Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoan Kiem District, Hanoj, Vietnam

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 1682 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,7
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1682)
Seřazeno podle:
Viet P. Skupiny Vietnam, 21. května 2016
My review
5,7
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Nahlásit hodnocení
Bui N. Rodiny se staršími dětmi Vietnam, 15. května 2016
Nice -
6,7
Nice place and really friendly staffs :--)
Nahlásit hodnocení
Bin Y. Páry Vietnam, 3. května 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
6,7
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Nahlásit hodnocení
Viet N. Jednotlivci Vietnam, 3. května 2016
Location good
5,7
Should have breakfast inside Hotel
Nahlásit hodnocení
Johanna K. Obchodní cestující Namibia, 2. května 2016
Good
6,3
Really enjoyed my stay there
Nahlásit hodnocení
Mandeep G. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 29. dubna 2016
Satisfactory
4
Satisfactory
Nahlásit hodnocení
Yin S. Skupiny Malaysia, 29. dubna 2016
Decent Place
3,7
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Nahlásit hodnocení
Bich N. Páry Vietnam, 26. dubna 2016
Nice stay
5,3
We have had a great time during our stay at Thai Son Palace. Staffs are nice and friendly. Most of all we love the location, it's quite convenient to get at around the city.
Nahlásit hodnocení
Han S. Obchodní cestující Singapore, 21. dubna 2016
Perfect hotel for hanoi stay.
6,7
Convenient; good service by the female receptionist. Managed to get upgraded room. Will book the hotel again when i next visit Hanoi. Well done! Other staff were also very helpful and attentive.
Nahlásit hodnocení
Joycelyn K. Skupiny Singapore, 16. dubna 2016
The toilet always smell.
4,7
Everything was fine else that the toilet seems to smell rather bad. No amount of flushing helps.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Thaison Palace Hotel HanojThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - KoupelnaThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - VchodThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - Rekreační zařízeníThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - KoupelnaThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - VybaveníThaison Palace Hotel Hanoj - VybaveníThaison Palace Hotel Hanoj - VybaveníThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Rekreační zařízeníThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03