nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Medan Centrum města, Medan, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Obchody Swiss-Belinn Medan Medan - Obchodní centrum Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Jídlo a nápoje Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Lobby Swiss-Belinn Medan Medan - Vchod Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Fitness prostory Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/lounge Swiss-Belinn Medan Medan - Prostory pro setkávání Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu
Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Koupelna
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 180
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 2264 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,7
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2264)
Seřazeno podle:
Michael B. Jednotlivci Australia, 27. ledna 2015
Good budget hotel

Location to good food in China town
6,7
I only stayed one night and got up early for a flight. It was perfect for my needs
Eris E. Obchodní cestující Indonesia, 26. ledna 2015
nice

clean
8,7
I will come back if i go there again 👍
Juliana J. Obchodní cestující Indonesia, 25. ledna 2015
Great

Nice nice nice
6
Nice nice nice
Kean S. Skupiny Malaysia, 25. ledna 2015
Glad that we chose this hotel!

The deluxe room was spacious, the bed was very comfortable, the breakfast was great and the staff was amazing!
9,7
My family booked seven rooms and we really enjoyed our stay! We arrived early and requested early check-in to leave our luggage. The always friendly and helpful staff were able to find three rooms for us一thank you!
Janice L. Obchodní cestující Malaysia, 23. ledna 2015
Big room

Big room, central
6,3
Average, cafe to small not much place to sit
Sri H. Jednotlivci Indonesia, 23. ledna 2015
Good

Location, price and comfortable
7,7
Good
Marni M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. ledna 2015
Worthwhile

nice standard room, nice staff, nice food
8
nice and very affordable.
Lisa P. Jednotlivci Indonesia, 17. ledna 2015
good location

Near food center, easy go anywhere coz in town, staff friendly
7,7
Good location but from/to airport .. maybe hope can have free facility fetch and drop from/to airport for hotel's customer more perfect..
Agus S. Obchodní cestující Indonesia, 13. ledna 2015
very bad hotel
2,7
hard to find carpark, the room is dirty
Rita O. Jednotlivci Malaysia, 11. ledna 2015
Short trip

location, cleanliness, friendly
7,7
though it was a short stay, but it was a relaxing one. unfortunately it rained throughout my 2 nights. the hotel does not provide any umbrella for guests.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - ObchodySwiss-Belinn Medan Medan - Obchodní centrumSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Jídlo a nápojeSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - LobbySwiss-Belinn Medan Medan - VchodSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Fitness prostorySwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Pub/loungeSwiss-Belinn Medan Medan - Prostory pro setkáváníSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Koupelna


AS-AGWEB-3A02