Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Hong Kong 35301 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Vyhlídka The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Vyhlídka The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchodní centrum The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Lobby The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace
The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sál The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sál The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sál The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 883

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 819 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,0
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (819)
Seřazeno podle:
Caroline C. Páry Philippines, 19. ledna 2016
Good hotel, rude housekeeping

Location, location, location
7,7
It was good except for one housekeeper who is very very rude.
Nahlásit hodnocení
Richy R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 6. ledna 2016
Great cust. service experience

Customer Service, Location, Quality
10
I am a frequenter in Excelsior and I am always met with quality and service delux on my every visit. However, on this particular stay of mine, I was a bit dismayed as our rooms were surrendered to us at 5:00pm instead of the supposed 2pm check in. However, Max, the GM came to me with great complimentaries to compensate the inconvenience, also explaining how full the hotel is given that it's New Year's Holidays. Kudos to Him and his staff for owning their shortcomings and offering compensation. If you'd ask me now, I will still patronize The Excelsior and highly recommend it to friends and family. After all, the hotel is always giving justice to its name - excelence!
Nahlásit hodnocení
May B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 2. ledna 2016
My review for hotel

near shopping area, mrt, harbour
6,7
Great
Nahlásit hodnocení
Yin M. Páry Hong Kong, 31. prosince 2015
Lovely stay!

Staff, location, price
8,3
Nahlásit hodnocení
Lokman Y. Rodiny s malými dětmi Singapore, 28. prosince 2015
Convenient location

Location, customer service and room size
9,3
Nahlásit hodnocení
Louis W. Páry Canada, 21. prosince 2015
Hotel was run down not what it used to be.

Location
4,7
Not good at all
Nahlásit hodnocení
Alexander F. Jednotlivci United Kingdom, 20. prosince 2015
Excelsior Hong King

Atmosphere - location - friendly staff
3,7
Very Good
Nahlásit hodnocení
John H. Páry United States of America, 20. prosince 2015
A Nice Welcome to Hong Kong

Staff, room and location.
8
We enjoyed our stay very much. The room was a bit small but the amenities were very good. The staff was very accommodating and we really liked the location. We would definitely recommend this hotel.
Nahlásit hodnocení
Lesley A. Páry Philippines, 30. listopadu 2015
Good service, good location

Good service, good location, free wifi
9,3
Good service, good location, free wifi
Nahlásit hodnocení
Erwin B. Páry Indonesia, 23. listopadu 2015
Good location

Location, location, location
6,3
Very satisfied with the location
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Excelsior Hong Kong Hong KongThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchodní centrumThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - LobbyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sálThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sálThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sálThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VybaveníThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08