Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, Severní oblast rekultivace, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu City - Koupelna Sugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárna Sugbutel Family Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Severní oblast rekultivace Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 261 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,5
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (261)
Seřazeno podle:
Nadia S. Skupiny Malaysia, 15. srpna 2015
Giid value for money

Clean. Friendly staff. Location
7,3
Nahlásit hodnocení
Jhoanna S. Skupiny Philippines, 23. července 2015
Budget Hotel

location, price rate and convenience
7
The stay is ok, the value of money is practical considering that the location is near the pier and SM. would definitely stay again.
Nahlásit hodnocení
Yeonsub P. Jednotlivci South Korea, 3. července 2015
so~cool

price.kindness.gurd..
7,7
she's name is noel....6 times visit here. Just lower price ..Only. 7days 1800 peso. (lower bed )....WOW!!..
Nahlásit hodnocení
Ellen K. Jednotlivci Belgium, 21. června 2015
Good place for a quick stop, close to SM Mall

Friendly staff, TV-room, good wifi
8,3
Room is ok, sheets clean, uncomfortable pillow. Big tv-room to chill out. Bring earplugs, noisy at night (snoring, people calling/texting) I didn't eat here, so I don't know how the food is.
Nahlásit hodnocení
Scott B. Rodiny s malými dětmi Australia, 17. června 2015
Nice

Service
6
Nahlásit hodnocení
Ariel D. Obchodní cestující Philippines, 14. června 2015
Best Staff and Location

Staff, Cleanliness, Location
7,7
I have been booking in this hotel manytimes already since I went to cebu last year. The best for Backpackers and great Location.. Staff very accommodating. Value for money and fast Internet
Nahlásit hodnocení
Andres M. Skupiny Philippines, 31. května 2015
Meh.

The location.
4,7
Expect 2 star service. Hallways are noisy, the buffet isn't that great, the staff took a looong time to repair the cable tv and a broken hot/cold shower.
Nahlásit hodnocení
Alexander L. Jednotlivci Philippines, 24. května 2015
Clean Hotel

Cleanliness, Location, Staff
9,3
My stay was excellent. Location-wise, it is only a walking distance to SM City Cebu. Buffet breakfast was good.
Nahlásit hodnocení
Ian W. Jednotlivci Australia, 11. května 2015
enjoyed my stay

location, comfortable bedding, friendly staff
7,7
Nahlásit hodnocení
Elrico M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. května 2015
Good value for money

Clean, accessible and good staff support
8,3
Good! Except for the noise but tolerable.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sugbutel Family Hotel Cebu CitySugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu City - KoupelnaSugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu City - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaSugbutel Family Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02