Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Somerset Surabaya Hotel

Jalan Raya Kupang Indah, Mayjen Sungkono, Surabaya, Indonésie 60189 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Bufet Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápoje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápoje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápoje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace
Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Obchodní centrum Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostory Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna
Oblast: Mayjen Sungkono Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 579 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (579)
Seřazeno podle:
Antonius W. Obchodní cestující Indonesia, 26. června 2015
Good for business

Location, Politeness, comfortable bed
8,7
Excellent bed for a 4 star hotel. TV channels were not as clear as we would hope and the toilet was very simple. Apart from those two minor problems, the hotel was a good place to rest.
Andre Y. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 24. května 2015
Quite overrated

Staff Location comfort
5
Jonahlyn A. Jednotlivci Philippines, 24. května 2015
comfy stay but disgusting toilet

location, food, staff
7,7
Pretty much heaven except for the old toilet and disposable slippers (which felt like they haven't been disposed, but reused, for quite sometime now). The tub in the toilet was clogged, and I was investigating, I made a very disgusting discovery that had me raising my feet (stepping on the sides of the tub) while taking a shower. And soaking in a hot bath with "that thing" is totally of the menu. This is the first time in my life when showering was life threatening as I could slip off the precarious position at any moment. So much for pricey 4* hotel showers. I didn't even bother reporting to the staff, given the age of this hotel, I bet all their toilets are like this.
Sulyono H. Obchodní cestující Indonesia, 22. května 2015
nice hotel

nice hotel, nice room, nice service
6
Nice hotel, nice room, nice service, nice location
Novita T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. dubna 2015
Find destination in west surabaya

the best 3 things about this hotel are their location is near to go to highway, near to shopping mall and easy for food
7,7
Suet F. Obchodní cestující Singapore, 6. března 2015
A place for traveller

pool bed and staff
8
not the first time staying here. book here for my business trip as near to my client. good
Andy S. Jednotlivci Indonesia, 1. března 2015
Good Hotel

location, clean, quick check in
7,3
+ clean room + good location + quick check in - toilet is too small - little choice for breakfast
Aileen H. Obchodní cestující Indonesia, 25. února 2015
My stay at Somerset

Live band, quite spacious lobby area, have eateries nearby
6
It's been good overall except the condition of the bathroom not so clean like it's not been used for quite sometime. When i used the toilet bowl, the flushing water is quite dirty and black.
Franky J. Páry Indonesia, 22. února 2015
Good staff and clean

Comfort, good food, close to ciputra mall
8,7
Definately coming back to stay
Ernest B. Obchodní cestující Indonesia, 18. února 2015
Good hotel for business trip

Big rooms, nice location, value for money
7
I stayed there for one night during a business trip. The hotel is pretty old, however they maintain it quite well and the room is nice and cozy.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Somerset Surabaya Hotel SurabayaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluSomerset Surabaya Hotel Surabaya - BufetSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápojeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápojeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápojeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - BazénSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - LobbySomerset Surabaya Hotel Surabaya - Obchodní centrumSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostorySomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01