nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Chennai Centrum města, Čennaí, Indie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Lobby The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Fitness prostory The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Bazén The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Exteriér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hotelu The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrum The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/lounge The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Koupelna The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty
The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Restaurace The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty The Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hosty
Oblast: Chennai Centrum města Počet pokojů: 162
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 887 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,3
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (887)
Seřazeno podle:
Rajanikant R. Skupiny Singapore, 20. října 2014
Best hotel. Best sevice. Best stay

Good view, central area for shopping, Best service
2,3
I was so happy to stay there. So any good things to tell about accord. I have been stay in many hotel. This was my best hotel. My friend most of them tried this hotel And told me I recomand the right one My family was so happy too
Madusha W. Rodiny se staršími dětmi Sri Lanka, 19. října 2014
A good choice !

Extremely helpful staff, good food, good location
9,3
It was a fantastic experience, never expected that helpfulness and politeness from the staff. Although the room size could have been a bit more bigger the overall stay was very comforting and we all enjoyed our stay.
Raja H. Rodiny s malými dětmi India, 19. října 2014
Awesome service

service is first class...
10
Amazing staff....service excellent....so accommodating...they went extra miles to help us call the auto in as it was raining n cos we had an infant and a kid...I will surely go back n stay...
Trish A. Páry Australia, 17. října 2014
Chennai Comfort

Location, good breakfast & helpful staff
8,3
Very good
Amuthavalli B. Obchodní cestující Malaysia, 7. října 2014
good

friendly staff and clean rooms
10
very comfortable
Ezekiel N. Skupiny Singapore, 6. října 2014
good for location and hotel price

the lobby. The restaurant. The room comfort.
7,3
Great. The housekeeping need to be improved.
Shaleni R. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 4. října 2014
City Dweller

Location, Rooms, Food
10
I stayed with the Accord for 4 days. It was indeed a wonderful experience. City centre was within minutes. Extremely convenient. Free Wifi and food qlty was perfect.
Shangar R. Páry Malaysia, 29. září 2014
Posh Stay in T.Nagar

Classy, Safe & High-end
8,7
This place is few kilometers away from T.nagar shopping centre, yet it's still near. 50 rupees auto-taxi will take us from here to the shopping places within 10 minutes. Very cozy hotel and yes- it's expensive in all. We feel what we pay is worth here.
Jaya S. Skupiny Singapore, 27. září 2014
Room decor and cleanliness must be improved

The lobby, location and the staff
5,7
The hotel lobby looks great but the rooms are basic and old. My sheets smelled damn and there was also a cockroach. Food at breakfast is good but there should be more daily changes to the menu. staff service is good
Alexander C. Obchodní cestující Cameroon, 23. září 2014
Good hotel. Would recommend to any traveler

Good Food variety, very clean, courteous staff
9
Lovely.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Accord Metropolitan Hotel ČennaíThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - LobbyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Fitness prostoryThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - BazénThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Exteriér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Interiér hoteluThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchodní centrumThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pub/loungeThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Obchod s kávou / kavárnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkáváníThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - RestauraceThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Pokoj pro hostyThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - KoupelnaThe Accord Metropolitan Hotel Čennaí - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3B08