nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

St. Mark Hotel

Brgy. Camputhaw, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Jídlo a nápoje St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Bufet St. Mark Hotel Cebu - Lobby St. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkávání St. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkávání St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Restaurace St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Lobby St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Taneční sál
St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hosty St. Mark Hotel Cebu - Recepce
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 63
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 198 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,8
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (198)
Seřazeno podle:
Hewa N. Skupiny Australia, 19. ledna 2015
Value for money for sinulug

Location, staff,
9
Good!
Jan K. Páry Germany, 12. ledna 2015
Good value

modern room, nice bathroom, good value
7,7
Moises T. Skupiny United States of America, 4. ledna 2015
A really good hotel!!!

The buffet breakfast was really good. Pancakes, eggs, fruits, garlic fried rice, and mostly Filipino food that was really good. Room and wifi were really good. The staff were helpful when we asked.
8,3
Our stay was great. However, the location was the down side. Kinda far from the main places. Have to get a taxi for everything especially if it is raining. It is a block away from the nearest convenient store. Other than that, pretty safe place and the buffet breakfast were really good.
Mark C. Páry Australia, 1. ledna 2015
good location,comfortable bed,friend ly staff

good location,friendly staff
9,7
comfortable bed,good location,friendly staff........etc
Giuseppe F. Jednotlivci Italy, 31. prosince 2014
fan But deceiving

Brand new
5,3
Good But many mistke in organisation
Jacqueline V. Obchodní cestující Netherlands, 11. prosince 2014
A nice place to come home

The room is clean, comfortable and well designed. Food is great. Staff is friendly and efficient.
9
Donald G. Jednotlivci United States of America, 12. listopadu 2014
nice place

room,cleaness,and quit
9,7
good, but the refrigerator was broken. I'm sure if I said something they would of found me another room. I would stay there again.
Vera S. Páry Austria, 9. listopadu 2014
Good place to stay

+ location, + comfortable rooms, + helpfull staff
8,3
Kok E. Jednotlivci Malaysia, 2. listopadu 2014
Nice location with friendly environment

Nice, good location and friendly staff
8,3
Darryl C. Jednotlivci Austria, 20. září 2014
nice stay there

the staff are great there,good location and the rooms a new and tidy
8
I like staying there its new and comfortable and in a quiet location

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

St. Mark Hotel CebuSt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Jídlo a nápojeSt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - BufetSt. Mark Hotel Cebu - LobbySt. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníSt. Mark Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníSt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - RestauraceSt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - LobbySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Taneční sálSt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Pokoj pro hostySt. Mark Hotel Cebu - Recepce


AS-AGWEB-3B06