Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Hong Kong 35301 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Vyhlídka The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Vyhlídka The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchodní centrum The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Lobby The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace
The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkávání The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sál The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sál The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sál The Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 883
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 776 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,0
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (776)
Seřazeno podle:
Wee J. Obchodní cestující Singapore, 28. srpna 2015
convenient location and good service

convenient location, good service, has shuttle serive
6,3
good
Nahlásit hodnocení
Ong C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 16. srpna 2015
Excelsior Hotel - Hong Kong

staffs are so freindly , idea Location and wonderfull room view !
9,3
Excellen , made our stay unforgettable !
Nahlásit hodnocení
Suvannee K. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 16. srpna 2015
One of the best hotels in HK

Location, service and price
8,3
We were in HK last week and so happy with the hotel both location and service provided. As we need to go here and there the whole period of stay, we found that the hotel is located in the centre of everything - shopping and transportation i.e. taxi or trame. We were happy with the service of hotel staffs as well.
Nahlásit hodnocení
Zhao Y. Páry Singapore, 9. srpna 2015
Enjoyable and comfortable stay

Location, comfortness and service
9,3
I felt extremely happy with the service that The Excelsior Hong Kong has provided me with. Firstly was the early check in they provided me upon reaching the hotel as I took the morning flight. Secondly, the service was commendable, the staff they greeted all the hotel guests and helped us with our enquiries. Thirdly, the location of the hotel was nearby to many stores and shopping malls which we can easily access to. The list just goes on and on, the hotel room was very comfortable and the staff which made up our room helped us to tidy up our things as well. Overall, I would definitely recommend anyone to this hotel. Would definitely be back to The Excelsior when visiting Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Ka T. Obchodní cestující Hong Kong, 4. srpna 2015
The Excellent Location

Location convience,Great services,Good food
7
Very great
Nahlásit hodnocení
Chong K. Páry Hong Kong, 3. srpna 2015
Good

Cri
8
Nahlásit hodnocení
Chi L. Obchodní cestující Canada, 30. července 2015
Perfect location

Staff, location, cleaness
10
Definetly come back for sure
Nahlásit hodnocení
Tsz K. Obchodní cestující United Kingdom, 29. července 2015
Value for money

Tidiness, Location
8
Nahlásit hodnocení
Hui L. Páry Singapore, 27. července 2015
good!

location, cleanliness, comfort
8,3
Nahlásit hodnocení
Sock G. Obchodní cestující Singapore, 24. července 2015
Good location but will not recommend

Location
6,3
Reasonable. The sound proofing between rooms were bad. You can literally hear the water sounds very clearly when one is bathing and it can be very noisy at night. There are many tourists in the hotel so taxi queue can be terribly long.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Excelsior Hong Kong Hong KongThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchodní centrumThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - LobbyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sálThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sálThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Taneční sálThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VybaveníThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - VyhlídkaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - KoupelnaThe Excelsior Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07