Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai Centrum města, Čennaí, Indie 600017 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrum The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/lounge The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace
The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Bazén
Oblast: Chennai Centrum města Počet pokojů: 162
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 1022 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,3
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1022)
Seřazeno podle:
Martin V. Páry Czech Republic, 9. listopadu 2014
Skvělá volba za přijatelné peníze

Klid, čistota, skvělá kondice hotelu
2,3
Nahlásit hodnocení
Patrick C. Jednotlivci United States of America, 24. července 2015
An Aging Hotel

Friendly staff
6
I Was disappointed in my experience for the money I spent on the room. I booked a room with a large bed but was told they were all out when I arrived. The room I was given had stains on the sheets and a rattling air conditioner. You could tell that the hotel was very special at one time but now it is in need of renovation and updating. I was told I could be moved the next day and it wasn't until I inquired several times before action was taken. The new room I was given was much nicer.
Nahlásit hodnocení
Jeganathan S. Obchodní cestující India, 24. července 2015
Below expecations

location , location, location
7
went there with high expectations but did not meet my expectations except the location.
Nahlásit hodnocení
John M. Páry United Kingdom, 21. července 2015
'Blessings in India.'

Staff - Swimming Pool - Dining
9
Really enjoyed out two weeks at he Accord - Staff friendly and efficient.... Would love to go back again in the future...
Nahlásit hodnocení
Pankaj G. Obchodní cestující India, 16. července 2015
staff

room, dining, clean
5,3
Nahlásit hodnocení
Ganesen A. Obchodní cestující Singapore, 15. července 2015
Nice place to stay.

clean rooms and friendly staff.
9
Good location.
Nahlásit hodnocení
B K. Páry Singapore, 8. července 2015
Good friendly atmosphere. However the gym and the

Staff were all helpful and courteous. Good location.
9
Good
Nahlásit hodnocení
Rob J. Obchodní cestující Netherlands, 3. července 2015
Best hotel in town as value for money

clean , no Noise of disco at night , location
10
very pleasent stay No overcharged hotel food price Clean quiet hotel Nice pool
Nahlásit hodnocení
Thanesh K. Páry Malaysia, 1. července 2015
Good stay!

Staff were friendly and helpful.Location was great.
8,3
Good.
Nahlásit hodnocení
Shriya N. Rodiny s malými dětmi India, 29. června 2015
Hotel Standard has dipped in the last year

Cost and Location
4
Unprofessional front office staff especially the female ones they have there. They didn't provide timely service. We were getting locked out of our rooms every other day and they would take half hour to just unlock the room and let us in. They couldn't give 2 working keys for a dual occupancy room. If we wanted small change for spending, they wouldn't help us out and were very rude in asking us to help ourselves. The rooms were not as clean either. We saw cockroaches running around and stains in the toilet. Parking was a hassle. The staff at the entry would ask us to drive up the hill to the hotel entrance without even checking if the previous car has moved or not. With the slope, we run the risk of the car sliding backwards if the car in front has not moved yet.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Accord Metropolitan Hotel ČennaíThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrumThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/loungeThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Jídlo a nápojeThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - VybaveníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace

Hodnocení zákazníků - The Accord Metropolitan Hotel, Čennaí

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05