nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Six Senses Yao Noi

56 Moo 5, Tambol Koh Yao Noi, Amphur Koh Yao, Koh Yao Yai / Koh Yao Noi, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Six Senses Yao Noi Phuket - Restaurace Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Exteriér hotelu Six Senses Yao Noi Phuket - Pokoj pro hosty Six Senses Yao Noi Phuket - Vyhlídka Six Senses Yao Noi Phuket - Vyhlídka Six Senses Yao Noi Phuket - Sport a aktivity Six Senses Yao Noi Phuket - Blízká atrakce Six Senses Yao Noi Phuket - Vyhlídka Six Senses Yao Noi Phuket - Vyhlídka Six Senses Yao Noi Phuket - Vyhlídka Six Senses Yao Noi Phuket - Bazén Six Senses Yao Noi Phuket - Okolí Six Senses Yao Noi Phuket - Okolí Six Senses Yao Noi Phuket - Vyhlídka Six Senses Yao Noi Phuket - Vila
Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila Six Senses Yao Noi Phuket - Vila
Oblast: Koh Yao Yai / Koh Yao Noi Počet pokojů: 56
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

9,3

na základě 116 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
9,3
Personál
9,8
Stav hotelu / čistota
9,6
Pokojový komfort/standard
9,5
Jídlo/stolování
9,0
Všechna hodnocení (116)
Seřazeno podle:
Maria C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 21. března 2015
Wonderful experience, beautiful resort

Incredible service, remote and beautifully tranquil, perfect vacation
9,7
Amazing!
Adnan S. Páry Canada, 7. března 2015
best resort I have every stayed

Location food and services
10
Excellent
Michael D. Páry United Kingdom, 8. února 2015
Really relaxing and very attentive staff.

Location. Views. Privacy
9
Excellent
Takaaki U. Skupiny Japan, 1. listopadu 2014
Great

Good location and good staff and good foods
9
Bernadette C. Páry Indonesia, 9. října 2014
Unforgettable, incomparable

The villas, the service, the ambiance
10
We went there for our honeymoon. Blown away from the moment we got picked up from the airport by the service provided. When we got there, it was beyond our expectations. The place, the staff, the villa, the facilities, the view, the surroundings, I just have no words. We stayed there for five nights , the first three days we raining non stop and I can't believe how much we still could enjoy the resort on those rainy days. I could literally stay inside my room for a week. That's how amazing the place was. When the sun finally showed up there was so many things to do there. We went kayaking and island hopping and it was breathtaking. The food was amazing too. There wasn't a single flaw from Six Senses Yao Noi. Me and my husband definitely can't wait to go back. highly recommended
Hye R. Páry South Korea, 2. října 2014
Perfect

View, service, facility
10
I visited Six senses for my honeymoon and it was perfect place for us! The food was awesome and staff was so kind. I'll visit here next year again!
Saumil S. Rodiny s malými dětmi India, 5. srpna 2014
Fantastic

View service and food
10
Jerome R. Rodiny se staršími dětmi Switzerland, 28. července 2014
paradise island

Stuff performance, good food, fantastic resort
10
We had a great stay in a 2 bedroom poolvilla. Great time, great location, great stuff performance, we will go again one day...
Nuanwipha S. Páry Thailand, 14. července 2014
One of my best vacay experience!

great place best service love it
10
Rungnapha H. Rodiny s malými dětmi Thailand, 13. července 2014
The best hotel in world.

Villa, service, location
9,7
Great experience. .great organic food..great natural

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Six Senses Yao Noi PhuketSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - Exteriér hoteluSix Senses Yao Noi Phuket - Pokoj pro hostySix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - Sport a aktivitySix Senses Yao Noi Phuket - Blízká atrakceSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - BazénSix Senses Yao Noi Phuket - OkolíSix Senses Yao Noi Phuket - OkolíSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VilaSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - RestauraceSix Senses Yao Noi Phuket - Blízká atrakceSix Senses Yao Noi Phuket - PlážSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - OkolíSix Senses Yao Noi Phuket - VyhlídkaSix Senses Yao Noi Phuket - PlážSix Senses Yao Noi Phuket - PlážSix Senses Yao Noi Phuket - Vyhlídka


AS-AGWEB-3C03