Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Medan Centrum města, Medan, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Obchody Swiss-Belinn Medan Medan - Obchodní centrum Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Jídlo a nápoje Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Lobby Swiss-Belinn Medan Medan - Vchod Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Fitness prostory Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/lounge Swiss-Belinn Medan Medan - Prostory pro setkávání Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu
Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Koupelna
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 180
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 2417 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,7
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2417)
Seřazeno podle:
Caroline S. Páry Indonesia, 20. července 2015
good

room, location, clean
8,3
comfortable
Nahlásit hodnocení
Gitta W. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 20. července 2015
A one night stay in Medan

The staff were decent. The room was comfy. Not noisy.
5
I was staying there for a night after a rough road trip from Samosir to Medan. Overall it was quite decent for a 3 stars hotel. We arrived really late but we got our room pretty quick without any fuss. The room was clean and despite the area where the hotel located, our stay were safe and sound.
Nahlásit hodnocení
Kok H. Jednotlivci Malaysia, 19. července 2015
Swiss Bell-INN

Busy children run around non stop. Sounds proof is back. Keep hearing banggin
6
Nahlásit hodnocení
Sumitomo T. Obchodní cestující Indonesia, 17. července 2015
hood cheap nice

hood cheap nice
5,7
hood cheap nice
Nahlásit hodnocení
Lye S. Obchodní cestující Singapore, 9. července 2015
worst hotel of all swiss belinn chain
2
Bad..very bad. Despite being a loyal swiss inn chain loyal customer. The worst i ever experience. No more this hotel
Nahlásit hodnocení
Lim Y. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 8. července 2015
Nice Hotel with Perfect Location

Location, Price, Comfort
8,3
Nice
Nahlásit hodnocení
Saimin L. Skupiny Singapore, 29. června 2015
Good location to nearby good food store

location, cleaness,pricing
8
The location is near to local famous foodstore by night at Selat Panjang and Semarang street. So far the room is convenient and clean. Any request for extra adaptor and ironing were fast served.
Nahlásit hodnocení
Zi J. Skupiny Malaysia, 28. června 2015
nice hotel

nice breakfast, friendly staff, fast internet
8,7
Nahlásit hodnocení
Yuli I. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. června 2015
Friendly staff and good location for food lover

efficient check in/out process, friendly staff, easy to find nice food
7,7
Enjoy our stay at this hotel as the staffs are friendly and attentive. The kids enjoy the cyber corner in the lobby. Since most of the rooms has no window, it smells musty everytime we enter the room.
Nahlásit hodnocení
Fitri J. Jednotlivci Indonesia, 24. června 2015
Great Location for the Gourmet Travellers

Convenient location, value for money and great food in the vicinity
9
The hotel is conveniently located near the food streets. However, the bathroom cleanliness can be improved further.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - ObchodySwiss-Belinn Medan Medan - Obchodní centrumSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Jídlo a nápojeSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - LobbySwiss-Belinn Medan Medan - VchodSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Fitness prostorySwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Pub/loungeSwiss-Belinn Medan Medan - Prostory pro setkáváníSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08