nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurace The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurace The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazén The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazén The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazén The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazén The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hosty The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazén The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hosty The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hosty The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hosty The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hosty The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hosty The 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hosty The 101 Bali Legian Hotel Bali - Vybavení The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurace
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurace The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurace The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restaurace The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepce The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepce The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Lobby The 101 Bali Legian Hotel Bali - Obchodní centrum The 101 Bali Legian Hotel Bali - Fitness prostory The 101 Bali Legian Hotel Bali - Okolí The 101 Bali Legian Hotel Bali - Prostory pro setkávání
Oblast: Legian Počet pokojů: 197
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 4512 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (4512)
Seřazeno podle:
Dean K. Skupiny United Kingdom, 3. března 2015
Really happy with my choice great value!

Location, staff and very clean.
8,3
A very happy stay. Cheep, cheerfull. And I would defiantly stay there again.
Courtney Y. Páry Australia, 3. března 2015
Fantastic value for money

Location, pools, Starbucks!
7,3
Would stay here again, except the room stunk upon arrival. Other than that it was great
Cam T. Jednotlivci Australia, 2. března 2015
Noisy!

Good location
6,3
Good location, but the scraping of the chairs in the dining room above was insane!!! Get some damn protectors on the chair legs!!
Natalie H. Jednotlivci Australia, 2. března 2015
Great value hotel in an excellent location

The buffet Breakfast, the pools and location
8,7
This is my 3rd stay at the hotel and it never disappoints and I must say the new part of the hotel is great. I stayed in one of the King Deluxe rooms and I think these new rooms (I stayed in 045) are much bigger and I even had a great balcony area. The new pool here too is a lot longer and was good to do laps in and was a lot quieter than the other one. Above all I love the breakfast - a great mix of choices including an omelette station and Balinese traditional food.
Karolin R. Páry Germany, 1. března 2015
Great value

Friendly staff
9
Tingwei K. Jednotlivci Taiwan, 1. března 2015
Very nice location

Reasonable price, good location,very new
9,7
Amazing hotel, 2 swimming pool and location is very nice
Philip C. Jednotlivci Australia, 28. února 2015
Perfect location.

location, breakfast and the pool party's
9
Awesome...
I K. Jednotlivci Indonesia, 26. února 2015
I love hotel 101

The pool is beatifull
7
Was good I will stay there again when I'm back to Bali
Berton B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. února 2015
good place best price

price food and custumer
10
becaus i have reverence from berton my friend also stay that hotel
Laurie C. Jednotlivci Australia, 25. února 2015
clean and comfortable

location,rooftop pool,staff
5,3
it was what you would expect for a 4 star hotel clean comfortable.Waiting for a 3 pm check-in was a bit much I thought.Turning on the music @ 7 am I thought was ridiculous.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestauraceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestauraceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazénThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazénThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazénThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazénThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazénThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - VybaveníThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestauraceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestauraceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestauraceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestauraceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Obchodní centrumThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Fitness prostoryThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OkolíThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Prostory pro setkáváníThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Prostory pro setkáváníThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interiér hoteluThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interiér hoteluThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestauraceThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KoupelnaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Pokoj pro hostyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - LobbyThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Exteriér hoteluThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Jídlo a nápojeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Jídlo a nápojeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Obchod s kávou / kavárnaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Jídlo a nápojeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Jídlo a nápojeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Jídlo a nápojeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Lázně


AS-AGWEB-3B06