nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hotelu Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Zahrada Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sál Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostory Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vyhlídka Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vybavení Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bufet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hřiště
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreační zařízení Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostory Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dětský klub Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hosty Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sál Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lázně Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurace Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkávání
Oblast: Manila Bay Počet pokojů: 609

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2093 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (2093)
Seřazeno podle:
Martin K. Obchodní cestující Czech Republic, 1. srpna 2012
Sofitel - dokonálá harmonie chutí a spánku

Restaurace
10
Hotel jsem využil na jednu noc při cestě z ostrova Bohol do Hong Kongu, kdy jsem byl nucen ve špinavé díře zvané Manila přespat. Sofitel je nádhernou oázou v té změti špíny s úžasnou restaurací, která nabízí množství mezinárodní kuchyně ve velmi vysoké úrovni...
Restaurant Tip: Jak jsem napsal výše.... restaurace :) top v Manile
Man B. Obchodní cestující Hong Kong, 29. srpna 2014
Fantastic Staff. A little remote and getting old

Staff were the best I've experienced anywhere. Food was quite good.
6,3
Staff were fantastic especially housekeeping and one particular waiter at the buffet (Alvin). Service from both were exceptionally friendly and attentive yet not overbearing. Felt very welcome and you could ask for just about anything you wanted. Room was starting to get old and there were no electrical sockets next to the bed. Overall clean and comfortable. Slightly expensive but you get what you pay for. The location was a little remote but was quiet and comfortable if you stayed at the hotel most of the time like me. I would consider staying there again.
Leslyn T. Páry Philippines, 27. srpna 2014
Sofitel - our choice

1. Comfort 2. Staff 3. Location Overall, we just love it here.
10
Perfect..again!
Aaron J. Rodiny s malými dětmi United States of America, 25. srpna 2014
Great :)

Cool swimming pool, great room, great staff
9,3
Great!
Austria G. Rodiny s malými dětmi United States of America, 25. srpna 2014
Excellent

Staff, service, room
8,7
Ma P. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. srpna 2014
Not so good service

ambience, food location
6,3
Herminio P. Páry Philippines, 24. srpna 2014
Good "Staycation"

Service, ammenities and room comfort
8,7
It was a good weekend gateaway. The pool was definitely one of the best i have seen. The staff were very courteous and very accomodating. You definitely feel you are taken care off. My only negative comment is that some of the furniture are already showing its age. The safe and the cabinets i think have to be change to maintain the quality of the hotel.
Waseem A. Obchodní cestující Saudi Arabia, 21. srpna 2014
best buffet ever

view, food and friendly staff
9
it was very good I enjoy everything about it, the buffet it was one of the best I ever had in my life. but the smoking room was kinda beat up.
Farid E. Obchodní cestující United States of America, 20. srpna 2014
Great view of the Bay

Pool, view, interior design
7
The hotel is nicely decorated and located right on Manila bay. I recommend for families with kits (pools) and couples and Gamblers. The location is not suitable for business travelers.
Tony D. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 14. srpna 2014
Fantastic

Place, ambience & staff - are were satisfactory
9,7
Very satisfied & I can highly recommend to my friends.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Exteriér hoteluSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - ZahradaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostorySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VyhlídkaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VybaveníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - HřištěSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreační zařízeníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitness prostorySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dětský klubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pokoj pro hostySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LázněSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/loungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Taneční sálSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Executive LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestauraceSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Prostory pro setkáváníSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BufetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/lounge


AS-AGWEB-3C03