nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Zahrada Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sál Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostory Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vyhlídka Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vybavení Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bufet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hřiště
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreační zařízení Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostory Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dětský klub Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sál Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání
Oblast: Manila Bay Počet pokojů: 609

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2118 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (2118)
Seřazeno podle:
Martin K. Obchodní cestující Czech Republic, 1. srpna 2012
Sofitel - dokonálá harmonie chutí a spánku

Restaurace
10
Hotel jsem využil na jednu noc při cestě z ostrova Bohol do Hong Kongu, kdy jsem byl nucen ve špinavé díře zvané Manila přespat. Sofitel je nádhernou oázou v té změti špíny s úžasnou restaurací, která nabízí množství mezinárodní kuchyně ve velmi vysoké úrovni...
Restaurant Tip: Jak jsem napsal výše.... restaurace :) top v Manile
Marie A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. září 2014
what i like most in the hotel

pool, people, service
6,3
Suzette S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. září 2014
The kids enjoyed!

1. There's a kiddie room where we can leave the kids to play. 2. The Club Millisïme was awesome. 3. Great buffet exeprience though i'm not a big eater,so i am concerned with the value for money.
9,7
1. There's a kiddie room where we can leave the kids to play. 2. The Club Millisïme was awesome. 3. Great buffet exeprience though i'm not a big eater,so i am concerned with the value for money. Wish i could eat at least half of the varieties offered in spiral! The room wa spacious and clean, but since e had a VIP room, i was expecting more extravagant. And they dont allow extra beds in the VIP rooms. My 7-year old son was so big, the king sized bed bacame small for us 4. I loved the Lanvin toiletry stuff!
Michael S. Páry United States of America, 13. září 2014
First class hotel with every confort you need

Breakfast, rain shower, steam room
9,3
Very beautiful hotel! The breakfast is fantastic. The staff is also excellent!
Tan T. Obchodní cestující Singapore, 13. září 2014
fantastic stay

cleanliness, comfort and location
8
Never been so good.
Kian W. Obchodní cestující Malaysia, 12. září 2014
Nice room but location is the issue

Nice room. Great services
6,3
Michael S. Páry United States of America, 5. září 2014
Pleasurable hotel, first class, great service too

Bed, view, yoga class
9,7
A bit expensive, but it's worth the money. Great place to recharge after a long international flight. Not too far from the airport. The hotel has everything you need. Very enjoyable!
Li S. Obchodní cestující United Kingdom, 5. září 2014
A bit dated but nice swimming pool

swimming pool, sea view, spacious room
7,3
Overall ok but shower is weak when you want to increase the temp.
Man B. Obchodní cestující Hong Kong, 29. srpna 2014
Fantastic Staff. A little remote and getting old

Staff were the best I've experienced anywhere. Food was quite good.
6,3
Staff were fantastic especially housekeeping and one particular waiter at the buffet (Alvin). Service from both were exceptionally friendly and attentive yet not overbearing. Felt very welcome and you could ask for just about anything you wanted. Room was starting to get old and there were no electrical sockets next to the bed. Overall clean and comfortable. Slightly expensive but you get what you pay for. The location was a little remote but was quiet and comfortable if you stayed at the hotel most of the time like me. I would consider staying there again.
Hasmin M. Obchodní cestující Brunei Darussalam, 28. srpna 2014
Lovely Way to End a whole day doing business

Hotel Amenities, Cleanliness, Comfortable
2,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - ZahradaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostorySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VyhlídkaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VybaveníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - HřištěSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreační zařízeníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostorySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dětský klubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge


AS-AGWEB-3A05