Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Bellavista Hotel

M.L. Quezon National Highway Pusok, Lapu Lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Bellavista Hotel Cebu - Bufet The Bellavista Hotel Cebu - Pub/lounge The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hosty The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Interiér hotelu The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Bazén The Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivity
The Bellavista Hotel Cebu - Vybavení The Bellavista Hotel Cebu - Bazén The Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivity The Bellavista Hotel Cebu - Vybavení The Bellavista Hotel Cebu - Restaurace The Bellavista Hotel Cebu - Bazén The Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivity
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 48

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 230 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
7,8
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (230)
Seřazeno podle:
Lim S. Jednotlivci Singapore, 15. června 2015
Mactan Diving

Locaton, Car Park, Staff
6
Fairly good
Plaridel R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 9. června 2015
overall the hotel and staff are good.

clean near to airport and transportation was easy.
8
Our stay was relaxing staff are so polite and accomodating it was a pleasant stay next time I will choose again this hotel though some minor problem in our shower room bcuz of flooding still manageable overall it was nice.
Maurice O. Páry Australia, 20. května 2015
We always stay there and feel at home

Airport pickup,friendly staff,nice breakfast
8
The airport service is a great relief from the chaos on arrival.The staff drivers doorman and counter and cleaning staff are all very friendly and helpful. My main issue is low quality uncomfortable spring mattresses-where if one person moves the other is bounced around and getting too close to the edge it gives way and you can roll off!!The included breakfast is very nice with good selection of Filipino and American style foods-although much the same as 2 years ago.Great location close to the airport and easy access to Cebu central malls and the port.
Werner T. Páry Switzerland, 20. května 2015
best for airporttransfer

near airport, clean rooms, nice swimmingpool
7,3
everything was good, the best is free airporttransfer, nice staff, clean rooms and swimmingpool, will saty again
Graham J. Jednotlivci United Kingdom, 29. dubna 2015
OK but

Location View Airport
8
Ok i always feel it could do better especailly getting the WI FI fixed as everytime i go it goes DOWN with the same excuse for 3 years,about time they got a new Modem
Kairi T. Páry Estonia, 15. března 2015
Ok

free transfer to airport; ok breakfast
6
A bit dated but generally clean; found 5 cockroaches in our room
Min H. Páry South Korea, 8. března 2015
nice swim pool on the roof but the bldg is old

just fine value for money nice swim pool
9
just fine value for money nice swim pool the room is quite old and some smells too but ok lang
Noel J. Páry New Zealand, 9. února 2015
Bella Vista visit

the staff and the food
6,3
Overall it was comfortable and pleasant .I was not impressed as a couple . Been given two single beds. Also the lighting in the room was substandard. Also we asked for a room with a view
Richard P. Páry United Kingdom, 10. ledna 2015
close to airport

airport transfer good price mango shake
9
Great location for airport friendly staff clean room wouldn't hesitate to stay again
John A. Páry Philippines, 28. listopadu 2014
Bellavista hotel is a very nice hotel

very nice, accomodating, affordable
8
our stay in bellavista hotel is very good that we have enjoy our stay ,

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Bellavista Hotel CebuThe Bellavista Hotel Cebu - BufetThe Bellavista Hotel Cebu - Pub/loungeThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Pokoj pro hostyThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - Interiér hoteluThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivityThe Bellavista Hotel Cebu - VybaveníThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivityThe Bellavista Hotel Cebu - VybaveníThe Bellavista Hotel Cebu - RestauraceThe Bellavista Hotel Cebu - BazénThe Bellavista Hotel Cebu - Sport a aktivity


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07