Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, BEST LOCATION!, Hoan Kiem District, Hanoj, Vietnam

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 1684 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,7
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1684)
Seřazeno podle:
Christian G. Jednotlivci Australia, 25. května 2016
Clean and covenient but...
3,7
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Damien C. Jednotlivci Canada, 22. května 2016
Good
6
Will come back for sure
Viet P. Skupiny Vietnam, 21. května 2016
My review
5,7
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Bui N. Rodiny se staršími dětmi Vietnam, 15. května 2016
Nice -
6,7
Nice place and really friendly staffs :--)
Bin Y. Páry Vietnam, 3. května 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
6,7
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Viet N. Jednotlivci Vietnam, 3. května 2016
Location good
5,7
Should have breakfast inside Hotel
Johanna K. Obchodní cestující Namibia, 2. května 2016
Good
6,3
Really enjoyed my stay there
Yin S. Skupiny Malaysia, 29. dubna 2016
Decent Place
3,7
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Mandeep G. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 29. dubna 2016
Satisfactory
4
Satisfactory
Bich N. Páry Vietnam, 26. dubna 2016
Nice stay
5,3
We have had a great time during our stay at Thai Son Palace. Staffs are nice and friendly. Most of all we love the location, it's quite convenient to get at around the city.
1 z 1 hodnocení
Thaison Palace Hotel HanojThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - KoupelnaThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - VchodThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - Rekreační zařízeníThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - KoupelnaThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Jídlo a nápojeThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - Interiér hoteluThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - VybaveníThaison Palace Hotel Hanoj - VybaveníThaison Palace Hotel Hanoj - VybaveníThaison Palace Hotel Hanoj - RestauraceThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyThaison Palace Hotel Hanoj - Rekreační zařízeníThaison Palace Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07