nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Kowloon Hotel

19 - 21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby The Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby The Kowloon Hotel Hong Kong - Recepce The Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace The Kowloon Hotel Hong Kong - Bufet The Kowloon Hotel Hong Kong - Bufet The Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrum The Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání The Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sál The Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna The Kowloon Hotel Hong Kong - Koupelna The Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 736

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3242 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
9,2
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (3242)
Seřazeno podle:
Heidi T. Páry United States of America, 31. srpna 2014
Very Courteous and helpful staff.

Convenient location and cleanliness were the priorities.
8,3
Very good!
Wei S. Obchodní cestující Malaysia, 29. srpna 2014
Great Location with Great Executive Lounge Service

Great Location, Great Executive Lounge Service, Great Breakfast
9
It is always feeling great to stay at the club floor that can enjoy the executive services at the lounge.
Derek T. Páry United Kingdom, 27. srpna 2014
Great location

Location,Club room/Lounge,Buffet Breakfast
9
Room was small,but nice décor and all mod-cons.Staff were friendly,polite and efficient.Hotel Lobby was lacking on Guest seating,despite "mountains" of luggage stored in the lobby area.
Nizam W. Obchodní cestující Brunei Darussalam, 26. srpna 2014
Really tiny room

location, location, location
6,7
The room was really tiny. For the price that were we paying, it was mostly for the location...nothing else....
Kong P. Páry Malaysia, 26. srpna 2014
lousy hotel

Not even a single best
5
No good
Kotaro K. Obchodní cestující Japan, 24. srpna 2014
Hotel with good location.

Center or Tsim Sha Tsui, tidy, friendly staff.
5,7
This was my first stay at this hotel and I found it very crowded. Rooms were a bit small compared to most other rooms I stay in Hong Kong.
Sukanya U. Páry Thailand, 20. srpna 2014
Nice view and easy to commute.

1. View 2. Location 3. Service
8
Good
Melissa M. Jednotlivci United States of America, 17. srpna 2014
Comfort in Kowloon

Location, Room cleanliness, Helpful staff
7,7
I stayed at the Kowloon Hotel for 3 nights. I felt that the room was clean and spacious, enough for just one person. The bathroom was clean. It was nice to be able to shower after a long journey from Hawaii. Staff was helpful. The location was what I liked the best. Very close to the MTR. Lots of shopping close by. The only downside was that there was a charge for wifi. Other than that, I enjoyed my stay there. I would stay here again.
Jiewen Y. Páry Hong Kong, 11. srpna 2014
Sad

Location
7,7
No free wifi. So inconvenient.
Cuiyuan Z. Rodiny s malými dětmi China, 10. srpna 2014
good location

location
8,3
location, location and location

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Kowloon Hotel Hong KongThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyThe Kowloon Hotel Hong Kong - RecepceThe Kowloon Hotel Hong Kong - RestauraceThe Kowloon Hotel Hong Kong - BufetThe Kowloon Hotel Hong Kong - BufetThe Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeThe Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - Obchodní centrumThe Kowloon Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníThe Kowloon Hotel Hong Kong - Taneční sálThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hoteluThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaThe Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C01