Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites

160/36, Phang Mueng Sai Kor Road Soi Nanai Ruamjai (Nanai Soi 8), Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Citrus Heights Patong Hotel Phuket by Compass Hosp
The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Exteriér hotelu The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Koupelna The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Koupelna The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty
The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hosty The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Koupelna The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Bazén The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Bazén The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Bazén The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreační zařízení The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreační zařízení The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Lobby The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Lobby The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Restaurace
Oblast: Patong Počet pokojů: 77

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 802 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
6,9
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (802)
Seřazeno podle:
Wesley N. Páry Singapore, 25. ledna 2016
good location, overall a good hotel.

private carpark, quieter location, well equipped rooms
8
Nahlásit hodnocení
Eric H. Páry Malaysia, 24. ledna 2016
Large Cold Clean Room

Cold Ac / large room / good bed
6
Apart from the distance to the beach & jungceylon >>> good space for a stay
Nahlásit hodnocení
Wong K. Páry Hong Kong, 20. ledna 2016
Value for money hotel in Phuket

Helpful staff, hotel condition, tourist information and services
8,7
I stayed in the hotel for 4 days. Hotel staff are helpful and provide tourist information. I also booked local tour through the hotel. The small swimming pool in the hotel is good and tiny. I can swim and sun bath during the time gaps. I have a mid-night flight back to my home country, Hong Kong. I check out as usual and left luggage in the hotel and come back near 10:00pm, and get back my luggage. The staff helped me to get a taxi to airport. The hotel location is close to Patong Beach and Juchelon Shopping Centre, withing 15 minutes walk.
Nahlásit hodnocení
Shahrzad S. Páry Belgium, 17. ledna 2016
Great stay, friendly staff, good location

Location, Breakfast, Swimming pool
7,7
Nahlásit hodnocení
Celine D. Páry Australia, 1. ledna 2016
Really good rooms and fab pool

Rooms pool and service
7,7
Nahlásit hodnocení
Matthew F. Páry Australia, 28. prosince 2015
The worst hotel experince ever
3,3
Had to extend the stay because having dental surgery and booked the room 2 nights prior to check out date and ask to pay but told no problem not have to do and confirmed this the next night. Only to return to hotel at 7:30pm after spending many hours at the dentist and in a lot of pain to be told that the room was now not available because we did not confirm for a third time. Every day had to and ask for toilet paper to be restocked the bed was sagging and no hot water. If your not looking at budget price for you stay keep away from here.
Nahlásit hodnocení
Namirah R. Páry Singapore, 21. prosince 2015
Everything is perfect ! I love it .worth my money

The bathtub ! Pool and the room service
10
Hotel was perfect except that the lights @ the hallway was abit too dim. After all is was 👍👍👍
Nahlásit hodnocení
Nikhil J. Páry India, 17. prosince 2015
Good hotel for couples

Awesome room,clean,friendly staff.
8,7
Nahlásit hodnocení
Shweta K. Páry India, 17. prosince 2015
You can get better hotels in this price

Nothing
6
Not very good.. we were upgraded to premium but the room had major issues, breakfast was pathetic.. I didn't like my stay at the hotel at all..
Nahlásit hodnocení
Sarah K. Rodiny s malými dětmi Australia, 17. prosince 2015
ASHLEE HEIGHTS PATONG VISIT

good for family..great aircon..spacious rooms
8,7
GOOD
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites PhuketThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Exteriér hoteluThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - KoupelnaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - KoupelnaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Pokoj pro hostyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - KoupelnaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - BazénThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - BazénThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - BazénThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreační zařízeníThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreační zařízeníThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - LobbyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - LobbyThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - RestauraceThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - RestauraceThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - RestauraceThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - VybaveníThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - VybaveníThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Jídlo a nápojeThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Jídlo a nápojeThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Blízká atrakceThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05