Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Koupelna Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Sugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Sugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 254 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,5
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (254)
Seřazeno podle:
Ellen K. Jednotlivci Belgium, 21. června 2015
Good place for a quick stop, close to SM Mall

Friendly staff, TV-room, good wifi
8,3
Room is ok, sheets clean, uncomfortable pillow. Big tv-room to chill out. Bring earplugs, noisy at night (snoring, people calling/texting) I didn't eat here, so I don't know how the food is.
Scott B. Rodiny s malými dětmi Australia, 17. června 2015
Nice

Service
6
Ariel D. Obchodní cestující Philippines, 14. června 2015
Best Staff and Location

Staff, Cleanliness, Location
7,7
I have been booking in this hotel manytimes already since I went to cebu last year. The best for Backpackers and great Location.. Staff very accommodating. Value for money and fast Internet
Andres M. Skupiny Philippines, 31. května 2015
Meh.

The location.
4,7
Expect 2 star service. Hallways are noisy, the buffet isn't that great, the staff took a looong time to repair the cable tv and a broken hot/cold shower.
Alexander L. Jednotlivci Philippines, 24. května 2015
Clean Hotel

Cleanliness, Location, Staff
9,3
My stay was excellent. Location-wise, it is only a walking distance to SM City Cebu. Buffet breakfast was good.
Ian W. Jednotlivci Australia, 11. května 2015
enjoyed my stay

location, comfortable bedding, friendly staff
7,7
Elrico M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. května 2015
Good value for money

Clean, accessible and good staff support
8,3
Good! Except for the noise but tolerable.
Sheryll G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. dubna 2015
best hotel for backpackers and overnight traveller

good location, good food, friendly staff
7,7
don't book a dormitory type accomodation if you have young kids.. they have private room types and family rooms if you need more privacy.. staff are very accomodating.
Simon B. Páry United Kingdom, 16. dubna 2015
Excellent hotel

Cleanliness, Quality rooms, Professional staff
10
Comfortable stay and good air-conditioning, the hotel was better than expected from 2 star. It is like a 3 star service
Ben Y. Jednotlivci Australia, 14. dubna 2015
good

staffs location close to pier
6
Good shower and fairly close to amenities

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sugbutel Family Hotel CebuSugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - KoupelnaSugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Pokoj pro hostySugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaSugbutel Family Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A03