Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Cityview Hotel

23 Waterloo Road, Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Apartmá The Cityview Hotel Hong Kong - Koupelna
The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Cityview Hotel Hong Kong - Lobby The Cityview Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Cityview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Cityview Hotel Hong Kong - Lobby The Cityview Hotel Hong Kong - Vchod
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 422
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 4324 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (4324)
Seřazeno podle:
Tsang Y. Páry Hong Kong, 26. července 2015
So far so good

convenient location, reasonable price and good service
6,3
So far so good
Nahlásit hodnocení
Hock T. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. července 2015
Nice rooms

Upgraded free to premier suite, free smartphone usage and very nice to mtr station
9
We had a pleasant stay in the hotel with free upgrade to premier suite. Best of all we were given a free smart phone during our stay which we can call and bring out and upload our photo real time.
Nahlásit hodnocení
Aliah A. Skupiny Singapore, 23. července 2015
Great hotel location

Great location, near MTR station and affordable
8
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Nahlásit hodnocení
Cindy L. Obchodní cestující Singapore, 21. července 2015
Overall great

Location
7
Staffs are kind to provide complimentary upgrading with high floor as requested. One of the best location so far I have stayed in Hong Kong
Nahlásit hodnocení
Vinh T. Obchodní cestující Vietnam, 20. července 2015
Good location

Good location. Excellent lunch buffet.
8
Nahlásit hodnocení
Maria R. Páry Philippines, 19. července 2015
The room was incredibly small

Location only
5,3
Not pleasant. The room Given to us was not cleaned. I had an allergic rhinitis attack.
Nahlásit hodnocení
Zhi X. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 18. července 2015
Ideal location for first time traveller to HK

Location definitely, cleanliness, comfort of room
9
Location was outstanding - It was only a 3 minutes from "Yau Ma Tei" MTR station. Cleaner of the room was courteous and caring in small details - Left my pyjamas around and they fold them nicely and place it beside my bed Comfort was good too - there were not too many rooms per level, making it more serene and relaxing after a long day of sight-seeing. Staff was competent enough to fulfil minimum expectation. Overall, this hotel provides a very good experience.
Nahlásit hodnocení
Vinh T. Obchodní cestující Vietnam, 18. července 2015
Good location

Locate in center of Kowloon. Nice services. Excellent lunch buffet
8,3
Nahlásit hodnocení
Wong A. Obchodní cestující Hong Kong, 15. července 2015
good location

交通方便
4,7
good location
Nahlásit hodnocení
Vincent T. Páry Singapore, 14. července 2015
Mr

Location location location
8
Very good n pleasant
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Cityview Hotel Hong KongThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - ApartmáThe Cityview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Cityview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Cityview Hotel Hong Kong - LobbyThe Cityview Hotel Hong Kong - VchodThe Cityview Hotel Hong Kong - VchodThe Cityview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Cityview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Cityview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Cityview Hotel Hong Kong - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01