nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Letiště Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Thajsko 10520 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Vybavení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivity The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hotelu
Oblast: Letiště Suvarnabhumi / Bang Na Počet pokojů: 100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3389 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,7
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3389)
Seřazeno podle:
Zdenek O. Páry Sweden, 9. dubna 2014
Dobry hotel na prespani u letiste.

poloha, cistota, transfer.
4,7
Internet pouze v lobby a za poplatek.
Magda R. Páry Czech Republic, 30. ledna 2014
ideální pro přespání m ezi lety

čistý,klidný, bezpečný, doprava z/na letiště
9
Dobře umístěný hotel pro přespání mezi lety. V blízkosti je velké nákupní středisko s mnoha obchody a restauracemi. Cena i kvalita služeb odpovídá kategorii hotelu. Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x. Z těchto důvodů jsme zde přespali nejenom při příletu do BKK a odletu na Koh Samui, ale i při zpáteční cestě z Koh Samui - BKK - Praha.
Magda R. Páry Czech Republic, 11. ledna 2014
ideální pro přespání mezi lety

čistý,klidný bezpečný,doprava z/na letiště
9
Cena a služby odpovídají kategorii hotelu. Ideální pro přespání mezi lety. V blízkosti obchodní centrum (mnoho obchodů a restaurací). Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x(při příletu i odletu z Thajska).
Michel H. Páry France, 27. srpna 2014
a very convenient stay

well located, close to airport, this a clean place to relax and very calm too.
9
stay for very nice and service excellent
Thanaporn P. Páry Thailand, 12. srpna 2014
near airport

clean small pool
6,7
shower room is small
Stephen R. Jednotlivci United Kingdom, 7. srpna 2014
Comfortable room , staff good and helpfull

Staff,location and room ok.
7,7
Kanokwan S. Skupiny Thailand, 3. srpna 2014
good location

helpful staff
7,7
The room is comfortable, nice bed, staff always helpful, easy to find transportation, nice shopping mall next to the hotel. The bad part was no free wifi, dirty pool and many mosquitoes.
Jennifer N. Páry Singapore, 31. července 2014
Not as fantastic as reviews

NA
4,7
I've recently booked a 1-night accommodation at The Cottage Suvarnabhumi Hotel. My booking includes a complimentary one-way transfer but I've got to wait for approximate 20 minutes for the car to fetch me from the airport upon arrival because airport staff got to call for one even though prior arrangement had been communicated to hotel about my flight arrival time. I'v got to walk up & down the arrival hall to find the signage holding my name. The water flow in the shower room was so small, almost similar to the water flow from a tap. There was no kettle in the room, you will need to fetch hot water from the hotel lobby if you want to make yourself a cup of hot tea/coffee. Overall, negative experience
Paul E. Rodiny se staršími dětmi Netherlands, 29. července 2014
Used sheets on one of the beds

Location,shuttle,airport proximity
5
Initially things seemed OK but on one of the beds sheets were used with most likely urine still in it! It destroyed our stay, resulting in this poor rating
Soontorn K. Obchodní cestující Thailand, 27. července 2014
Value of money

good location , nice staff ,really recommend
8,3
I stayed at this hotel very often since the service of the staff were very nice, I'm quite impressed on their service, the price per night not expensive ,good place for transit .

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivityThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - LobbyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - The Cottage Suvarnabhumi Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3B08