nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Exteriér hotelu Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 37
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 860 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,1
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (860)
Seřazeno podle:
Zbysek S. Obchodní cestující Czech Republic, 2. května 2012
Krásný butik hotel s prťavými pokoji

Design hotelu
6
krásný butik hotel s prťavými pokoji, pokud si ovšem nechcete připlatit upgrade na větší pokoj - cena asi jako za dvoutýdenní dovolenou v evropě
Shopping Tip: výborně vybavený značkový obchod salomon asi 5 minut od hotelu na connaught rd central
Jakub K. Páry Czech Republic, 21. srpna 2011
Skvělé umístění ale malé pokoje

poloha
8
Skvělá poloha, ochotný personál, velmi malé ale čisté pokoje, internet bez problému zdarma
Tu V. Obchodní cestující United States of America, 27. června 2014
Ideal for business travelers

Fast check in, friendly staff, clean hotel
6
I checked around midnight and staff was very friendly. The checkin process was fast. Breakfast was delivered from 8-10am to room but I had said I had early meeting, they offered to deliver early. I requested 7:30am and it was brought to me at exactly 7:30am. The bed was large but not as comfortable as others I slept on. That is my only minor complaint.
Pui C. Obchodní cestující Malaysia, 20. června 2014
Staff nice! but the room too small!

Staff
5,7
Wing Y. Obchodní cestující Hong Kong, 20. června 2014
Nice Hotel

Nice, Neat, Tidy
6,7
It is a nice hotel. There are lots of local and western resturants nearby. If you want to take the MTR, you need to walk 5 to 10 minutes. However, it is very convenient to take a taxi. The hotel keeps clean and tidy. I feel comfortable. Nevertheless, the price is not cheap.
Quek K. Jednotlivci Singapore, 16. června 2014
Good and Fun

Conducive, comfortable and cosy.
10
Conducive, comfortable and cosy.
Johannes A. Obchodní cestující Netherlands, 14. června 2014
convenient, comfortable

location, staff and rate
8
The stay was short but good. Very friendly staff. Although the rooms are rather small, it's a pretty good layout and comfortable. Location is great, close to the shopping area, LKF and the Sheung Wan Subway station.
See H. Obchodní cestující Malaysia, 11. června 2014
great location

comfort, friendly, clean
6
Great
Rene C. Jednotlivci Canada, 9. června 2014
Comfortable stay with helpful staff

Internet. Small breakfast delivered to room. Helpful staff
7,3
It's a small room for sure. But it was adequate for a solo traveller. Clean. Staff found a poster I had forgotten when I checked out and were quite helpful in general. 3 or 4 block walk to the MTR. I would recommend this hotel.
Lawrence A. Obchodní cestující Singapore, 8. června 2014
Small hotel with attentive stall

Centralised location with walking distance to night life, eating places and shoppings
6,7
Pleasant stay at the hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - Exteriér hoteluSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3B04