Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1804 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1804)
Seřazeno podle:
Anna K. Obchodní cestující Czech Republic, 27. května 2015
Dobrý hotel

Čistota, vstřícnost personálu, na Hongkong dobré umístění
3
Bezproblémový pobyt
Nahlásit hodnocení
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Nahlásit hodnocení
Michael L. Jednotlivci United States of America, 28. července 2015
Amazing!

Located right next to the expo convention center! Staff were very friendly. The room was priced extremely cheap for water they offered!!
9,7
When I found this hotel for $80 u.s.d. I really expected it to be really bad. I was so surprised when I arrived!! The staff was accommodating. The room was great!!! Also great location for the expo!
Nahlásit hodnocení
Pham T. Obchodní cestující Vietnam, 28. července 2015
I feel good to stay this hotel

Good location for visiting at the exhibition, clean with good smell especially at lobby, staff are kind and helpful
9
I feel good to stay this hotel
Nahlásit hodnocení
Frieda L. Rodiny s malými dětmi Australia, 20. července 2015
can be recommended to others

clean, spacious, location
8
good
Nahlásit hodnocení
Chorng H. Obchodní cestující Malaysia, 16. července 2015
Grest location and value for money

Great location, good customer service, clean and comfortable room
8,7
Nahlásit hodnocení
Dwight W. Obchodní cestující Australia, 15. července 2015
Good hotel

good food, nice rooms and great price
7,3
Hotel rooms seem cheap because lots of construction across the road. No noise at night but great view of the harbour for unbeatable price. Will stay again
Nahlásit hodnocení
Ma. L. Obchodní cestující Philippines, 11. července 2015
Very convenient

Good Service, staff are friendly and helpful, clean
8,7
Satisfied. I will refer this hotel to my other friends who will visit HK.
Nahlásit hodnocení
Xing G. Obchodní cestující Hong Kong, 10. července 2015
really great location

clean, good harbour view, excellent location
8,3
comfortable stay at the hotel. enjoyed the brilliant harbour night view, and really convenient location.
Nahlásit hodnocení
Rafael C. Páry Philippines, 10. července 2015
A Bit of Home in Hong Kong

We got Harbourview Hotel primarily because of its location: it was near the HKCEC, it had a good view of the harbour, and there was good shopping around. Then, amenities, and price.
9,3
Being so near the Hong Kong Convention & Events Centre where I was attending a two-day convention, while my wife who joined me on the trip was able to do some shopping, our stay at the hotel was completely relaxing, and didnt seem like work for me at all. The place was clean and cozy, and the price very reasonable, so I felt quite at home, and enjoyed it immensely!
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - VchodThe Harbourview Hotel Hong Kong - VchodThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Lobby

Hodnocení zákazníků - The Harbourview Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08