Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Letiště Suvarnabhumi, Bangkok, Thajsko 10520

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 3957 hodnocení

4 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3957)
Seřazeno podle:
Tatana M. Páry Czech Republic, 24. března 2015
blízko letiště

blízko letiště,doprava na i z letiště v ceně,
4,3
Hotel jsme si vybrali díky poloze blízko letiště.Do centra města je poloha nevyhovující.Stačí jedna noc před odletem z mezinár.letiště.
Nahlásit hodnocení
Zdenek O. Páry Sweden, 9. dubna 2014
Dobry hotel na prespani u letiste.

poloha, cistota, transfer.
4,7
Internet pouze v lobby a za poplatek.
Nahlásit hodnocení
Magda R. Páry Czech Republic, 30. ledna 2014
ideální pro přespání m ezi lety

čistý,klidný, bezpečný, doprava z/na letiště
9
Dobře umístěný hotel pro přespání mezi lety. V blízkosti je velké nákupní středisko s mnoha obchody a restauracemi. Cena i kvalita služeb odpovídá kategorii hotelu. Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x. Z těchto důvodů jsme zde přespali nejenom při příletu do BKK a odletu na Koh Samui, ale i při zpáteční cestě z Koh Samui - BKK - Praha.
Nahlásit hodnocení
Magda R. Páry Czech Republic, 11. ledna 2014
ideální pro přespání mezi lety

čistý,klidný bezpečný,doprava z/na letiště
9
Cena a služby odpovídají kategorii hotelu. Ideální pro přespání mezi lety. V blízkosti obchodní centrum (mnoho obchodů a restaurací). Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x(při příletu i odletu z Thajska).
Nahlásit hodnocení
Flemming H. Jednotlivci Denmark, 22. května 2016
Flemming
3,3
First I have ask for quiet room. But get NOT. All the good Roms Are reserved to chinese people, groups. And the pictures Lie and the bathroom very dirty and the aircon make so much noise. Old tv with less programs. Never go again.
Nahlásit hodnocení
Wannapa B. Obchodní cestující Hong Kong, 16. května 2016
Hotel close to airport and shopping makl
4,7
The hotel room is quite small but nice and clean. The water pressures is so slaw. Anything else seems good.
Nahlásit hodnocení
Kenneth P. Páry Australia, 2. května 2016
We have used The Cottage many times and will conti
6,7
Always make us very welcome, reliable airport transfer, very comfortable hotel
Nahlásit hodnocení
Natsuki R. Páry Thailand, 29. dubna 2016
I came here with my boyfriend.
6
I enjoyed and was good!!!! comfortable bed ,nice staff, close to the airport . We'll be back here next time for sure!!
Nahlásit hodnocení
Bar G. Rodiny s malými dětmi Australia, 28. dubna 2016
Value for money
5,3
Great helpful staff. Proximity to airport
Nahlásit hodnocení
Tammy Q. Jednotlivci Singapore, 24. dubna 2016
Convenient Transit Hotel
5,3
10 minutes from Suvarnabhumi Airport makes this place a convenient transit stay.
Nahlásit hodnocení
1 - 4 z 4 hodnocení
The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivityThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - LobbyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05