nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Exteriér hotelu Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 37
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 878 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,1
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (878)
Seřazeno podle:
Zbysek S. Obchodní cestující Czech Republic, 2. května 2012
Krásný butik hotel s prťavými pokoji

Design hotelu
6
krásný butik hotel s prťavými pokoji, pokud si ovšem nechcete připlatit upgrade na větší pokoj - cena asi jako za dvoutýdenní dovolenou v evropě
Shopping Tip: výborně vybavený značkový obchod salomon asi 5 minut od hotelu na connaught rd central
Jakub K. Páry Czech Republic, 21. srpna 2011
Skvělé umístění ale malé pokoje

poloha
8
Skvělá poloha, ochotný personál, velmi malé ale čisté pokoje, internet bez problému zdarma
Jonathan D. Páry Philippines, 10. srpna 2014
room quality,clean hotel & great staff commendable

small but clean room, cozy hotel & great accomodating staff compensated for the not so favorable location
6,7
Despite the long walk from the mtr station to the hotel, we enjoyed our stay in sohotel. Room was small but cozy enough to make our stay memorable
Mei C. Páry Malaysia, 7. srpna 2014
small room, good customer service

good location- walking distance to LKF
4
Janet C. Obchodní cestující Singapore, 31. července 2014
Venue near to clients' office which is good.

Value for money as I booked during promotional offer, free wifi. But small room.
6,7
No complaint, pleasant stay with decent breakfast and free wifi.
Clarence L. Obchodní cestující Singapore, 23. července 2014
Good no frills hotel.

Close to MTR, good food all around, comfortable rooms
7,7
Pleasant and absolutely comfortable rooms. Close to MTR and easy accessibility to anywhere in Hong Kong
Mr T. Skupiny Malaysia, 20. července 2014
Small room

Clean, attentive, quiet
6
Can't put much, was out first thing in the morning, and back past midnight. Overall it was a relatively pleasant stay but no 'wow' factor behind it.
Wingsum T. Páry Hong Kong, 10. července 2014
Big Room

Very Comfortable
7,7
Tu V. Obchodní cestující United States of America, 27. června 2014
Ideal for business travelers

Fast check in, friendly staff, clean hotel
6
I checked around midnight and staff was very friendly. The checkin process was fast. Breakfast was delivered from 8-10am to room but I had said I had early meeting, they offered to deliver early. I requested 7:30am and it was brought to me at exactly 7:30am. The bed was large but not as comfortable as others I slept on. That is my only minor complaint.
Alison A. Obchodní cestující United States of America, 25. června 2014
Small Rooms, Minimal Breakfast

Location
6
The room was very small, even by Hong Kong Standards and the breakfast was quite disappointing.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - Exteriér hoteluSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3B05