Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1916 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1916)
Seřazeno podle:
Anna K. Obchodní cestující Czech Republic, 27. května 2015
Dobrý hotel

Čistota, vstřícnost personálu, na Hongkong dobré umístění
3
Bezproblémový pobyt
Nahlásit hodnocení
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Nahlásit hodnocení
Christopher P. Obchodní cestující United Kingdom, 16. ledna 2016
Great for business travellers

Location, serivce, and comfort
9,3
Great hotel. Very acceptable price. Service is good. And it is a hop, step and jump from the bars and restaurants of WanChai ! This is always my 1st choice of hotel in HK.
Nahlásit hodnocení
Nicholas B. Jednotlivci United Kingdom, 16. ledna 2016
£ days in Hong Kong

Location, location, location.
6,3
Adequate. Everything was average but acceptable
Nahlásit hodnocení
Siam K. Obchodní cestující Malaysia, 10. ledna 2016
Bathroom too small, carpet smelly;

Value for money
7,3
Chosen this hotel is because near my exhibition place. Not bad but not close to Train station n shops to eat
Nahlásit hodnocení
On Y. Páry Hong Kong, 8. ledna 2016
Normal

Room size, value for money
6,3
Only one bottle of complementary water in the room for 2 persons! Have an ant on my bed!
Nahlásit hodnocení
Joydeep B. Rodiny se staršími dětmi India, 3. ledna 2016
New year eve stay

Location, Concienge
4,3
The rooms were extremely small. The facilities were very basic. We were booked way in advance for two rooms and requested for two consecutive rooms. Upon checking were told we can get one room on the 14th and another one on the 15th floor, we refused and were given two rooms on the 6th floor. Rooms were quite small , the harbor view category is a misnomer as the window was small and partially blocked. The basic amenities were sub standard in quality ( shampoo soap, dental kit). The room service staff were rude. When we called around 1130 AM to book a lunch table on the 31st noon, we were told all tables are booked. The room service menu had no more than 5 items very basic ones. While checking out our credit card stub showed the registered legal entity was "YMCA" that explains the standard and quality we experienced. I would say this hotel is below any star category not even one star.
Nahlásit hodnocení
Ho J. Obchodní cestující Canada, 3. ledna 2016
Nice Hotel

The room was clean, the staffs are friendly, and the location is close to everything in Causeway Bay.
8,3
Nahlásit hodnocení
Thoai D. Rodiny s malými dětmi Australia, 31. prosince 2015
value for money

location, staff and gym
8,3
Nahlásit hodnocení
Jimmie S. Páry United States of America, 30. prosince 2015
Decent Hotel

Clean, Location, WiFi
7,7
We have stayed here before and it's a decent hotel. We would consider this a decent hotel for the price you pay in the Wanchai area.
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - VchodThe Harbourview Hotel Hong Kong - VchodThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - VyhlídkaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01