nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby The Kowloon Hotel Hong Kong - Recepce The Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace The Kowloon Hotel Hong Kong - Bufet The Kowloon Hotel Hong Kong - Bufet The Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání The Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál The Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna The Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna The Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 736

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3590 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
9,2
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (3590)
Seřazeno podle:
Chen S. Obchodní cestující Canada, 21. ledna 2015
GOOD LOCATION AND CLOSE TO MTR

CLOSE TO MTR, CLOSE TO SHOPPING CENTRE AND CLOSE TO AIRPORT
10
Chu K. Obchodní cestující Hong Kong, 13. ledna 2015
No better location than this.

Location Food Cleanliness
8
Room is nice and clean. A bit tight but just perfect for business travelles.
Catherine B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. ledna 2015
Nice place to stay w/family

Location, service , cleanliness
10
Just perfect , will defintely go back here soon :)
Eddy S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 9. ledna 2015
Kowloon

Location, value for money, not to bad
6,7
Abdul K. Obchodní cestující Canada, 7. ledna 2015
very good

Good Location, Value for your money
10
very good
Tan A. Páry Singapore, 4. ledna 2015
Excellent

1. Friendly staff 2. comfy room 3. Good location
10
Great! Will come back
Hii P. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 3. ledna 2015
Acceptable

Location, Transportation, Food.
7,3
No comment, everything was fine, but just hope the hotel can provide a wifi service in future, without this, can make customer feel not happy. Thanks
Sugie H. Páry Indonesia, 2. ledna 2015
no comment

location only
6,7
it was very surprising me, as far as i remember, i booked with the access to the internet but when i checked in, it said that don't include the internet access. then when i asked the price to be able to connect to the internet, wow.hkd 140 per 24 hours and the time isn't 'carry on' to the other day. actually i only need to print my cathay e-ticket, it said that hkd 30 per page ! again wow really too commercial this hotel !
Shu P. Páry Singapore, 30. prosince 2014
Nice and clean hotel

The corridor is spacious, toilet looks new and clean.
7
It was great though the reception for check in was a little slow.
Seet E. Obchodní cestující Singapore, 27. prosince 2014
A very small hotel

Only one. close to public transportation
5,3
Everything is chargeable, included WiFi service, worst than 3 star hotel I used to stay in third world country. The room size is super small, even i booked the deluxe room.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - RecepceThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceThe Kowloon Hotel Hong Kong - BufetThe Kowloon Hotel Hong Kong - BufetThe Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B08