nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Surabaya Plaza Hotel

Jl. Pemuda No 31-37, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Bazén Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restaurace Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restaurace Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Lázně Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Koupelna Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Lobby Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Koupelna Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartmá Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Koupelna Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartmá
Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartmá Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 210
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 396 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,2
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (396)
Seřazeno podle:
Pg H. Rodiny se staršími dětmi Brunei Darussalam, 27. září 2014
Comfortable, Clean and Affordable

Location, Affordable and Comfortable
7,7
Enjoyed our stay at Surabaya Plaza Hotel. Always stayed at this hotel when we are in Surabaya. Nice room and friendly staff. We like the location as well.
Felix B. Páry Indonesia, 10. září 2014
Good Stay

Clean, good service, comfort room
8
Ananda D. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. srpna 2014
Nice place to stay

Location, staff performance,cleanliness
8
Lee K. Obchodní cestující Singapore, 11. července 2014
Comfortable & Cleanliness Stay

Good variety of breakfast, Easy access to shopping mall, Friendly staff
8,3
Comfortable stay in an city hotel. Easily access to shopping mall.
Edi P. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 7. července 2014
very nice place

location, price, and easy to catch
8
very nice hotel
Subramaniam N. Jednotlivci Malaysia, 28. června 2014
worth for my stay

clean good location
8
great really enjoyed my stay
Sani S. Obchodní cestující Indonesia, 21. června 2014
Clean and Central Location with Green Environment

Clean, Nice Staff and Affortable
7,7
Nice and Clean Hotel.
Riana S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. dubna 2014
Surabaya Plaza Hotel

fast chek in and chek out
2,7
Bad...bad...bad..im not recomend..
Normah I. Páry Singapore, 27. dubna 2014
Toilet need major upgrade and WIFI Super slow

Location and Staff only
6,3
Could be better as we were disturb from our sleep at 6am just to reconfirm our airport transfer which was arranged for 5.30pm. Where they shld do it the day before but not at 6am in the morning. Once again concierge call us at 6.20am to reconfirm on the transfer. We ask for late check-out due to insufficient rest as we were disturbed early in the morning but the MOD turn our request and ask us to pay 20% room charge for late check-out. Not a good way for guest recovery and to expect us to return back to the venue?
Hock S. Obchodní cestující Malaysia, 25. března 2014
Clean and easy access to restaurant and shopping

central for shopping, easy traffic
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Surabaya Plaza Hotel SurabayaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - BazénSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Plaza Hotel Surabaya - LázněSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - KoupelnaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - LobbySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - KoupelnaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmáSurabaya Plaza Hotel Surabaya - KoupelnaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmáSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmáSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Plaza Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C04