Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sál Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bazén Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interiér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interiér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interiér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hotelu
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Golfový kurz Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lobby Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bazén Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Manila Bay Počet pokojů: 609

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2387 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2387)
Seřazeno podle:
Martin K. Obchodní cestující Czech Republic, 1. srpna 2012
Sofitel - dokonálá harmonie chutí a spánku

Restaurace
10
Hotel jsem využil na jednu noc při cestě z ostrova Bohol do Hong Kongu, kdy jsem byl nucen ve špinavé díře zvané Manila přespat. Sofitel je nádhernou oázou v té změti špíny s úžasnou restaurací, která nabízí množství mezinárodní kuchyně ve velmi vysoké úrovni...
Restaurant Tip: Jak jsem napsal výše.... restaurace :) top v Manile
Richard H. Páry United States of America, 21. května 2015
Great stay! Staff is wonderful and food is great

Staff, food, facility
10
great
Miranda J. Obchodní cestující Philippines, 18. května 2015
fantastic!

food is great! hotel is so clean.
2,7
Claudine M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. května 2015
Great

Location, pool, staff
7,7
We had an enjoyable stay and we'll be back.
Mark A. Jednotlivci Philippines, 11. května 2015
World class experience

Food, location, and amenities were great! I liked it!
9,3
Food, location, amenities are beyond amazing. My only comment is that when I upgraded to include breakfast, snacks and cocktails, the records were not updated. So the attending staff had to confirm with the Club Lounge, Millisme. Maybe next time records in the front desk should be synced with records in the club lounge.
Jan T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 10. května 2015
Not worth it!

Location; Hotel restaurant (Spiral); Amenities
7,3
Considering the price, there are better hotel options. Our room was quite small and outdated. Also, the entire hotel had a bustling ambiance.
Lynette G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. května 2015
pleasant stay at this 5star hotel

my kids loved the pool. I loved the walkway/jogging path near the seawall plus tue food was exquisite.
8,7
Hannabeth B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. května 2015
A superb staycation for the whole family

Service, Interior, Value for money
8,7
I can rate our stay as excellent! From the time we enter until we bid our farewells to the hotel was absolutely exquisite! Sofitel definitely knows how to let every guests feel special. Will definitely go back and leave good comments to our friends and families. Good job!
Nhia V. Rodiny s malými dětmi United States of America, 5. května 2015
awesome hotel

food, pool, great staff
9,7
Loved the hotel it was a very nice place to stay and the breakfast was awesome. Nice pool and good Internet connection. Spent alittle more money than what I expected. A little pricey would recommend booking room with breakfast.
Nhia V. Rodiny s malými dětmi United States of America, 5. května 2015
awesome stay

food, comfy bed, pool
9,7
Awesome stay at the hotel great staff, great food, nice pool, alot of things to do around the area and at the hotel. The only thing is the hotel can get alittle pricy so I would recommend booking room with breakfast included.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BazénSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interiér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interiér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interiér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Golfový kurzSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LobbySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BazénSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostorySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VyhlídkaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VybaveníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - HřištěSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreační zařízeníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostorySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dětský klubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge


AS-AGWEB-3C02