Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sohotel Hong Kong - Rekreační zařízení Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Koupelna Sohotel Hong Kong - Koupelna Sohotel Hong Kong - Rekreační zařízení Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Exteriér hotelu Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Vybavení
Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Koupelna Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 37
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1012 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,1
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1012)
Seřazeno podle:
Zbysek S. Obchodní cestující Czech Republic, 2. května 2012
Krásný butik hotel s prťavými pokoji

Design hotelu
6
krásný butik hotel s prťavými pokoji, pokud si ovšem nechcete připlatit upgrade na větší pokoj - cena asi jako za dvoutýdenní dovolenou v evropě
Shopping Tip: výborně vybavený značkový obchod salomon asi 5 minut od hotelu na connaught rd central
Jakub K. Páry Czech Republic, 21. srpna 2011
Skvělé umístění ale malé pokoje

poloha
8
Skvělá poloha, ochotný personál, velmi malé ale čisté pokoje, internet bez problému zdarma
Vicente S. Obchodní cestující Philippines, 15. května 2015
Best value for money.

Excellent and courteous staff. Very clean and comfortable.
8
Highly recommend this hotel. Staff were very helpful and courteous. Light breakfast in room was a delight and so was all day strong brewed coffee.
Yu S. Skupiny Japan, 3. května 2015
Small but Very functional

Free smartphone, in-room breakfast, and hospitality
9,7
It's located near 上環. You can go there five minutes to walk. Hotel staff is really friendly and helpful. Also a smart phone is served each guest for free. So you can use any apps like Google maps, browser, and FB for free. More, breakfast is served every morning to your room, and you can order tea and coffee whenever you want. Rooms are small, but they are really comfortable. No complaints from me, I recommend this hotel for your stay in HK.
Elizabeth B. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 30. dubna 2015
Sohotel - Everything I expected and more

Service, Internet, Location
8,7
Sohotel is an excellent choice for travelers on a budget and does not disappoint. The facilities, rooms and all services are exactly as advertised. No surprises. The location is perfect. I slept well every night: the beds are firm, but comfortable and I wasn't disturbed by noise from either the street or within the hotel. The service was excellent.
Ornusa J. Obchodní cestující Thailand, 19. dubna 2015
Average service

Location and helping hand
6,7
Average
Kevin Z. Jednotlivci Canada, 13. dubna 2015
nice friendly hotel

location, staff, cleanliness
9,7
No complaints, got what I paid for. Only downside is room is quite small. Staff were very friendly polite, hotel clean, location is superb
Martin R. Skupiny Australia, 30. března 2015
Sales manager

Staff - clean -
8
Deirdre C. Páry United States of America, 29. března 2015
extremely small

location, clean, friendly
7,3
The staff is very friendly and helpful. The hotel was also very clean. The biggest challenge was how small the room was though. There was basically no walking room around the bed - the room was the size of the bed. I guess that's generally the case with a lot of places in Hong Kong though. We were there for the 7s, so it did the trick as a place to sleep. But it's not somewhere you want to go if you want to have some space!
Rubiana A. Jednotlivci Philippines, 23. března 2015
walking distance

near MTR
7,7
It was good but they did not consider giving me late check out for free although my light was 8pm.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - Rekreační zařízeníSohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - KoupelnaSohotel Hong Kong - KoupelnaSohotel Hong Kong - Rekreační zařízeníSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - Exteriér hoteluSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - KoupelnaSohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B04