Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

St. Mark Hotel

Brgy. Camputhaw, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

St. Mark Hotel Cebu - Vchod St. Mark Hotel Cebu - Lobby St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Jídlo a nápoje St. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkávání St. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkávání St. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkávání St. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkávání St. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkávání St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
St. Mark Hotel Cebu - Lobby St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Interiér hotelu St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 63
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 218 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,8
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (218)
Seřazeno podle:
Mariel B. Jednotlivci Philippines, 7. června 2015
okay

nice cozy simple
6,7
Great
Vinh H. Jednotlivci United States of America, 3. dubna 2015
The bath shower water pressure not enough locate

closed manago square some bar and disco
7
vacation
Mark D. Jednotlivci Germany, 31. března 2015
Great hotel

New hotel, location, bed
9,3
This hotel is as the pictures displayed. It is new, modern, in a good location and has everything a traveler needs including a comfortable bed.
Dennis J. Obchodní cestující Philippines, 11. března 2015
Value for money

location is good, value for money, great staff
9,7
Tim W. Páry United States of America, 2. března 2015
OK but just OK

clean, location, not to noisy.
6
OK, but not more than just OK.
Katherine G. Páry United States of America, 23. února 2015
Quaint hotel

Close to the church where I go to, clean, bed comfortable with fown pillows
8
It was a comfortable stay being that the bed was comfortable and they hsd 4 down pillows for 2 people. Clean and the staff ate pleasant.
Shaun H. Skupiny Australia, 22. února 2015
Great value for money

Value for money, clean, quiet
8
This is the second time I’ve stayed at St. Marks and will most likely stay here again next time I visit Cebu. This hotel is great value for money, the rooms are a nice size and very clean and the staff and guards are very friendly and accommodating. Getting a cab from the hotel is very easy and it’s just a 5-10m drive to the Ayala centre. Very happy with St. Marks for its value for money and comfortable stay – definitely one of the better 3-star hotels around
Jack T. Jednotlivci Singapore, 19. února 2015
Value for money

Great location, spacious clean rooms
8
Better than I expected. Very friendly staff. Room was new, clean and spacious. Would stay there again if I'm in town.
Raffeevic K. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. února 2015
Great hotel. Value for money. Breakfast was great.

Location. Breakfast. Clean rooms
8,3
Stay was really great. Comfy beds. Clean rooms. Friendly staff
Katherine G. Páry United States of America, 11. února 2015
Hotel close to my church

Location is good for me because it is very close to church I go to. Staff are friendly. Room clean
7,7
Comfortable stay.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

St. Mark Hotel CebuSt. Mark Hotel Cebu - VchodSt. Mark Hotel Cebu - LobbySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - Jídlo a nápojeSt. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníSt. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníSt. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníSt. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníSt. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníSt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - LobbySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - Interiér hoteluSt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2G06