Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Surabaya Suites Hotel

Plaza Boulevard I, Jl. Pemuda 31-37, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60271

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 482 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,2
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (482)
Seřazeno podle:
Devis H. Jednotlivci Indonesia, 9. května 2016
recommended
5,3
Good service
Christine C. Obchodní cestující Malaysia, 2. března 2016
Good location
6
Good location. Near by my office. Great breakfast
Gerald N. Páry Singapore, 13. února 2016
Old
3,3
Room is indeed spacious, generally clean. But the hotel facilities are 1) far (another building) 2) old and dirty esp the sauna area. No wonder not a single soul is there.
Ni K. Obchodní cestující Indonesia, 5. února 2016
Old hotel in center of surabaya

Good location, large room, free mineral water refill
6,3
It was quite nice coz i booked for room only. The room was big and it has clean bathroom also. The carpet seems too old. The lobby also very old fashioned. When i came at 2.30 pm my room was not ready yet and less smiling from the FO staff maybe bcoz they had a big group to handle at that time.
Mohammad B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 7. prosince 2015
quick escape

good location,easy access,affordable price
9,3
Bagus,akan lebih baik jika kebersihan dan maintenance kamar ditingkatkan
Pg H. Rodiny se staršími dětmi Brunei Darussalam, 14. listopadu 2015
Good Location

Good location, affordable and clean
7,7
Oman A. Obchodní cestující Indonesia, 5. listopadu 2015
No smoking at all area....very nice!

Clean, Tidy, Cozy
8,7
Very nice...close to the biz place!
Oman A. Obchodní cestující Indonesia, 4. listopadu 2015
pleasant stay

Non Smoking-Tidy-Cozy
8
This hotel is really non smoking area, I could access my bizniz point easily. I think it would be nice to visit this hotel for family vacation.
Hendrick H. Obchodní cestující Indonesia, 4. listopadu 2015
Surabaya Plaza hotel now known as Surabaya suite

location, room size, location
7,7
Hotel location is O.K. but the room is old and need renovation. Room size is good. In fact I always stay at this hotel because of the room size which is good enough for a 3-4 person meeting.
Oman A. Obchodní cestující Indonesia, 3. listopadu 2015
Pleasant Stay

Clean-Comfort-Non Smoking at all Area
8,3
Delicious breakfast, could access the wifi easily, clean room and also very large.
1 z 1 hodnocení
Surabaya Suites Hotel SurabayaSurabaya Suites Hotel Surabaya - BazénSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Suites Hotel Surabaya - LázněSurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - KoupelnaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - KoupelnaSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmáSurabaya Suites Hotel Surabaya - KoupelnaSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmáSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmáSurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Pokoj pro hostySurabaya Suites Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníSurabaya Suites Hotel Surabaya - Fitness prostorySurabaya Suites Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Suites Hotel Surabaya - Fitness prostorySurabaya Suites Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestauraceSurabaya Suites Hotel Surabaya - RecepceSurabaya Suites Hotel Surabaya - BazénSurabaya Suites Hotel Surabaya - LobbySurabaya Suites Hotel Surabaya - VchodSurabaya Suites Hotel Surabaya - Vyhlídka


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06