nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostory The Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1635 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1635)
Seřazeno podle:
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Ivan J. Obchodní cestující Philippines, 16. prosince 2014
Review

Clean, comfortable, not too expensive.
6,3
Quality of food is low.
Jim R. Obchodní cestující Ireland, 15. prosince 2014
Very good

Clean
3,3
Perfect
Fukwing S. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 14. prosince 2014
Not worth for money

Nothing
6
Bad,sad and disappointed.
Nominchuluun B. Páry Mongolia, 7. prosince 2014
Very small

Good location, nice view, clean
8
Very small room, nice view, good location.
Joseph D. Obchodní cestující United States of America, 1. prosince 2014
Good stay for business travelers

Location, cleanliness, and comfort
7,3
The hotel is in a great location for business travelers who need to be around that area. The rooms are clean and comfortable. I would recommend this hotel for anyone who plans to stay in Hong Kong side.
Chek T. Obchodní cestující Singapore, 25. listopadu 2014
Happy stay at Harbourview Hotel

Good rate, best location & excellent sea view
7,3
Smooth & pleasant
Florence B. Obchodní cestující Philippines, 25. listopadu 2014
Convenient for convention at HKCEC

Location
6
I requested for a nonsmoking floor but still the smell of cigarette smoke is the first thing that greeted me as I step out of the elevator. The other guests on my floor was smoking and I requested to be given another room but they said they would just speak to the guests. Apparently that didn't work coz the rest of my stay the smell got worse. They need to sound proof the rooms and doors. I could hear people on the next room and across. The harbourview isn't that much maybe bacause of the ongoing construction which makes a lot of noise too.
Millie A. Obchodní cestující Philippines, 22. listopadu 2014
Truly a 4-star hotel

Great location, attentive staff, proximity to mtr
8
Nothing but good things about this hotel. Will definitely stay here again.
Alan Y. Jednotlivci United States of America, 21. listopadu 2014
For budget business travelers.

Business Location, Harbour View, Value
5,7
Room is not as clean and tidy as I imagined. The vent in the restroom is not working at all. Carpet smells cigarette and looks dirty.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3A05