nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonésie 80571 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Swan Inn Bali - Zahrada Swan Inn Bali - Balkón/terasa Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Koupelna Swan Inn Bali - Vybavení Swan Inn Bali - Jídlo a nápoje Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Exteriér hotelu Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Interiér hotelu Swan Inn Bali - Balkón/terasa Swan Inn Bali - Koupelna Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Vchod Swan Inn Bali - Balkón/terasa
Swan Inn Bali - Koupelna Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Zahrada Swan Inn Bali - Balkón/terasa Swan Inn Bali - Balkón/terasa Swan Inn Bali - Interiér hotelu Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Interiér hotelu Swan Inn Bali - Pokoj pro hosty Swan Inn Bali - Zahrada
Oblast: Ubud Počet pokojů: 9
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 202 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,4
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (202)
Seřazeno podle:
Dana P. Jednotlivci Czech Republic, 13. září 2014
Velmi pěkné

Poloha v centru, umístěni v zahradě, pěkné provedení
8,7
Pohodový
Reagan F. Rodiny s malými dětmi Australia, 15. února 2015
unclean sheets, dirty towels, no aircondition
3
Very bad experience
Jon T. Páry Australia, 8. února 2015
oasis just off the main road

beautiful surroudings, very spacious and clean superior rooms, hot water
8,3
Overall was excellent, superior room is MUCH better than the standard and worth every dollar extra. The surrounding hotels and guesthouses charge double for pretty much the same thing. Keep in mind there isn't a swimming pool here, and with the humid hot weather, you might have the urge to jump into the pool at about 3pm.
Martinus P. Páry Indonesia, 1. února 2015
Dirty, hidden, no park, mosquito, dark

Cheapest, bali design, nothing else
2
Not good, i cant sleep.. Mosquito. Dirty, smelly..dusty.. Oh no
Felix B. Obchodní cestující Indonesia, 21. ledna 2015
Good stay

Reasonable price, good service, basic room
8
Heidi B. Skupiny Australia, 17. ledna 2015
adequate

location, friendly staff, breakfast
5,3
Fong Y. Jednotlivci Hong Kong, 9. ledna 2015
Nice staying

Good location; reasonable price; nice staff
8
Good location; reasonable price; nice staff. But a bit noisy during our stay.
Carolyn S. Jednotlivci Singapore, 31. prosince 2014
awful. u need to be careful with reviews.
3,3
i booked for 4 days but wanted to leave immediately on arrival. i tolerated for 2 days and escaped to another property rated 3 stars but was actually 3 stars. u need to be careful with how you give out stars!! i would like a refund for the 2 days i did not use.
Tiew E. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 22. prosince 2014
CHEAP Hotel can't expect too much!!!

Quiet, peaceful and Isolated hotel where you cannot find it!
5,7
A quiet, peaceful and isolated place where you will not find it, i'm sure about it! Dangerous street without light to the hotel. Poor staff who promised an airport transfer but no reply after that. Poor hotel hygiene, rasher developed after a night over there! After all, it is a cheap, nicely built room and near to attraction place such as Monkey Forest and Market. Experience it yourself?
Sally S. Jednotlivci United Kingdom, 16. prosince 2014
A little shabby but convenient

Location, WIFI, breakfast
6,7
Reasonably quiet, there is construction near some rooms but no heavy machinery. I'm an early riser so nothing that bothered me. Easy to walk to most places and nice to be off the Main Street so quiet at night. Good wifi. Breakfast light but sufficient AND brought to your terrace. Excellent value for money.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - ZahradaSwan Inn Bali - Balkón/terasaSwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - KoupelnaSwan Inn Bali - VybaveníSwan Inn Bali - Jídlo a nápojeSwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - Exteriér hoteluSwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - Interiér hoteluSwan Inn Bali - Balkón/terasaSwan Inn Bali - KoupelnaSwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - VchodSwan Inn Bali - Balkón/terasaSwan Inn Bali - KoupelnaSwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - ZahradaSwan Inn Bali - Balkón/terasaSwan Inn Bali - Balkón/terasaSwan Inn Bali - Interiér hoteluSwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - Interiér hoteluSwan Inn Bali - Pokoj pro hostySwan Inn Bali - Zahrada

Hodnocení zákazníků - Swan Inn, Bali

AS-AGWEB-3B07