nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostory The Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1724 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1724)
Seřazeno podle:
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Bars G. Skupiny Mongolia, 1. března 2015
Poor staff performance

Location, clean, room standard
6,3
Poor staff performance at the reception when checking in. Spent almost half hour and had to wait another one hour to check in even the check in time is over.
Bars G. Skupiny Mongolia, 25. února 2015
Poor staff performance

Location, clean, quite area
6
Poor and slow performance at the reception when check in. Even one hour waited when the check in time is already over.
Winnie Z. Jednotlivci Australia, 23. února 2015
good

customer service, sea view, transport.
9
Very nice.
Shane H. Jednotlivci United States of America, 22. února 2015
My new favorite hotel

The staff was very attentive to my needs. The value was great compared to other hotels nearby. It was located withing 10-15 minutes of tourist areas.
9,7
I had a great experience with this hotel. The staff was great and attended to all of my requests. The view of the harbor was fantastic (considering the construction). It was near many scenic areas within a few minutes walk. I will defiantly stay here my next trip to Hong Kong.
Patrick S. Páry Netherlands, 17. února 2015
overrated

location, price, ?
5
Rooms need redecorating. Staff was ok, but not very friendly. Housekeeping came into the room without knocking. It was our checkout day, so they should not come in at all before checkout. We had a la carte dinner, which was below standard and was delivered from the restaurant, covered by plastic wrap. We could not sit in the restaurant, but had to sit on the mezz floor, which lacks any atmosphere. Apparently you're only allowed to sit in the restaurant, if you eat from the buffet... I would not recommend this hotel...
Aakash L. Páry Hong Kong, 15. února 2015
Great service

Amazing hospitality
10
Amazing!!!
Andrei R. Páry Russia, 4. února 2015
nice vie

value, view, location
8
Jennifer J. Jednotlivci Philippines, 2. února 2015
Convention traveler

The hotel staff were accommodating and friendly which is rare to find in Hong Kong considering that they are promoting tourism. The venue was really just a few steps away from the HKCEC.
8,7
Convenient. The room was small but clean. The staff are really friendly. The location was really near the HKCEC and the star ferry. It's a good place to stay in if you're attending a conference at the HKCEC.
Ryan M. Obchodní cestující Canada, 1. února 2015
good view, clean room, close to action

view, location, clean room
8,3
booked the room with a view of harbour all quite nice. just walk over overpass and you are on fenwicks. so close to action

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3B07