Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai Centrum města, Čennaí, Indie 600017 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrum The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/lounge The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace
The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Bazén
Oblast: Chennai Centrum města Počet pokojů: 162
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 1010 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,3
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1010)
Seřazeno podle:
Martin V. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2014
Skvělá volba za přijatelné peníze

Klid, čistota, skvělá kondice hotelu
2,3
Shriya N. Rodiny s malými dětmi India, 29. června 2015
Hotel Standard has dipped in the last year

Cost and Location
4
Unprofessional front office staff especially the female ones they have there. They didn't provide timely service. We were getting locked out of our rooms every other day and they would take half hour to just unlock the room and let us in. They couldn't give 2 working keys for a dual occupancy room. If we wanted small change for spending, they wouldn't help us out and were very rude in asking us to help ourselves. The rooms were not as clean either. We saw cockroaches running around and stains in the toilet. Parking was a hassle. The staff at the entry would ask us to drive up the hill to the hotel entrance without even checking if the previous car has moved or not. With the slope, we run the risk of the car sliding backwards if the car in front has not moved yet.
Rob J. Obchodní cestující Netherlands, 27. června 2015
Best hotel in town. Value for money is great!

clean, perfect value for money and about all quiet.
10
It is very hard to find a quiet hotel in Chennai. Been to several hotels. Most 5 star hotels have disco which you will notice by enjoying the bass allnight long in your hotel room. The Accord is perfect because it has a bar but you can have a nice quiet sleep. I have visited the Green park, and the Park hotel where you will feel like in a youth hotel. In the radisson i had problem with construction going on all night.
Mahesh B. Obchodní cestující India, 26. června 2015
It's excellent location and bussiness Center

It's located in centrally in chennai and nearest business centres and rooms are good
10
Mohamed G. Jednotlivci Singapore, 25. června 2015
11 days in Accord

Staff, location and cleanliness.
9
Prabu N. Páry Singapore, 18. června 2015
The Accord Metropolitan Hotel - superb!

Central location, Superb facilities, Friendly staff
10
Well managed property. Staff attentive and friendly. Close to shopping outlets such Pothy's Boutique. Overall pleasant experience.
Shariffah A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. června 2015
Will be back. Such a luck to have stayed here.

Staff. Room. Cleanliness.
9,3
Superb and couldnt be more happy. If only no bacon was served for breakfast buffet spread it'll be teriffic....we only went down one time for breakfast for our 6 nights stay. Everything else is a 6 stars!
Gerard D. Skupiny Singapore, 12. června 2015
Best hotel ever!

Staff, location and facilities
9,3
Staff were awesome n welcoming!! Greeted us everytime without fail and were helpful when we needed help!
Syed S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. června 2015
The Hotel is not helpful
2
I had booked this hotel a few times and the last booking had a mistake on the date. I called the hotel to ask if it can be amended and they refused to entertain me. I will never book this hotel again as they dont have any understanding towards their customers. Thumbs up to Agoda for taking the step further and giving me a refund.
Muhammad A. Obchodní cestující Malaysia, 8. června 2015
Awesome hotel with beautiful envoirement & gd Food

I love the spa pool and also the view it's really great i had peace of mind whn I stayed in accord
9,7
I can say it with one word AWESOME!!!!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Accord Metropolitan Hotel ČennaíThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrumThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/loungeThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Jídlo a nápojeThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - VybaveníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace

Hodnocení zákazníků - The Accord Metropolitan Hotel, Čennaí

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08