Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Letiště Suvarnabhumi, Bangkok, Thajsko 10520

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 3942 hodnocení

4 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3942)
Seřazeno podle:
Tatana M. Páry Czech Republic, 24. března 2015
blízko letiště

blízko letiště,doprava na i z letiště v ceně,
4,3
Hotel jsme si vybrali díky poloze blízko letiště.Do centra města je poloha nevyhovující.Stačí jedna noc před odletem z mezinár.letiště.
Nahlásit hodnocení
Zdenek O. Páry Sweden, 9. dubna 2014
Dobry hotel na prespani u letiste.

poloha, cistota, transfer.
4,7
Internet pouze v lobby a za poplatek.
Nahlásit hodnocení
Magda R. Páry Czech Republic, 30. ledna 2014
ideální pro přespání m ezi lety

čistý,klidný, bezpečný, doprava z/na letiště
9
Dobře umístěný hotel pro přespání mezi lety. V blízkosti je velké nákupní středisko s mnoha obchody a restauracemi. Cena i kvalita služeb odpovídá kategorii hotelu. Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x. Z těchto důvodů jsme zde přespali nejenom při příletu do BKK a odletu na Koh Samui, ale i při zpáteční cestě z Koh Samui - BKK - Praha.
Nahlásit hodnocení
Magda R. Páry Czech Republic, 11. ledna 2014
ideální pro přespání mezi lety

čistý,klidný bezpečný,doprava z/na letiště
9
Cena a služby odpovídají kategorii hotelu. Ideální pro přespání mezi lety. V blízkosti obchodní centrum (mnoho obchodů a restaurací). Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x(při příletu i odletu z Thajska).
Nahlásit hodnocení
Bar G. Rodiny s malými dětmi Australia, 28. dubna 2016
Value for money
5,3
Great helpful staff. Proximity to airport
Nahlásit hodnocení
Tammy Q. Jednotlivci Singapore, 24. dubna 2016
Convenient Transit Hotel
5,3
10 minutes from Suvarnabhumi Airport makes this place a convenient transit stay.
Nahlásit hodnocení
Gina C. Rodiny s malými dětmi United States of America, 22. dubna 2016
Nice staff!!
5,3
Nice staff!! Not very loud environment.
Nahlásit hodnocení
Phissamai P. Páry Thailand, 15. dubna 2016
Good
4
Good
Nahlásit hodnocení
Anthony T. Jednotlivci United Kingdom, 8. dubna 2016
Transit camp
4,3
Average, but good value.
Nahlásit hodnocení
Glyn W. Jednotlivci Canada, 30. března 2016
Disapointed...
3,7
Looking for a new hotel airport hotel... Stayed at the Cottage many times and was always happy in the passed. This last visit was different right from meeting the unfriendly greeter at the airport. Usually you the guy wrestles you to take your bag to the van, this guy couldn't take his eyes off his smart phone. The fee for the short ride to the hotel was a reasonable 100 baht round trip, that increased to 300 ouch! Keep in mind you can take the train all the way into Bangkok for 45baht. The room I was provided was on the west wall of the hotel, the west wall radiated heat until well into the night and the air con couldn't keep up! My flight was at 7:30 am so I needed to sleep early. It was too hot to sleep even with the covers off! The west wall is also on the soi which can be noisy... So it's time to move on and find a new hotel for my airport transfers.
Nahlásit hodnocení
1 - 4 z 4 hodnocení
The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivityThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - LobbyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05