nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Somerset West Lake Serviced Residences

No.254 D Thuy Khue, Tay Ho District, Oblast Tay Ho - Západní jezero / Nghi Tam, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Fitness prostory Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Restaurace Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Apartmá Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Vyhlídka Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Vyhlídka Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Fitness prostory Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Hřiště Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Vyhlídka
Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Bazén Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Vchod Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Vchod Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Exteriér hotelu Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Lobby Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Restaurace Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Lobby Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Interiér hotelu Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Restaurace Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Zahrada Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Lobby Somerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Zahrada
Oblast: Oblast Tay Ho - Západní jezero / Nghi Tam Počet pokojů: 90
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 289 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,1
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (289)
Seřazeno podle:
Yu Y. Obchodní cestující China, 17. března 2015
Good

Location, view
9,3
Seongsoo H. Rodiny s malými dětmi South Korea, 9. března 2015
its good condition but breakfast

cozy and kind staff. near west lake.
8,7
Good staff service with fine swimming pool.
Thanh H. Páry Vietnam, 9. února 2015
Good

Quite, clean and private
7,3
Happy
Bernard G. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 2. ledna 2015
Space

Comfortable, spacious, good service
8,7
We have enjoyed the tranquillity, the space and the excellent service. We expected a better view and a more tranquil evironament.. Over all we loved it!
Koh A. Páry Singapore, 1. ledna 2015
Nice view

Cooking
7,7
Edward B. Páry United Kingdom, 28. prosince 2014
Poor Service

Good Location
6,7
I was disappointed with my staff this time. It has been good in previous trips but there were so many things in the room that went wrong and I didnt get any help from the staff. I asked them to speak to the duty manager but (if asked) wasnt willing to speak to me. I hope it is better next time if i should stay.
Raymond T. Obchodní cestující Singapore, 23. listopadu 2014
Comfort Stay

Location, View and cleaniness
8
Stay there for 3 days. Was upgraded to 2 bedroom apartment with breakfast. The room given was facing the west lake. The view was nice. Room is quite big with a king size bed and toilet was equipped with bath tub. From the hotel to Old Quarter takes abt 15 to 20 mins. Nevertheless it was a great stay there. Will come back again!
Tran M. Obchodní cestující Vietnam, 19. listopadu 2014
Budget hotel

Big room, good location, reasonable price
6,3
Big room with kitchen. Good for family staying. But not really clean, old furniture
Kris N. Obchodní cestující Singapore, 6. listopadu 2014
Spacious & Clean

Spacious, Cleanliness & Value for money
8
Pleasant Stay. Will definitely stay in this hotel when I visit Vietnam.
Lee K. Obchodní cestující Malaysia, 23. října 2014
Just okay

Nothing much to this place, very ordinary and mid-range
6
Room had strong cooking odour, shaped a bit funny. View of the lake was not as fantastic as reported.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Somerset West Lake Serviced Residences HanojSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Fitness prostorySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - RestauraceSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - ApartmáSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - VyhlídkaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - VyhlídkaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Fitness prostorySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - HřištěSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - VyhlídkaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - BazénSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - VchodSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - VchodSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Exteriér hoteluSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - LobbySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - RestauraceSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - LobbySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Interiér hoteluSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - RestauraceSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - ZahradaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - LobbySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - ZahradaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Fitness prostorySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hostySomerset West Lake Serviced Residences Hanoj - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B05