Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Exchange Regency Residence Hotel

Exchange Road corner Meralco Avenue, Pasig, Manila, Filipíny 1605 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Exteriér hotelu The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Exteriér hotelu The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Restaurace The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Recepce The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Lobby The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Lobby The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Lobby The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Lobby The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Taneční sál The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Prostory pro setkávání The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Vyhlídka The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Vyhlídka The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty
The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Restaurace The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Restaurace The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Rekreační zařízení The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Vybavení The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Taneční sál The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Fitness prostory The Exchange Regency Residence Hotel Manila - Bazén
Oblast: Pasig Počet pokojů: 216
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 817 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,8
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (817)
Seřazeno podle:
Vui Y. Obchodní cestující Malaysia, 29. července 2015
Noisy - my room facing besides highway

Clean, good staff servicd
6,3
The breakfast needs a lot of improvement. My room locates on 10 floor and facing on highway. The noise from highway traffic is beyond tolerable.
Nahlásit hodnocení
Angelita T. Páry Philippines, 26. července 2015
Nice Place to Staycation

Accommodating Staff, Nice Rooms
8,7
Nahlásit hodnocení
Melissa L. Jednotlivci United States of America, 25. července 2015
Great staff

Staff, location, value for money
7,3
We were very impressed by the staff and the value.
Nahlásit hodnocení
Kee H. Obchodní cestující Singapore, 24. července 2015
It is just ok ....

Internet Access, Location, Value for money
6
(1) the water pressure was low for the shower, (2) the windows was installed with roller bind instead of curtain. And it could not block off the morning sun. (3) Sound proofing is no good, I was staying at the 10th Floor, and the noise of the traffic outside the windows can be heard clearly.
Nahlásit hodnocení
John P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. července 2015
Stay-cation

location,amenities, room cleanliness
8
Great hotel with good service and facilities.
Nahlásit hodnocení
John P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. července 2015
good stay

location, room, amenities
8
Great hotel with good service and facilities.
Nahlásit hodnocení
Czar L. Obchodní cestující Philippines, 16. července 2015
Not pleasant

Room temp, hot shower, room designer
4
Bad. They had dirty, stained sheets. The bed was two single beds set side to side so the headboard doesnt fit. TV view is not adjustable since it's stuck to the wall. They wanted to charge for missing items which weren't in the room in the first place. I took pictures of the room. No dining facility. In the morning you are joined by students being picked up by school vans. Terrible. Not relaxing.
Nahlásit hodnocení
Rachelle U. Obchodní cestující Philippines, 16. července 2015
Value for the Money

Location, Convenience, Price
8
The manager at this hotel, Ms. Novelles, is exceptional and definitely knows how to value customers. Check-in and check-out was fast smooth and hassle free. My stay here greatly served my purpose for this particular trip. My room was HUGE, toiletries were complete. Only issue was that most taxi drivers seem to have a hard time locating the place but the hotel isn't to blame for that of course. My schedule was hectic during this trip hence I wasn't able to enjoy the other facilities of the hotel. I never had any problems whatsoever during my stay. For the price paid and purpose served, I'm happy I chose this hotel.
Nahlásit hodnocení
Tina K. Jednotlivci Taiwan, 11. července 2015
Poor service
2,3
there is no room clean, no towel, no tooth brush... you need to ask if you need. When we put the "clean room" sign on the door handle, but it change to 'do not disturb" when we came back, and the room did not clean, even no towel, no extra tissue paper... General speaking, there service is very poor.
Nahlásit hodnocení
Shoji T. Obchodní cestující Japan, 10. července 2015
BATH ROOM IS VERY SMALL
5,3
LOCATION WAS OK BUT THE HOTEL WAS SMELLY
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Exchange Regency Residence Hotel ManilaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Exteriér hoteluThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Exteriér hoteluThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestauraceThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RecepceThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - LobbyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - LobbyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - LobbyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - LobbyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Taneční sálThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Prostory pro setkáváníThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - VyhlídkaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - VyhlídkaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestauraceThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestauraceThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Rekreační zařízeníThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - VybaveníThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Taneční sálThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Fitness prostoryThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazénThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazénThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazénThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - BazénThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - VybaveníThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Dětský klubThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - RestauraceThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Interiér hoteluThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Interiér hoteluThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - KoupelnaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Interiér hoteluThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hostyThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - KoupelnaThe Exchange Regency Residence Hotel Manila - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04