nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Apo View Hotel

150 J Camus Street, Davao Centrum města, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Apo View Hotel Davao - Pub/lounge The Apo View Hotel Davao - Rekreační zařízení The Apo View Hotel Davao - Rekreační zařízení The Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Apo View Hotel Davao - Restaurace The Apo View Hotel Davao - Okolí The Apo View Hotel Davao - Okolí The Apo View Hotel Davao - Exteriér hotelu The Apo View Hotel Davao - Lobby The Apo View Hotel Davao - Lobby The Apo View Hotel Davao - Lobby The Apo View Hotel Davao - Recepce The Apo View Hotel Davao - Lobby The Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hosty The Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hosty
The Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hosty
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 146
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 222 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,4
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (222)
Seřazeno podle:
Raymond B. Páry Philippines, 19. února 2015
great

staffs are friendly, foods are great and location is just at the center of the city
8
overall, i enjoy my stay
Noel I. Obchodní cestující Philippines, 6. února 2015
A 2 day stay

Met expectations for room cleanliness, food quality and staff service.
8
Good business hotel.
Mitchell C. Jednotlivci Philippines, 3. ledna 2015
Old hotel

Still has its old ambience from the 80's
6,3
I could've stayed in another hotel which provided better and newer amenities. This old hotel had its glamour maybe back in the 80's but not these days. Broken wall sockets, dried up pool, busted airconditioning system. Although the staff are friendly, the hotel needs a lot of catching up to do. One good thing about this hotel is that they have areas where you can smoke.
Arnold D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. prosince 2014
over rated hoted

near the city
5,3
Pension house that we stayed in much better than the apo view. we requested for change of room because the room smells bad
Randall B. Páry United States of America, 20. prosince 2014
way past its prime!

buffet was good
6,7
Very tired and worn hotel, and overpriced given that state. Also, pool was dry and looked unused for years, solidifying my impression that this place is way past its prime.
Joseph T. Páry United Kingdom, 9. listopadu 2014
swimming pool

the staff,cleanliness,food
8,3
One reason i booked apo view was because it had a swimming pool, unfortunately the pool was closed for maintenance work and looks like it wont be reopened any time soon. the other issue i had with apo view was rats in the garden,not a good image for visitors.The staff were excellent in all departments.
Moonsuk J. Obchodní cestující South Korea, 6. listopadu 2014
nice hotel

good location, clean, kind
8
it was nice hotel to stay. good facity and location
Roderick B. Obchodní cestující Philippines, 28. září 2014
Old Hotel

Near dining places.
5,7
Good.
Roderick B. Obchodní cestující Philippines, 28. září 2014
Old hotel

Near dining places
5,7
Good.
Jemila D. Obchodní cestující Philippines, 19. září 2014
Great

Good location, very nice staff
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Apo View Hotel DavaoThe Apo View Hotel Davao - Pub/loungeThe Apo View Hotel Davao - Rekreační zařízeníThe Apo View Hotel Davao - Rekreační zařízeníThe Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Apo View Hotel Davao - RestauraceThe Apo View Hotel Davao - OkolíThe Apo View Hotel Davao - OkolíThe Apo View Hotel Davao - Exteriér hoteluThe Apo View Hotel Davao - LobbyThe Apo View Hotel Davao - LobbyThe Apo View Hotel Davao - LobbyThe Apo View Hotel Davao - RecepceThe Apo View Hotel Davao - LobbyThe Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hostyThe Apo View Hotel Davao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B06