nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1734 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1734)
Seřazeno podle:
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Raviraj G. Jednotlivci India, 22. března 2015
Good hotel, good location

Cleanliness, location, helpful staff
8,3
It was a nice little stay for me. Convenient and hassle free.
Utham M. Obchodní cestující India, 13. března 2015
Good Comfort

Location, approach, ambience
5,3
Satisfactory
Wong C. Obchodní cestující Hong Kong, 11. března 2015
Good location

good location
8,3
See J. Obchodní cestující Singapore, 7. března 2015
Near HK Convention & Exhibition Hall

Almost next to HK Convention & Exhibition Centre, About 300m from Wai Chai Pubs and Clubs area, By the sea front.
7,3
Our stay were great! this is our first time there and for visitors who attend trade shows and exhibition at HK Convention & Exhibition Centre. it is one of the better value for money hotel. Clean and nice.
Bars G. Skupiny Mongolia, 1. března 2015
Poor staff performance

Location, clean, room standard
6,3
Poor staff performance at the reception when checking in. Spent almost half hour and had to wait another one hour to check in even the check in time is over.
Bars G. Skupiny Mongolia, 25. února 2015
Poor staff performance

Location, clean, quite area
6
Poor and slow performance at the reception when check in. Even one hour waited when the check in time is already over.
Winnie Z. Jednotlivci Australia, 23. února 2015
good

customer service, sea view, transport.
9
Very nice.
Shane H. Jednotlivci United States of America, 22. února 2015
My new favorite hotel

The staff was very attentive to my needs. The value was great compared to other hotels nearby. It was located withing 10-15 minutes of tourist areas.
9,7
I had a great experience with this hotel. The staff was great and attended to all of my requests. The view of the harbor was fantastic (considering the construction). It was near many scenic areas within a few minutes walk. I will defiantly stay here my next trip to Hong Kong.
Yeung F. Jednotlivci Hong Kong, 17. února 2015
Good value,

Value, Environment, Location
5,7
Bed is generally small, shower room is small. no queue to check out. guest can approach different desks randomly.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - VchodThe Harbourview Hotel Hong Kong - VchodThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3A07