nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Letiště Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Thajsko 10520 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Vybavení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivity The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hotelu The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hotelu The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
Oblast: Letiště Suvarnabhumi / Bang Na Počet pokojů: 100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3757 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3757)
Seřazeno podle:
Tatana M. Páry Czech Republic, 24. března 2015
blízko letiště

blízko letiště,doprava na i z letiště v ceně,
4,3
Hotel jsme si vybrali díky poloze blízko letiště.Do centra města je poloha nevyhovující.Stačí jedna noc před odletem z mezinár.letiště.
Zdenek O. Páry Sweden, 9. dubna 2014
Dobry hotel na prespani u letiste.

poloha, cistota, transfer.
4,7
Internet pouze v lobby a za poplatek.
Magda R. Páry Czech Republic, 30. ledna 2014
ideální pro přespání m ezi lety

čistý,klidný, bezpečný, doprava z/na letiště
9
Dobře umístěný hotel pro přespání mezi lety. V blízkosti je velké nákupní středisko s mnoha obchody a restauracemi. Cena i kvalita služeb odpovídá kategorii hotelu. Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x. Z těchto důvodů jsme zde přespali nejenom při příletu do BKK a odletu na Koh Samui, ale i při zpáteční cestě z Koh Samui - BKK - Praha.
Magda R. Páry Czech Republic, 11. ledna 2014
ideální pro přespání mezi lety

čistý,klidný bezpečný,doprava z/na letiště
9
Cena a služby odpovídají kategorii hotelu. Ideální pro přespání mezi lety. V blízkosti obchodní centrum (mnoho obchodů a restaurací). Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x(při příletu i odletu z Thajska).
Ioannis C. Jednotlivci Greece, 26. dubna 2015
bellow standards

Location price
6
I stay there several times , and the last time everything's was below standard, room was dirty , ac not working good , and the breakfast was really bad , use to be very good value for money, but not anymore
Terry W. Skupiny Australia, 23. dubna 2015
The Cottage was value for mone.

Staff, location and value.
6,7
Although WiFi was not available our overnight stay was good.
Nedim P. Páry United States of America, 21. dubna 2015
Cozy hotel

Staff, location, room
8,7
Very nice hotel, near the airport. Nice location just 5 minutes walk to paseo mall where you can eat at mk suki restaurant have Starbucks coffee and more. Stuff at the hotel is great, housekeeping maids are most kind and friendly you can fiend. Reception is great, Annie is always wonderfully, kind and friendly with her big thai smile :) Sean is great manager, bell boys are also very good. Great place to stay! Thank you
Kathleen H. Jednotlivci United States of America, 20. dubna 2015
Adeq

Clean bed, nice polliws
7
After having stayed at a working elephant village, we were looking for a few creature comforts for one night. Bed and pillows were comfortable, the rooms were adequate and clean. Staff was efficient, but walls in common areas needed painted and freshened up. I wouldn't want to stay for a week, but it was adequate for a night.
Marie L. Skupiny Canada, 15. dubna 2015
Great, safe location - near to the airport

Clean, friendly and near to the airport
9,3
The hotel is perfect if you need a place to stay close to the airport. Restaurant has decent food, lots of options & is well priced. The rooms are very clean. Bathrooms are great - one of the best showers I had in Thailand. Nice pool and great little area that is very safe for the solo traveller wanting to take an evening stroll. People in the area are very friendly as was the staff. They charge $200 BHT for Wi-Fi/per device which was annoying.
Ariyaporn K. Jednotlivci Thailand, 10. dubna 2015
Convenient transfer service to airport

Close to airport, good transferring, helpful staffs.
6,7
Convenient transfer service to airport, staffs were helpful, but should provide Free wifi.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


AS-AGWEB-3C03