nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Lázně The Harbourview Hotel Hong Kong - Vyhlídka The Harbourview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostory The Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna
The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1534 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1534)
Seřazeno podle:
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Chris B. Páry Australia, 11. září 2014
just as advertised

location, price, view
9,3
Pleasant, courteous staff, easy and prompt check in, close to outside dining including convenience stores. Wonderful view of the harbour.
Mohamed R. Obchodní cestující Maldives, 3. září 2014
good location for business travellers

location and cleanliness. those r the only two positive point
6,7
hotel is in a very convenient location for most of the business travelers. be in mind, your room service order may never be delivered before you checkout.
Saran M. Obchodní cestující Thailand, 31. srpna 2014
its alright

Room size, Location for exhibitor
5,7
Its alright, compare to other HK style hotel. The room is slightly bigger compare to the same price range hotel. There is nothing fancy about the hotel. To take MRT you have to walk like 5 to 10 mins, but to go to exhibiting is convenient just opposite to hotel. So if you want to exhibiting at HK exhibition center, this should be alright, but if you want to travel around i would recommend other hotels.
Sandra G. Obchodní cestující United Kingdom, 31. srpna 2014
overall good place to stay

price,location, clean
8
As a couple would of been better if we had a double bed instead of two singles pushed together. clean and tidy room, could of been instructed before hand of how to get elecricity to run the room. staff were helpful would stay again.
Munyoung L. Páry South Korea, 31. srpna 2014
The Harbourview Hotel

Cleanliness, view, Room Comfort
7,7
The Harbourview Hotel is clean and comfortable place for my hongkong trip.
Angkana S. Jednotlivci Thailand, 31. srpna 2014
Nice and Helpful staff

1.Staff 2. Cleanliness 3. location
9
The staff were very helpful to me. Knew all info that I needed to know and able to give better choice. Thank you.
Chun M. Páry Hong Kong, 30. srpna 2014
The Harbourview Hotel

Good location, convenient, sea view
6,3
Christopher S. Obchodní cestující United Kingdom, 30. srpna 2014
Best value for money hotel near the exhebition cen

Helpful staff, location, facilities
7,3
We chose this hotel every year because it is the best value for money hotel near the exhebition center in Hong Kong. The rooms are small, but that's ok if you only use the hotel to sleep.
Leonard L. Obchodní cestující Philippines, 24. srpna 2014
Very clean

Clean spacious
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - LázněThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3B08