nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Taipa Square Hotel

Rua de Chaves, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Taipa Square Hotel Macao - Exteriér hotelu Taipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hosty Taipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hosty Taipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hosty Taipa Square Hotel Macao - Koupelna Taipa Square Hotel Macao - Apartmá Taipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hosty Taipa Square Hotel Macao - Koupelna Taipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hosty Taipa Square Hotel Macao - Restaurace Taipa Square Hotel Macao - Lobby Taipa Square Hotel Macao - Obchodní centrum Taipa Square Hotel Macao - Pub/lounge Taipa Square Hotel Macao - Bazén Taipa Square Hotel Macao - Lobby Taipa Square Hotel Macao - Lobby
Taipa Square Hotel Macao - Restaurace Taipa Square Hotel Macao - Restaurace Taipa Square Hotel Macao - Pub/lounge Taipa Square Hotel Macao - Exteriér hotelu Taipa Square Hotel Macao - Interiér hotelu Taipa Square Hotel Macao - Interiér hotelu Taipa Square Hotel Macao - Restaurace Taipa Square Hotel Macao - Restaurace Taipa Square Hotel Macao - Restaurace Taipa Square Hotel Macao - Fitness prostory Taipa Square Hotel Macao - Bazén Taipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 406
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 1168 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,1
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1168)
Seřazeno podle:
Michelle M. Skupiny Philippines, 29. června 2014
Had a nice stay.

Clean, and simple rooms
6,3
I had a nice stay. The only problem that I had was the receptionist. She gave me the wrong room number and so i had a hard time opening the door. I went back and forth to the hotel lobby because of this.
Ray O. Skupiny Hong Kong, 24. června 2014
This is very easy go hotel

Very nice staffIn controlCleaning
7,3
Cleaning Very nice staff Location in control Very good sevice
Sok K. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. června 2014
Budget stay, nothing much.

Nil
4,7
Budget hotel, nothing much about the hotel and the surroundings. If you can afford, it will be good to stay in hotels near casinos. Even if you don't go the casinos, at least you can shop around and most hotels provide free shuttle services to other parts of macau. This hotel only provide free shuttle to the ferry terminal and the interval is 1 hour. Room wise, it is clean and size is acceptable. But they are not willing to provide extra pillow when we asked for it. One good thing about the hotel is it has a convenience shop next to it and a few eateries around.
Nissa M. Páry Philippines, 16. června 2014
There is a free wifi in our room.

Location, quiet surroundings, budget wise
9
Great!
Chui F. Skupiny Singapore, 15. června 2014
Comfortable and value for money

Value for money, casino and friendly staff
7,7
Good and enjoyable.
Ward S. Obchodní cestující United Kingdom, 12. června 2014
I was not impressed
3,3
The mattresses were too hard and the next morning I woke to find I had been attacked by bed lice. By the amount of bites I received I would say that the bed was infested and had not been cleaned for a long time. I will not be staying in that dump again.
Tim S. Skupiny Canada, 11. června 2014
A very nice few days relaxing between flights

English speaking. Hotel restaurant. Ferry shuttle.
7,3
Excellent room. Very nice staff and within walking distance to everywhere
Melvin N. Rodiny s malými dětmi Singapore, 7. června 2014
disappointing due to the poor location of hotel.

not appicable
3,7
Raymond N. Obchodní cestující Hong Kong, 6. června 2014
good service, good location and breakfast

good service, good location and service.
7
good food, location and service.
Raymond N. Obchodní cestující Hong Kong, 5. června 2014
Taipa Square Hotel

good service, good location and food
6

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Taipa Square Hotel MacaoTaipa Square Hotel Macao - Exteriér hoteluTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - KoupelnaTaipa Square Hotel Macao - ApartmáTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - KoupelnaTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - RestauraceTaipa Square Hotel Macao - LobbyTaipa Square Hotel Macao - Obchodní centrumTaipa Square Hotel Macao - Pub/loungeTaipa Square Hotel Macao - BazénTaipa Square Hotel Macao - LobbyTaipa Square Hotel Macao - LobbyTaipa Square Hotel Macao - RestauraceTaipa Square Hotel Macao - RestauraceTaipa Square Hotel Macao - Pub/loungeTaipa Square Hotel Macao - Exteriér hoteluTaipa Square Hotel Macao - Interiér hoteluTaipa Square Hotel Macao - Interiér hoteluTaipa Square Hotel Macao - RestauraceTaipa Square Hotel Macao - RestauraceTaipa Square Hotel Macao - RestauraceTaipa Square Hotel Macao - Fitness prostoryTaipa Square Hotel Macao - BazénTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - ApartmáTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hostyTaipa Square Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06