Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Exteriér hotelu Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Vchod Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Lobby Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Interiér hotelu Sohotel Hong Kong - Recepce Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Vybavení Sohotel Hong Kong - Rekreační zařízení Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Rekreační zařízení Sohotel Hong Kong - Koupelna
Sohotel Hong Kong - Koupelna Sohotel Hong Kong - Koupelna Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Sohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 37
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 999 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,1
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (999)
Seřazeno podle:
Zbysek S. Obchodní cestující Czech Republic, 2. května 2012
Krásný butik hotel s prťavými pokoji

Design hotelu
6
krásný butik hotel s prťavými pokoji, pokud si ovšem nechcete připlatit upgrade na větší pokoj - cena asi jako za dvoutýdenní dovolenou v evropě
Shopping Tip: výborně vybavený značkový obchod salomon asi 5 minut od hotelu na connaught rd central
Jakub K. Páry Czech Republic, 21. srpna 2011
Skvělé umístění ale malé pokoje

poloha
8
Skvělá poloha, ochotný personál, velmi malé ale čisté pokoje, internet bez problému zdarma
Ornusa J. Obchodní cestující Thailand, 19. dubna 2015
Average service

Location and helping hand
6,7
Average
Kevin Z. Jednotlivci Canada, 13. dubna 2015
nice friendly hotel

location, staff, cleanliness
9,7
No complaints, got what I paid for. Only downside is room is quite small. Staff were very friendly polite, hotel clean, location is superb
Martin R. Skupiny Australia, 30. března 2015
Sales manager

Staff - clean -
8
Deirdre C. Páry United States of America, 29. března 2015
extremely small

location, clean, friendly
7,3
The staff is very friendly and helpful. The hotel was also very clean. The biggest challenge was how small the room was though. There was basically no walking room around the bed - the room was the size of the bed. I guess that's generally the case with a lot of places in Hong Kong though. We were there for the 7s, so it did the trick as a place to sleep. But it's not somewhere you want to go if you want to have some space!
Rubiana A. Jednotlivci Philippines, 23. března 2015
walking distance

near MTR
7,7
It was good but they did not consider giving me late check out for free although my light was 8pm.
Chuen Y. Obchodní cestující Malaysia, 8. března 2015
Smiley staff

Good manner of Staffs, clean room & tasty breakfast
6,7
Fairly Good. Small Standard Room for 2 person
Mazlindah K. Skupiny Malaysia, 8. února 2015
Not very friendly, stiff & nonsmiling staffs

Comfort, cleanliness, wifi
6
It was comfortable though small suite. They checked us in right away as we arrive without much hussles. I would come back on next visit if only the staffs can be extra sincere with smiles & be a bit friendly plus the location is quite a walk from the nearest mtr station's entrance/exit. Clean, neat & comfortable but not very much value for money even though we had a 40% discount at booking time.
Denise C. Skupiny Singapore, 31. ledna 2015
Good location, great service

Location, value for money, good service
7
It was great, except for the small rooms.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - Exteriér hoteluSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - VchodSohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - LobbySohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - Interiér hoteluSohotel Hong Kong - RecepceSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - VybaveníSohotel Hong Kong - Rekreační zařízeníSohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Rekreační zařízeníSohotel Hong Kong - KoupelnaSohotel Hong Kong - KoupelnaSohotel Hong Kong - KoupelnaSohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hostySohotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B03