nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel

Rua do Visconde Paco de Arcos, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Exteriér hotelu Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Exteriér hotelu Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Exteriér hotelu Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Okolí Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Balkón/terasa Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Vyhlídka Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Vchod Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Lobby Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Lázně Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Lázně Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Fitness prostory Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Bazén Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Rekreační zařízení Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Executive Lounge Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Executive Lounge Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Bufet
Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Restaurace Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Interiér hotelu Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pub/lounge Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hosty Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Koupelna Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Koupelna
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 408
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 1889 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,3
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (1889)
Seřazeno podle:
Tae Y. Jednotlivci South Korea, 11. září 2014
It is really good

It is closed to Senado square. Swimming pool is small, but enough to enjoy. In addition, you can enjoy sunset.
9,7
Good, Clean, and comfortable
Soobin O. Skupiny South Korea, 11. září 2014
Very comfortable.

Comfy and clean.
9,3
The hotel was comfortable and clean. Only the location was betwixt and between. It was neither far nor near to walk to the Senado.
Desiree D. Páry Philippines, 8. září 2014
Life of Luxury for little cost

Laser cut curtains, the room layout , the lamps
8,3
Staff helpful. Feeling luxurious in the room. Did not want to leave the room.
Evelyn A. Páry Philippines, 7. září 2014
Amazing Stay

warmth welcome, clean and world-class rooms, friendy staff
10
After getting lost where we had a non-scheduled city tour at 11PM, we were warmly and happily surprised by the fabulous welcome bed, rose petals all over the room and one of the best chocolates we have ever tasted. We informed the hotel when we booked that we will be celebrating our 40th Wedding Anniversary in Sofitel Macau at Ponte 16. This hotel is so great that they took time and care to make sure we were welcomed and that we were given a good view of the harbor. We will definitely book in this hotel over and over again.
Yueh C. Jednotlivci Taiwan, 6. září 2014
Location is good

Location
7,7
Tsz L. Páry New Zealand, 6. září 2014
It is clean

Cleaness, location, room size
7
The downsides are: - the curtain cannot be completed closed, - the pillows are not comfortable at all.
Pui L. Jednotlivci Macau, 5. září 2014
Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel

good location,
7
Fok C. Obchodní cestující Hong Kong, 4. září 2014
not expected service

maybe location in central city
6,3
Check in time is too late at 3pm/long waiting time for shuttle bus/
Ching S. Jednotlivci Hong Kong, 31. srpna 2014
Worth a next stay

The staff are friendly, the room view is good and the club lounge is nice.
9,3
Its great, the room is quite comfy and the club lounge offered nice food and beverages. Would stay again next time. Since im not a big fan of gambling, i didnt visit the casino.
Lai F. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 31. srpna 2014
Clean & Tidy

polite and good manner
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel MacaoSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Exteriér hoteluSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Exteriér hoteluSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Exteriér hoteluSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - OkolíSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Balkón/terasaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - VyhlídkaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - VchodSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - LobbySofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - LázněSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - LázněSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Fitness prostorySofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - BazénSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Rekreační zařízeníSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Executive LoungeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Executive LoungeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - BufetSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - RestauraceSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Interiér hoteluSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pub/loungeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hostySofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hostySofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hostySofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Pokoj pro hostySofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - KoupelnaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Macao - Koupelna


AS-AGWEB-3A04