Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

So Hostel

64/2 Loi Kroh Rd. T. Changklan A.Muang, Noční Bazar, Chiang Mai, Thajsko 50100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 572 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,6
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (572)
Seřazeno podle:
Yin K. Jednotlivci United Kingdom, 23. ledna 2016
location

location, price and good kitchen
6,3
Nahlásit hodnocení
Supunsa P. Jednotlivci Thailand, 17. ledna 2016
cheap

cheap, clean, nice
7
location is good, need more facility like hair dryer
Nahlásit hodnocení
Marina K. Jednotlivci Australia, 12. ledna 2016
Good design but that's all

Bed, location and design
5,7
The staff is not friendly, there were spiders in the bathroom, and the hostel is not so clean. But it's a good location and the design is nice.
Nahlásit hodnocení
Antonia A. Jednotlivci United Kingdom, 7. ledna 2016
Overrated dorms

.
6,7
The dorm beds were reall wobbly and therefore the top bunk and bottom bunk were constantly waking each other up.
Nahlásit hodnocení
Kok C. Páry Malaysia, 4. ledna 2016
Must stay hotel

good location, Clean and spacious.
9,3
Perfect
Nahlásit hodnocení
Chayanis S. Jednotlivci Thailand, 29. prosince 2015
Good location but toilet is fair

Location, staff and service (rent motorcycle)
7,3
Great time to stay in the standard room but I feel the toilet is not work and there is no water free same as hotel
Nahlásit hodnocení
James L. Jednotlivci Canada, 25. prosince 2015
Excellent

Nice room, location, staff
8,3
Enjoyed my stay. Rooms were big and comfortable. Good location that was 5 min walk to night bazaar.
Nahlásit hodnocení
Feaveya K. Obchodní cestující Thailand, 2. prosince 2015
This hotel is appropriate with backpacker.

Good staff, Good price, clean
8,3
Nahlásit hodnocení
Wing S. Jednotlivci Hong Kong, 28. listopadu 2015
good

Good location, cheap accommodation and good staff
7,7
Nahlásit hodnocení
Pajcoob V. Jednotlivci Thailand, 28. listopadu 2015
Not going to stay here again
4,7
It was one of my worst experiences staying in a hostel. I was on the 7th floor and there was a dead bat hanging on the wall, the wifi was HORRIBLE, and not to mention my wifi stopped working before it was check out time, my room key disabled TWICE, the bathroom was not very clean, the elevator can really only carry 2 people, although it says 3. That sucked for me because I was on the 7th floor, either I waited forever for the elevator or walked up 7 flights of stairs. I usually found myself walking up the flights of stairs... They need to make the elevator bigger and faster, because walking up 7 flights of stairs or 9, because there are 9 floors in this hostel, after walking around Chiang Mai or after your long trips... are not fun.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
So Hostel Chiang MaiSo Hostel Chiang Mai - LobbySo Hostel Chiang Mai - RecepceSo Hostel Chiang Mai - LobbySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - Pokoj pro hostySo Hostel Chiang Mai - KoupelnaSo Hostel Chiang Mai - Balkón/terasaSo Hostel Chiang Mai - Balkón/terasaSo Hostel Chiang Mai - Balkón/terasaSo Hostel Chiang Mai - KuchyněSo Hostel Chiang Mai - Interiér hoteluSo Hostel Chiang Mai - KuchyněSo Hostel Chiang Mai - Obchodní centrumSo Hostel Chiang Mai - Interiér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Interiér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Interiér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Interiér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Interiér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Obchod s kávou / kavárnaSo Hostel Chiang Mai - Sport a aktivitySo Hostel Chiang Mai - Exteriér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Exteriér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Exteriér hoteluSo Hostel Chiang Mai - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04