Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Thajsko 50300 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sunshine House Chiang Mai - Pokoj pro hosty Sunshine House Chiang Mai - Pokoj pro hosty Sunshine House Chiang Mai - Koupelna Sunshine House Chiang Mai - Pokoj pro hosty Sunshine House Chiang Mai - Pláž
Oblast: Chang Phuak Počet pokojů: 31
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 628 hodnocení

Poměr cena/kvalita
9,1
Poloha
7,5
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (628)
Seřazeno podle:
Xuejun L. Jednotlivci China, 9. června 2015
自由行必选

硬件设施
9,7
总体感觉很好。性价比高。
Peter D. Páry United Kingdom, 4. června 2015
Another stay

cleanliness, location staff
7,7
Chee K. Jednotlivci Malaysia, 31. května 2015
Simple and nice

Good locations
9,7
Nice relax
Jian J. Jednotlivci China, 28. května 2015
nice

clean.
10
Wanicha P. Jednotlivci Thailand, 27. května 2015
All staffs are very nice.

Cheap. Convenience. Cleanliness.
9,3
Alvin L. Páry Singapore, 21. května 2015
Good customer service

customer service, near good food, near airport
7
I recommend as they have excellent customer, fridge in room, and air con. Slightly obscure though
Dennis C. Páry Hong Kong, 19. května 2015
6 days in Sunshine House

The best 3 things about Sunshine a House
6,7
Sang Y. Jednotlivci South Korea, 11. května 2015
Value for money , easy to buy local foods

foods, staff, location
3,3
It was great stay in sunshine house. It is not east to go old city but still walkable to old town. Easy to buy local cheap foods just around hotel
Pasi J. Páry Finland, 9. května 2015
Cheap and comfortable hotel in goo location

Location, price, cleanliness
8
Jingquan T. Páry China, 7. května 2015
A pleasant stay

Staff, local area and price
8
Pros: 1. Very welcoming staffs. They gave clear answers to all our questions and greeted us with warm smiles each time. 2. Local area is quiet and has everything we needed. We had very nice milk tea everyday and enjoyed the walk among those lovely alleys. 3. Price is reasonable for what you have. Cons: 1. Location is not easy to find. Even local drivers had to call to know where to go. 2. A bit far from the city. But you can get away by renting a motorcycle. 3. You get what you pay for, if you understand. Overall, the stay was nice but I wouldn't come back again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - Pokoj pro hostySunshine House Chiang Mai - Pokoj pro hostySunshine House Chiang Mai - KoupelnaSunshine House Chiang Mai - Pokoj pro hostySunshine House Chiang Mai - Pláž


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01