nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai Centrum města, Čennaí, Indie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Lobby The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Fitness prostory The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Bazén The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Exteriér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrum The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/lounge The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty
The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty
Oblast: Chennai Centrum města Počet pokojů: 162
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 858 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,3
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (858)
Seřazeno podle:
Mano D. Rodiny se staršími dětmi India, 23. srpna 2014
Good hotel

Excellent & polite staff
9
Excellent hotel, good location, bit pricey but worth the price. Only complaint was they charged Rs 200 for printing my boarding pass which I think is not acceptable.
Benjamin J. Rodiny se staršími dětmi Australia, 22. srpna 2014
Very good

very clean, good location. friendly staff
9,7
excellent.
Subhayoga P. Páry Malaysia, 22. srpna 2014
Stay at Accord Metropolitan

Locality. Good food. Staff very friendly and helpful.
9,7
We enjoyed our stay. Good food , good ambience, friendly staff and very imposing hotel.
Susan A. Obchodní cestující New Zealand, 17. srpna 2014
i really like this hotel!!

the helpful and friendly staff and the food
10
I always enjoy staying at this hotel. The staff are so friendly and helpful at all times. The food is great too. I like the fact that the hotel is small enough that the staff know who you are, even if you only stay a couple of days.
Senthilkumar P. Páry Malaysia, 13. srpna 2014
Pleasant Stay

Food, Location & Cleanliness
8
Pleasant Stay
Vimala K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 9. srpna 2014
good stay

food, comfort, location
9
it was comfortable. food at the hotel was good. staff was helpful and efficient!
Vimala K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 2. srpna 2014
Good hotel

good food, efficient service, near shopping areas
9,3
It was comfortable and relaxing.
Immanuel V. Páry Singapore, 1. srpna 2014
July 2014 stay & chennai

Location , staff & stay
8,7
Excellent
Kamini N. Páry Singapore, 27. července 2014
Nice Stay, Highly Recommended

Very clean, Good service and Acessible to T Nagar
10
Had a wonderful stay for 3 nights at this hotel with my husband. It is very accessible to T Nagar for shopping. The daily breakfast was really good and the hotel is very clean as well. Customer service is fantastic and everyone in the hotel is always willing to help you out. Wifi connection goes on and off but could be rectified when we contacted the guest relations counter. Overall a great stay and will definitely go back on my next trip to Chennai.I highly recommend this hotel to families and couples.
Ibrahim N. Obchodní cestující Maldives, 24. července 2014
Excellent hotel! Minor improvements required.

Cleanliness, Friendly staff, no. of lifts.
8,7
My stay was comfortable, hotel amenities were up to par. One thing I would like to have changed. They have a policy not to allow friends/associates of guests to go to the room, which I found problematic.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Accord Metropolitan Hotel ČennaíThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - LobbyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Fitness prostoryThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Exteriér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrumThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/loungeThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3B03