nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Bellavista Hotel

M.L. Quezon National Highway Pusok, Lapu Lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Bellavista Hotel Cebu - Bufet The Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hosty The Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hosty The Bellavista Hotel Cebu - Exteriér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Prostory pro setkávání The Bellavista Hotel Cebu - Bazén The Bellavista Hotel Cebu - Pub/lounge The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Obchody The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Bazén The Bellavista Hotel Cebu - Pub/lounge The Bellavista Hotel Cebu - Fitness prostory The Bellavista Hotel Cebu - Fitness prostory The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace
The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hosty The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 48

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 206 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,8
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (206)
Seřazeno podle:
Ida O. Skupiny Norway, 21. září 2014
Bellavista!

Clean,Good location
7
Bellavista! Just okay:-).Nothing's special.
Stephen B. Jednotlivci Australia, 20. srpna 2014
Ok

Staff location and food
8,7
Excelent
Nenita K. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. srpna 2014
The Bellavista Hotel in August 2013

room dining interieur
7,7
good and satisfied
Christine Y. Skupiny Malaysia, 31. července 2014
near to airport

near to airport
5,3
rooms a bit rundown
Dale W. Páry Australia, 7. července 2014
poor. never again

close to airport, close to shop, airport pick up
4,3
When we arrived at the hotel at 5am, we found that we had been given 2 single beds instead of a double. We were advised that we could be moved but only to an upgraded room and had to pay extra. I found the staff difficult to deal with and unaccomodating. We have stayed at this hotel before and enjoyed the close proximity to Mactan airport. It seems the hotel standard has dropped and now resembles a two star hotel at best. Our room was infested with cockroaches and as a result we had to throw away toiletries that had cockroaches crawling inside. Disappointed, will not stay here again.
Christelle M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 5. července 2014
Value for the money

accessibility and clean bathroom
7,3
I booked two Deluxe rooms and one of the rooms bed was dusty. The aircon on the other room failed.
Wong C. Jednotlivci Singapore, 17. května 2014
Very bad

Nothing good to say.
6
Not very good. Hotel is very stuffy. Breakfast is bad.
Antonette F. Obchodní cestující Philippines, 25. dubna 2014
Convenient.

Easy access to the airport, near to my meeting place and location, good breakfast
7,3
A place to come back and suggest to a friend.
George M. Páry United States of America, 12. dubna 2014
Clean rooms with friendly staff

Near airport, good value for the money, and good breakfast
8,3
Convenient with airport transport and good breakfast
Paul P. Jednotlivci United States of America, 20. března 2014
nice

fine
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Bellavista Hotel CebuThe Bellavista Hotel Cebu - BufetThe Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hostyThe Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hostyThe Bellavista Hotel Cebu - Exteriér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Pub/loungeThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - ObchodyThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Pub/loungeThe Bellavista Hotel Cebu - Fitness prostoryThe Bellavista Hotel Cebu - Fitness prostoryThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hostyThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivityThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivityThe Bellavista Hotel Cebu - VybaveníThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivityThe Bellavista Hotel Cebu - VybaveníThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivity


AS-AGWEB-3B06