nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Harbourview Hotel

4 Harbour Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Restaurace The Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostory The Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Koupelna The Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení The Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 320
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1605 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1605)
Seřazeno podle:
Dusan D. Páry Czech Republic, 26. října 2012
Dobrý hotel s dobrou dopravní dostupností

Hotel je nově renovován a je dobře dostupný jak z ostrova Hong Kong, tak z trajektem z Kowloon.
6,7
Odbavení při příjezdu bylo rychlé, přestože jsme přijeli až pozdě večer. Při rezervaci jsme žádali pokoj v horních patrech, ale byli jsme ubytováni v jednoz prostřednich pater. Pokoj byl čístý a nově vybavený, ale byl malý. Pohled na Victoria Harbor byl velmi pěkný a působivý. Bufetová snídaně byla dobrá, ale večeřet i snídat je lepší mimo hotel.
Amy L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 19. listopadu 2014
Attentive staff with ready smiles

Location, proximity to MTR and eateries make this hotel very convenient for business travelers or with family
9,3
I thoroughly enjoyed my stay with my daughter, there's a footbridge that connects to the star ferry terminal or MTR so we can connect to everywhere in Hong Kong.
Fanny M. Obchodní cestující Hong Kong, 17. listopadu 2014
Too bad
2
Bad. Dishonest about who the name implies .
George V. Obchodní cestující Australia, 17. listopadu 2014
My Stay

location, cleanliness and staff friendliness
8
Good, happy to recommend.
Fanny M. Obchodní cestující Hong Kong, 15. listopadu 2014
Too bad for the name of Harbour View
5
Your photo displays a decent room. But actually the room is without window, but only concrete walls. It's ashame to the foreigners that Harbour View Hotel is without Harbour view - and you present Hong Kong as a dishonest city.
Robert L. Obchodní cestující Indonesia, 15. listopadu 2014
best location yet affordable hotel for exhibition

location, price, neat
8
it was an OK Hotel, just perfect for a no frills sleep. anyway Hong Kong is a never-sleeping city. & the costs of hotel is expensive. this kind of hotel is great for a budget business hotel.
Kiu C. Jednotlivci China, 8. listopadu 2014
harbour view hotel review

Location is ok, quick check out
6,3
Room is too small, and the cost per square meter is very high, as compare to many 5star hotel. Therefore, not value for money. The hotel use low cost material for decoration. And we feel we stay in a humble hotel or motel ...
Xiao Z. Obchodní cestující Singapore, 7. listopadu 2014
Great location, clean and comfortable room

location, cleanliness, comfort
8
Great location for businessmen who needs to attend the exhibitions/conventions. Room is clean and comfortable, food is ok. Service not bad.
Alison A. Obchodní cestující United States of America, 5. listopadu 2014
Great Location

Location and Convenience
8
The stay was good. The room is small, but the hotel is nice and very close to the visa office.
Scott C. Obchodní cestující United Kingdom, 5. listopadu 2014
Good clean hotel

Reasonable location; great local restaurants and easy access up to Central
9
Enjoyed the stay and if you want to enjoy some of the best up and coming restaurants in Hong Kong you are well placed.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Harbourview Hotel Hong KongThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - RestauraceThe Harbourview Hotel Hong Kong - Fitness prostoryThe Harbourview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Harbourview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - VybaveníThe Harbourview Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3A05