budget travelers like us
Kendrick H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. listopadu 2014
Nice. 5 mins walk to senado square

Nice room, location, value for money
9
Serene T. Páry Singapore, 11. listopadu 2014
Great Location

Location!! Value for $$!!
8,7
Simple yet clean
Serene T. Páry Singapore, 11. listopadu 2014
Great Location

Location, Value for $$, Simple yet clean
8,7
Cheng W. Skupiny Singapore, 10. listopadu 2014
Good location, comfortable stay

It is very convenient, the buffet breakfast has many varieties and the bed is comfortable.
9
Kim C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 8. listopadu 2014
Hotel in nice location

Location, Location, Location
7
Superb location to visiting Macau heritage, grabbing food, shopping and grabbing shuttle buses to major casinos and terminal.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sintra Hotel MacaoSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - Pokoj pro hostySintra Hotel Macao - KoupelnaSintra Hotel Macao - Interiér hoteluSintra Hotel Macao - RestauraceSintra Hotel Macao - LobbySintra Hotel Macao - Pub/loungeSintra Hotel Macao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B08