nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Lázně The Harbourview Hotel Hong Kong - Vyhlídka The Harbourview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostory The Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna
The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1499 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1499)
Seřazeno podle:
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Sing C. Páry Hong Kong, 8. srpna 2014
nice place to stay

good location, good victoria habour view
8,3
it is a bit embarrassing when we dicover that frontdesk staff give us a wrong room there has been already occupied by a couple washroom a bit small
Rosalie F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. srpna 2014
Accommodating staff, good location

Good location, reasonable price, accommodating staff.
7,7
We landed at 6am and was allowed to check in early at 10:30am. We got the harbor view and the extra $10 USD price charge was worth it although the construction at the edge of the harbor ruined the scenic effect.
Benny S. Páry Indonesia, 29. července 2014
Holiday visit to HK

View of Harbour, Nice Hotel Design, convinient.
9
Comfortable, Convinient, Friendly Hotel Staff
Andrew P. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 20. července 2014
Convenient location but crowded with tour parties

Good location spoilt by small rooms and Inflexible reception staff
7
Overall not bad but certain unnecessary annoyances
Andrew P. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 19. července 2014
Expect to pay premium for actual view of harbour

Overcrowded and disorganised reception with mainland groups. Location first rate and quite clean.
6,3
Chan C. Páry Hong Kong, 10. července 2014
Good Location but only

Good location and price fair
6,3
Stay at 20/F, but I don't know why there was big noise during whole night (routine, liked doors open/closed or metal noises), i stayed 2 nights, still the same. Honestly, I will choose other hotel in the same area next time because of this noisy.
Michael S. Páry Switzerland, 6. července 2014
good size rooms with harbour view

location, view, size of rooms
7,3
enjoyed my stay at horbourview hotel with good sized rooms and walking distance to MTR station and plenty of restaurants and shops
Chen C. Obchodní cestující Taiwan, 5. července 2014
None

Clean, bed cozy
7,3
Good, but a bit far from the shopping and bar area
Choo C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 5. července 2014
Great location

Next to Hong Kong Convention & Expo Centre
7,7
Very convenient. Short walk to ferry complex / Hong Kong Convention & Expo Centre. Great view of Victoria Harbor. Short walk to Wan Chai

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - LázněThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3B06