Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Sorat Hotel Ambassador

Bayreuther Strasse 42-43, Schöneberg, Berlín, Německo 10787

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 91 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (91)
Seřazeno podle:
Stephanie T. Jednotlivci Indonesia, 21. ledna 2016
Nice experience in Berlin

Location, cleanliness and staff performance
7,7
Hotel location is very strategic, walking distance to station. Helpful and friendly staff with fluent English. Room is clean and neat but doesn't provide kettle. Only one device can connect to Wifi which is a bit troublesome. Overall, its a pleasant stay.
Nahlásit hodnocení
Vincent P. Jednotlivci Taiwan, 10. listopadu 2015
Bettter than I expect

Excellent place. Nice staff. Clean room.
10
Nahlásit hodnocení
Lassi S. Obchodní cestující Finland, 26. září 2015
***

Breakfast, wifi, location
6,3
Nahlásit hodnocení
Peaw K. Jednotlivci Netherlands, 20. června 2015
Alles was Sie brauchen ist in der Nähe!

Location,location and location.
8,7
Very pleasant except that a group of young men came back around 3.30 am one of the nights and woke everybody up by making a hell of the noise. Also i would not stay there in high summer above 22 degrees as it would be bloody hot. They have no air condition or fans. Otherwise the location is fantastic,metro and shops around the corner.
Nahlásit hodnocení
Hui W. Jednotlivci Malaysia, 15. června 2015
Good location. tho old hotel

good location, breakfast spread ok, near u bahn
7
all alright ...except I travel alone and wan a king size bed instead of twin bed. but reception says no. On website, it says either twin or king size bed. Hence, this is inflexible from hotel side.
Nahlásit hodnocení
Fjola K. Páry Iceland, 29. května 2015
Good stay in Berlin

Location, good staff, clean
9,3
Nahlásit hodnocení
Remily C. Skupiny Philippines, 29. dubna 2015
Very good location

Location location location
7,3
Very good room, location is perfect
Nahlásit hodnocení
Anna B. Jednotlivci Canada, 23. února 2015
i stay in this hotel since i discovered it .

the location.the helpfulness of the staff and the pleasant atmosphere of the 60s maybe
9,3
It is a very comfy hotel.once i lost something in the hotel and they managed to find it for me.very helpful In many ways.the staff is very professional.fresh in attitude never seen staff like this before.vrry pleasant rooms clean alwayscleaned and airy.the shower functions well.everything is well maintained.
Nahlásit hodnocení
Eddie N. Obchodní cestující Singapore, 28. ledna 2015
Good location

Location, near Kadewe, near station
8
Excellent.
Nahlásit hodnocení
Tiong T. Jednotlivci Brunei Darussalam, 14. září 2014
nice location to walk around the shopping area

nice location, friendly staff & clean room
9,3
Hotel in the good location easy to shop around & convenience to get bus to airport with cheap fare. Dont take the room facing roadside as very noisy & wifi a bit slow
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Sorat Hotel Ambassador BerlínSorat Hotel Ambassador Berlín - Interiér hoteluSorat Hotel Ambassador Berlín - RestauraceSorat Hotel Ambassador Berlín - LobbySorat Hotel Ambassador Berlín - Pub/loungeSorat Hotel Ambassador Berlín - Prostory pro setkáváníSorat Hotel Ambassador Berlín - Interiér hoteluSorat Hotel Ambassador Berlín - RestauraceSorat Hotel Ambassador Berlín - RestauraceSorat Hotel Ambassador Berlín - Prostory pro setkáváníSorat Hotel Ambassador Berlín - RestauraceSorat Hotel Ambassador Berlín - VchodSorat Hotel Ambassador Berlín - RecepceSorat Hotel Ambassador Berlín - Prostory pro setkáváníSorat Hotel Ambassador Berlín - Prostory pro setkáváníSorat Hotel Ambassador Berlín - Exteriér hoteluSorat Hotel Ambassador Berlín - Exteriér hoteluSorat Hotel Ambassador Berlín - RestauraceSorat Hotel Ambassador Berlín - Rekreační zařízeníSorat Hotel Ambassador Berlín - Exteriér hoteluSorat Hotel Ambassador Berlín - Prostory pro setkáváníSorat Hotel Ambassador Berlín - Pub/loungeSorat Hotel Ambassador Berlín - Interiér hoteluSorat Hotel Ambassador Berlín - Interiér hoteluSorat Hotel Ambassador Berlín - Obchod s kávou / kavárnaSorat Hotel Ambassador Berlín - Balkón/terasaSorat Hotel Ambassador Berlín - RestauraceSorat Hotel Ambassador Berlín - LobbySorat Hotel Ambassador Berlín - Balkón/terasaSorat Hotel Ambassador Berlín - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05