Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Letiště Suvarnabhumi, Bangkok, Thajsko 10520 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Vybavení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivity The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hotelu The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hotelu The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
Oblast: Letiště Suvarnabhumi Počet pokojů: 100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 3904 hodnocení

4 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3904)
Seřazeno podle:
Tatana M. Páry Czech Republic, 24. března 2015
blízko letiště

blízko letiště,doprava na i z letiště v ceně,
4,3
Hotel jsme si vybrali díky poloze blízko letiště.Do centra města je poloha nevyhovující.Stačí jedna noc před odletem z mezinár.letiště.
Nahlásit hodnocení
Zdenek O. Páry Sweden, 9. dubna 2014
Dobry hotel na prespani u letiste.

poloha, cistota, transfer.
4,7
Internet pouze v lobby a za poplatek.
Nahlásit hodnocení
Magda R. Páry Czech Republic, 30. ledna 2014
ideální pro přespání m ezi lety

čistý,klidný, bezpečný, doprava z/na letiště
9
Dobře umístěný hotel pro přespání mezi lety. V blízkosti je velké nákupní středisko s mnoha obchody a restauracemi. Cena i kvalita služeb odpovídá kategorii hotelu. Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x. Z těchto důvodů jsme zde přespali nejenom při příletu do BKK a odletu na Koh Samui, ale i při zpáteční cestě z Koh Samui - BKK - Praha.
Nahlásit hodnocení
Magda R. Páry Czech Republic, 11. ledna 2014
ideální pro přespání mezi lety

čistý,klidný bezpečný,doprava z/na letiště
9
Cena a služby odpovídají kategorii hotelu. Ideální pro přespání mezi lety. V blízkosti obchodní centrum (mnoho obchodů a restaurací). Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x(při příletu i odletu z Thajska).
Nahlásit hodnocení
Gordon T. Páry United Kingdom, 28. ledna 2016
constructive look

reception area, location, airport transport
8,7
Our stay was pleaant enough, the reception was good, however when walking around the corner to the bedroom area it looked very tired and somewhat shabby, I am aware that the price at the hotel is very good,but, it shouldnt cost too much to paint now and then, it lets the hotel down. the location is very good for transit passengers but I would not consider more than 1 day stay. the reception staff were very welcoming, But failed to say that the WiFi wasnt working. I hope this is taken as a constructive view, I would stay again, but dont let yourselfs down for a bit of paint.
Nahlásit hodnocení
Gary P. Jednotlivci United Kingdom, 3. ledna 2016
Relaxing Hotel

Closeness to Airport, Clean and good value.
9,3
Must be my fourth of fifth time staying here now. This time I had a late check-in (early evening) but still members of staff bright and breezy. Quiet hotel that is superb for a nights stay before traveling to the airport early next morning. Was disappointed to find the airport transfer fee had gone up to 150 baht but still cheap for a 10 minute ride. Will definately stay here again.
Nahlásit hodnocení
Viktoriya K. Páry Uzbekistan, 2. ledna 2016
The food is not good at all.

Room is clean
6
Wifi is not free, moreover it is expensive and really weak in the room! Couldn't even check the mail! Food was awfull. Pool smels like bleach.
Nahlásit hodnocení
Tsui K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 1. ledna 2016
great choice to stay for a nite

location
7
i have bought the wifi 12hrs package but its nearly not accessible in my room...
Nahlásit hodnocení
Fengting H. Jednotlivci Taiwan, 30. prosince 2015
Easy to find dinning.

Price, near Shopping mall, comfortable
6,7
Nahlásit hodnocení
Muhammad Q. Jednotlivci Australia, 14. prosince 2015
Relax and close to airport

Silence, good food and pool
8,3
Nahlásit hodnocení
1 - 4 z 4 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivityThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - LobbyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07