nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Koupelna Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Sugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 229 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,5
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (229)
Seřazeno podle:
Choi W. Jednotlivci Hong Kong, 23. února 2015
T

t
10
Leo J. Jednotlivci Philippines, 21. února 2015
Exceeded my expectation

cleanliness, staff, safety
9
James V. Obchodní cestující Philippines, 16. února 2015
having fun...

clean,comfortable and accessable...
8
relaxing....
James V. Obchodní cestující Philippines, 14. února 2015
great for business travel and budget wise.

access to any distanation around downtown.
8
good and relaxing.
Sankar B. Jednotlivci India, 22. ledna 2015
ok

ok value for money
5,7
ok value for money
Louise G. Skupiny Philippines, 21. ledna 2015
Sugbutel 2015

Personnel, Cleanliness, Affordable
9
Margaret M. Skupiny Philippines, 20. ledna 2015
VALUE FOR MONEY!

Budget friendly, cleanliness and the friendliness of the staff
8,3
Sinulog rates are kinda high. I wasn't expecting that we were charged for tissue papers every time we request for room service. Overall our stay is superb! Staying here again on our next Sinulog trip.
Renato M. Jednotlivci Philippines, 18. ledna 2015
Noisy

Better price, good location, general availability
7,3
It was pleasant except if you need to sleep at any time. People in the room with you are mindless that there may be other travelers around. The management doesn't seem to care about the situation, and just filled the dorm rooms to the brim. Anyway, I was able to sleep when I went to the mall to buy a pair of earplugs, to help muffle the noise. Yes I would stay at this hotel again, as long as I have my earplugs with me.
Jennyvieve C. Páry Philippines, 18. ledna 2015
good stay

clean,private and accessible
8,3
Good
Busatari M. Skupiny Malaysia, 13. ledna 2015
worth the money

clean,good location,good staff
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sugbutel Family Hotel CebuSugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - KoupelnaSugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaSugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna


AS-AGWEB-3A06