nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostory The Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1561 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1561)
Seřazeno podle:
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Antonio C. Páry United States of America, 20. října 2014
Great location, good size room, small bathroom

Central Location, Good Size Room, Reasonable Price
8
Great stay. Not a fancy hotel but the rooms are good size but bathrooms are very small though workable.
Fan-Hsun N. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 11. října 2014
wonderful view hotel

wonderful view and convenient location
7,7
but just they dont have baby bathtub...
Assam E. Obchodní cestující Australia, 8. října 2014
big harbour tiny view

wanchai, harbour, convenient
7,7
Prebooked with request for early check in honored, my flight from NY was actually ahead of schedule landing 530am that meant early check in arrival and while not confident I could be in my room by midday they honored my request for early check in at 9am. The harbour view room was small and technically did have a view albeit tiny. By HKG standards the room was a good size and clean with a the tiniest of bathrooms but managed. I noticed a very faint smell of cigarette smoke which I didnt pay enough attention to because of midday meetings. However, sleeping that first night the cigarette was still there and figured it was in the AC and not the bedding or room. Next morning I discussed this with management and agreed to move to another non-smoking floor this time level 14. Room 1416 was perfect no cigarette smoke and I could enjoy restful sleep and a better view. Next time I will request this room. The gym is small and my second visit towels and water missing. Otherwise I had a good visit as a solo traveler and wifi coverage better on the 18th floor than 14th but still good enough to get work done and send documents. While staff are friendly and courteous they need help during the morning rush which become chaotic and resembles rush hour market. Despite the disruptions to the business district during the umbrella revolution I was able to still get around with little issue.
Lenora A. Páry United States of America, 5. října 2014
Very happy with our stay at Harborviw.

Cleanliness, food and staff.
10
Very satisfied.
Sameer M. Rodiny se staršími dětmi India, 5. října 2014
Good stay !

Staff, view, cleaniness
9
Yuntao Z. Páry China, 2. října 2014
Impressive travel in HongKong

Staff performance, hotel condition, room comfort
9
It was a happy journey. Staff serves well and the location is convenient for us traveler.
Sharen P. Obchodní cestující Singapore, 2. října 2014
comfortable stay

location, comfort, price
7,7
the staff in this hotel are very helpful, from reception to housekeeping. all understand english well. Mtr stn is nearby, walking distance to exhibit centre. walking distance to bars and eatery area yet is hotel is in a quiet area. although room is not big but comfortable enough. Security is good.
Satkunan M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 30. září 2014
Fairly decent hotel

Location, Friendly staff and cleanliness
7
Overall good however lacks swimming pool.
Chan W. Obchodní cestující Hong Kong, 29. září 2014
hotel with nice view

nice location, good transport, good service
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3B05