Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Somerset Surabaya Hotel

Jalan Raya Kupang Indah, Dukhu Pakis, Surabaya, Indonésie 60189 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostory Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápoje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Hřiště Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárna Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárna Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Okolí Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna
Oblast: Dukhu Pakis Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 590 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (590)
Seřazeno podle:
Suci S. Jednotlivci Indonesia, 21. července 2015
I've got the best experience for my 4 nights stay.

Good cleanliness for the room, good service for room service, comfortable bed.
7,7
I enjoyed it very much, only that the gym is not too big and it's not well-maintained (when I firstly entered the gym and about to go up, I smelled urine. It's like your baby pees somewhere and you don't clean it). I directly complained to one of your staff there but no action! What a shame!
Nahlásit hodnocení
Lois D. Páry Indonesia, 4. července 2015
Good location

Good location
8
Nahlásit hodnocení
Lois D. Obchodní cestující Indonesia, 1. července 2015
Good location

Good location
8
Nahlásit hodnocení
Arief G. Obchodní cestující Indonesia, 27. června 2015
Good hotel

everything is as said in the pictures, nice clean hotel and friendly staff
10
great stay
Nahlásit hodnocení
Antonius W. Obchodní cestující Indonesia, 26. června 2015
Good for business

Location, Politeness, comfortable bed
8,7
Excellent bed for a 4 star hotel. TV channels were not as clear as we would hope and the toilet was very simple. Apart from those two minor problems, the hotel was a good place to rest.
Nahlásit hodnocení
Andy S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 9. června 2015
First time using the serviced apartment

location, comfortable room, clean
8
i usually stay at the hotel room, and for this time i tried the serviced apartment with 2 bedrooms. First unit we get is a bad experience, the room it self is great, newly renovated. But the aircon is an old type. They didnt change to a new one when they renovTe the room. So its really hot in the room. The bathroom was not renovated as well, it used old utensils, but still works fine. The second night we were moved to another unit, the room is also new, but the aircon is also old type, however its still functioning, so at least we can rest well.
Nahlásit hodnocení
Andre Y. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 24. května 2015
Quite overrated

Staff Location comfort
5
Nahlásit hodnocení
Jonahlyn A. Jednotlivci Philippines, 24. května 2015
comfy stay but disgusting toilet

location, food, staff
7,7
Pretty much heaven except for the old toilet and disposable slippers (which felt like they haven't been disposed, but reused, for quite sometime now). The tub in the toilet was clogged, and I was investigating, I made a very disgusting discovery that had me raising my feet (stepping on the sides of the tub) while taking a shower. And soaking in a hot bath with "that thing" is totally of the menu. This is the first time in my life when showering was life threatening as I could slip off the precarious position at any moment. So much for pricey 4* hotel showers. I didn't even bother reporting to the staff, given the age of this hotel, I bet all their toilets are like this.
Nahlásit hodnocení
Sulyono H. Obchodní cestující Indonesia, 22. května 2015
nice hotel

nice hotel, nice room, nice service
6
Nice hotel, nice room, nice service, nice location
Nahlásit hodnocení
Novita T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. dubna 2015
Find destination in west surabaya

the best 3 things about this hotel are their location is near to go to highway, near to shopping mall and easy for food
7,7
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Somerset Surabaya Hotel SurabayaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - LobbySomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostorySomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápojeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - BazénSomerset Surabaya Hotel Surabaya - LobbySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - HřištěSomerset Surabaya Hotel Surabaya - LobbySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - OkolíSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01