nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Cottage Suvarnabhumi Hotel

888/8 Soi Lardkrabang, 20/2 Ladkrabang Road, Letiště Suvarnabhumi / Bang Na, Bangkok, Thajsko 10520 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Vybavení The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Bazén The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivity The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Restaurace The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hotelu The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hotelu The Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
Oblast: Letiště Suvarnabhumi / Bang Na Počet pokojů: 100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3684 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,7
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3684)
Seřazeno podle:
Zdenek O. Páry Sweden, 9. dubna 2014
Dobry hotel na prespani u letiste.

poloha, cistota, transfer.
4,7
Internet pouze v lobby a za poplatek.
Magda R. Páry Czech Republic, 30. ledna 2014
ideální pro přespání m ezi lety

čistý,klidný, bezpečný, doprava z/na letiště
9
Dobře umístěný hotel pro přespání mezi lety. V blízkosti je velké nákupní středisko s mnoha obchody a restauracemi. Cena i kvalita služeb odpovídá kategorii hotelu. Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x. Z těchto důvodů jsme zde přespali nejenom při příletu do BKK a odletu na Koh Samui, ale i při zpáteční cestě z Koh Samui - BKK - Praha.
Magda R. Páry Czech Republic, 11. ledna 2014
ideální pro přespání mezi lety

čistý,klidný bezpečný,doprava z/na letiště
9
Cena a služby odpovídají kategorii hotelu. Ideální pro přespání mezi lety. V blízkosti obchodní centrum (mnoho obchodů a restaurací). Z těchto důvodů jsme zde přespali 2x(při příletu i odletu z Thajska).
Sally B. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 1. března 2015
Quick stop over

Proximity to the airport, staff, beds
8,7
We stayed in the hotel for one night and have to say the staff were very helpful and the beds were extremely confortable.
Brian D. Jednotlivci United Kingdom, 28. února 2015
OK but basic

It's location and convenience to Suvarnabhumi Airport, tha cost, friendly staff
7
Although it suited our purpose which was wanting something close to the airport for an early morning flight I thought it was a bit basic, the American breakfast we had was probably one of the worst breakfasts I've ever had it was supposedly freshly cooked but it was just a plate full of cold food. The staff on reception were friendly and helpful, and the pricewas about right for our 2 night stay was about right. Would I stay again yes I would I just wouldn't bother with breakfast.
Ioannis C. Jednotlivci Greece, 28. února 2015
Good value for money

Great stuff location value for money
8
Great location near airport, the staff is perfect
William Z. Jednotlivci Australia, 26. února 2015
good and value for money

airport pickup was good
8
My stay was good.
Christy L. Páry Taiwan, 18. února 2015
The bathroom is tiny and a bit moldy.

Staff is very helpful and it's close to the airport (around 15 mins w/o traffic)
6
Fast and easy. But not recommended if you are looking for comfort or to explore the city. Good for late arrival with an early flight to catch the next day only.
Joseph N. Obchodní cestující United States of America, 17. února 2015
good but the tv was bad

breakfast, location, pool
7,7
goog
Scott G. Páry United States of America, 16. února 2015
Great value

price, location, room standard
9
My only complaint is that the pool was very dirty, as were the cushions that were serving as lounges. Most of them had

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Cottage Suvarnabhumi Hotel BangkokThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Rekreační zařízeníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Sport a aktivityThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Exteriér hoteluThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - LobbyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - VybaveníThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - BazénThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - RestauraceThe Cottage Suvarnabhumi Hotel Bangkok - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - The Cottage Suvarnabhumi Hotel, Bangkok

AS-AGWEB-3B02