Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 4285 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
9,2
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (4285)
Seřazeno podle:
Narongsak S. Rodiny s malými dětmi Thailand, 1. května 2016
Great Location, room a bit tidy
6,3
My price is a bit high due to late booking. Location is great next to MTR. The room is clean. Staff are very helpful. Water temperature problem is fixed. In my opinion bed is a bit small if you are sharing with kid, but probably the same with other hotel in HK with queen size bed.
Nahlásit hodnocení
Felicia T. Obchodní cestující United States of America, 29. dubna 2016
Shower faucet handle was broken
4,3
Shower faucet handle was broken. The whole knob fall off. No way to control the water temperature. Called twice before it was fixed. Wifi is not free. Location is great. Staff did not empty and clean the electric kettle in the room.
Nahlásit hodnocení
Vanessa A. Páry Singapore, 25. dubna 2016
Kowloon hotel
5,3
It would be good if they have complimentary wifi
Nahlásit hodnocení
Km N. Obchodní cestující Malaysia, 24. dubna 2016
worth the $
6,7
worth the $
Nahlásit hodnocení
Noelle C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. dubna 2016
Good location but needs to upgrade room facilities
6
I have always stayed at this hotel for the past 8 years. Sadly, I am quite disappointed with the bath facilities. The drain in the bath/shower drain takes some time for thr water to go down. The bed had hair after it was cleaned (pillow, under the bed sheets.
Nahlásit hodnocení
Chan Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 22. dubna 2016
Pretty good
3,7
Very near to mtr and shopping area. Check-in took a bit long time. Room and bed were small.
Nahlásit hodnocení
Sugianto S. Obchodní cestující Indonesia, 20. dubna 2016
Near mtr
5,3
Near shopping centre
Nahlásit hodnocení
Nalinee P. Skupiny Thailand, 19. dubna 2016
good
5,3
good
Nahlásit hodnocení
Chen S. Obchodní cestující Canada, 17. dubna 2016
Good location
6,7
Very good location hotel. Close to mtr
Nahlásit hodnocení
Tsung-Te C. Obchodní cestující Hong Kong, 15. dubna 2016
Good location for business trip
4,3
Good location.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08