Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Medan Centrum města, Medan, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Obchody Swiss-Belinn Medan Medan - Obchodní centrum Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Jídlo a nápoje Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Lobby Swiss-Belinn Medan Medan - Vchod Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Fitness prostory Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/lounge Swiss-Belinn Medan Medan - Prostory pro setkávání Swiss-Belinn Medan Medan - Restaurace Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu
Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Interiér hotelu Swiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hosty Swiss-Belinn Medan Medan - Koupelna
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 180
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 2369 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,7
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2369)
Seřazeno podle:
Dwita C. Páry Indonesia, 26. května 2015
One of our fave hotel in Medan city

food, room, staff
9
Han C. Obchodní cestující Malaysia, 25. května 2015
Nice hotel

Clean, comfort, good location
7,7
Hendri P. Jednotlivci Indonesia, 22. května 2015
Spacious room for a budget hotel

Price, Room, Lobby
8,7
It as a pleasant stay, nice lobby with spacious room. Breakfast was good. For a price this cheap, it provides the best room, food and services compared to other budget hotels
Mira L. Jednotlivci Indonesia, 19. května 2015
the best service, your service first class

Friendly staff, breakfast is delicious and reasonably priced
10
I am happy to stay here (Swiss-Belinn Medan), my plane was too early and I contacted the hotel and Ibu Desi or Devi very helpful to me, as I wanted to prepare the rooms and check-in process that makes me feel vip. thanks Ibu Desi or Devi if I come to Medan i will stay in here. hope to go back again.
Caksananda O. Jednotlivci Indonesia, 17. května 2015
my review

simple, cheap, confort
7,7
Mazlan S. Obchodní cestující Malaysia, 15. května 2015
fantastic hotel

staff, service and hygince
9,3
Was great..i love every minute while i was there
Wayne A. Jednotlivci United States of America, 13. května 2015
Good facilities

The food, the bed, and the room size were the best features.
8
My stay was what I expected. I was able to rest and prepare for my next assignment without difficulty. The internet as strong and relatively fast. The TV had only two English channels, out of a total of 27; but this is a major Indonesian city so I really have no reason to complain. International travelers who prefer English language broadcasts should look elsewhere. The location was a bit problematic. There was no retail shopping on the block, but there was a good money exchange shop across the street.
Zhongming L. Obchodní cestující China, 9. května 2015
good la

so so la
6,7
So so la
Hsiu H. Páry Malaysia, 8. května 2015
Wonderful experience

clean, staff friendliness and convenience
10
Cant be any better... staff help me to book shuttle to lake toba
Zhongming L. Obchodní cestující China, 7. května 2015
Wonderful

Condition
10
Good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - ObchodySwiss-Belinn Medan Medan - Obchodní centrumSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Jídlo a nápojeSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - LobbySwiss-Belinn Medan Medan - VchodSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Fitness prostorySwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Pub/loungeSwiss-Belinn Medan Medan - Prostory pro setkáváníSwiss-Belinn Medan Medan - RestauraceSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Interiér hoteluSwiss-Belinn Medan Medan - Pokoj pro hostySwiss-Belinn Medan Medan - Koupelna


AS-AGWEB-3A08