Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Vchod Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Vchod Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Lobby Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepce Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepce Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Lobby Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Lobby Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Lobby Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurace Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurace Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurace Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurace Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restaurace
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/lounge Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 177
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1721 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,0
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1721)
Seřazeno podle:
Sreevaru S. Obchodní cestující India, 24. července 2015
One of the best hotels I have been in Hingkong

Location, good staff, good price
8,3
Comfortable, only issue would be accessing taxis
Nahlásit hodnocení
Matthew P. Obchodní cestující Australia, 23. července 2015
Location

Location , rooms
8,3
Good
Nahlásit hodnocení
Leksan T. Jednotlivci Malaysia, 18. července 2015
Affordable Luxury

Room standard, location and comfort
9
Great
Nahlásit hodnocení
Hoi S. Páry Hong Kong, 17. července 2015
Staff was friendly however room very dirty

Staff friendly, near shopping and restaurant area
5,7
When I went into the room after check in, I found the room was very dirty, with some nuts on the glass under the TV. It was disgusting! And hair in bath tub.
Nahlásit hodnocení
Shane D. Jednotlivci New Zealand, 4. července 2015
great

Location, great service and spacious rooms
9,7
It was great, I stayed there 7 months ago. Great location, close to everything, metro isn't far. Staff are lovely and helpful.
Nahlásit hodnocení
Yuen M. Páry Hong Kong, 1. července 2015
Nice value of money in the middle of the town

easy to find, convenient location and helpful staff
7,3
Easily access to all shopping centres, many pubs and bars nearby, nice nightlife experiences. Although the hotel is quite old, but for this amount of money is still acceptable.
Nahlásit hodnocení
Francis S. Páry Canada, 26. června 2015
Excellent

Clean.
8
Nahlásit hodnocení
Teresa V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. června 2015
Great stay!

early check-in and luggage storage; accommodating staff; everyday room service/cleaning
6,7
Nahlásit hodnocení
Ryan H. Páry Philippines, 21. června 2015
Rooms were problematic

Beside knutsford terrace, nightlife ok. Lots of nearby eateries and covenience stores, malls nearby
4,7
We were allowed early check in at 10:30H and was upgraded to a deluxe room 2nd night, i burned my scalp on the shower because the heater was broken and only produces very hot water. We weren't able to attend our friend's party at lkf because of this incident. We were transferred to an ugly room ar 1 in the morning! On our 3rd day, my partner slipped on the bathroom entrance because the floor was soaked wirh water caused by the ceiling was dripping with water. The staff were nice but couldn't make up for the bad facilities! Many other hotels in the area with sane price but si much better facilities. I'm sorry but the Facilities of this hotel is not up to a decent hotel's standard.
Nahlásit hodnocení
Leksan T. Páry Malaysia, 17. června 2015
great

Food, comfort and value for money
9
Great
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluStanford Hillview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluStanford Hillview Hotel Hong Kong - VchodStanford Hillview Hotel Hong Kong - VchodStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepceStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepceStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - LobbyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestauraceStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestauraceStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestauraceStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestauraceStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestauraceStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/loungeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - KoupelnaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyStanford Hillview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryStanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreační zařízeníStanford Hillview Hotel Hong Kong - Zahrada


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07