nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Exteriér hotelu Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 37
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 895 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,1
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (895)
Seřazeno podle:
Zbysek S. Obchodní cestující Czech Republic, 2. května 2012
Krásný butik hotel s prťavými pokoji

Design hotelu
6
krásný butik hotel s prťavými pokoji, pokud si ovšem nechcete připlatit upgrade na větší pokoj - cena asi jako za dvoutýdenní dovolenou v evropě
Shopping Tip: výborně vybavený značkový obchod salomon asi 5 minut od hotelu na connaught rd central
Jakub K. Páry Czech Republic, 21. srpna 2011
Skvělé umístění ale malé pokoje

poloha
8
Skvělá poloha, ochotný personál, velmi malé ale čisté pokoje, internet bez problému zdarma
Hui D. Obchodní cestující Hong Kong, 16. září 2014
small room

no no no
5,3
no good
Frederico D. Páry Macau, 7. září 2014
Nice and neat

location , service , hygene
8,3
great location and friendly staffs
Rahmat A. Páry Singapore, 31. srpna 2014
Good location near to ferry terminal.

Basic small size,good location,friendly and helpful staff.
7,7
Pleasant stay,breakfast served in the room. Easy to go around. MTR and bus stop were near by.
Yan Y. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 24. srpna 2014
Small with black colour's hotel

Convenient location, food around, close to ferry
6
I book a suit room with breakfast. The room don't look like suit's wth a bit noise. I am not going to come back for stay again. Anyway beside these I was ok for our stay
Leong C. Obchodní cestující Malaysia, 13. srpna 2014
not so good
2,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Jonathan D. Páry Philippines, 10. srpna 2014
room quality,clean hotel & great staff commendable

small but clean room, cozy hotel & great accomodating staff compensated for the not so favorable location
6,7
Despite the long walk from the mtr station to the hotel, we enjoyed our stay in sohotel. Room was small but cozy enough to make our stay memorable
Mei C. Páry Malaysia, 7. srpna 2014
small room, good customer service

good location- walking distance to LKF
4
Maria D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 6. srpna 2014
Review SOHOTEL

Cleanliness, Comfort and Class
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - Exteriér hoteluSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3B08