Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

The LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty The LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty The LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty The LimeTree Hotel Kuching - Lobby The LimeTree Hotel Kuching - Pub/lounge The LimeTree Hotel Kuching - Pub/lounge The LimeTree Hotel Kuching - Vyhlídka The LimeTree Hotel Kuching - Pub/lounge The LimeTree Hotel Kuching - Exteriér hotelu The LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty The LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty The LimeTree Hotel Kuching - Interiér hotelu The LimeTree Hotel Kuching - Apartmá The LimeTree Hotel Kuching - Obchody The LimeTree Hotel Kuching - Vyhlídka The LimeTree Hotel Kuching - Vybavení
The LimeTree Hotel Kuching - Obchody The LimeTree Hotel Kuching - Obchody The LimeTree Hotel Kuching - Vybavení The LimeTree Hotel Kuching - Vyhlídka The LimeTree Hotel Kuching - Půdorysy The LimeTree Hotel Kuching - Apartmá The LimeTree Hotel Kuching - Vybavení The LimeTree Hotel Kuching - Vybavení The LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty The LimeTree Hotel Kuching - Apartmá The LimeTree Hotel Kuching - Vybavení The LimeTree Hotel Kuching - Exteriér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 1046 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,9
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1046)
Seřazeno podle:
Dusan K. Páry Slovakia, 13. července 2014
Fajn hotel s peknym barom

bar, cistota, zametnanci
9
Prijemny pobyt v Kuchingu. Odporucam
Nahlásit hodnocení
Sona M. Páry Slovakia, 30. dubna 2012
dobrý hotel, ale trošku ďalej od diania

ďalej od diania
6,3
Hotel je čistý a aj izba bola celkom dobrá. Mali sme tú väčšiu a bola tak akurát, v menšej by sme sa mali asi problém otočiť. Raňajky podávajú v oddelenej časti vstupnej haly a pritom majú na streche krásnu reštu. Raňajky boli také ako temer všade, gro domáca strava a okrem toho vajce ... Personál bol ochoptný ale neznalý domáceho prostredia - utekali sme na hlavnú zastávku autobusu do NP Bako a autobus stál aj 50 m od hotela.
Restaurant Tip: super "rešta" rovno oproti hotelu a aj s relatívne lacným pivom
Nahlásit hodnocení
Alison C. Páry Australia, 17. srpna 2015
Nice hotel in good location

Friendly staff, great breakfast, good location
8,3
The staff were very friendly & helpful, even posting some postcards to Australia for us. Breakfast was very good, with many choices. The lime cheesecake is well worth trying in the cafe. The location is good, we walked to the waterfront & to the shopping malls daily from the hotel. Had a pre dinner drink at the rooftop bar with lovely view overlooking the city.
Nahlásit hodnocení
Andy S. Obchodní cestující Indonesia, 15. srpna 2015
3 nights at Lime Tree Hotel

breakfast, nice ambience, and the roof top view
8,7
nice and pleasant
Nahlásit hodnocení
Susanne W. Jednotlivci Australia, 9. srpna 2015
A city stay

The staff, room size
6,3
A good hotel for a city stay.
Nahlásit hodnocení
Susanne W. Jednotlivci Australia, 9. srpna 2015
A city stay

Staff, cleanliness and room size
6,3
A good short stay.
Nahlásit hodnocení
Lee M. Páry Malaysia, 7. srpna 2015
A very clean, comfortable and good location hotel.

I really enjoyed breakfast served. All the staff are really very friendly and helpful to customers.
9,7
I enjoyed my 3 days 2 nights stay in the hotel. Location is really good and with plenty of local foods around.
Nahlásit hodnocení
Rumaizah B. Obchodní cestující Malaysia, 6. srpna 2015
Refreshing lime theme & great buffet breakfast

Well-done buffet breakfast, fresh lime green furnishing & overall theme, location
7
Limetree offered a good experience at a reasonable price. Wifi was non-existent on the third floor (my room) during my 4 nights' stay. Asking the staff to fix it didn't solve the prThe front desk staff really need to improve though. I asked for a quiet room away from the lift & I got the room nearest to the lift. I was sent someone else's laundry & front desk staff said it's not their fault as they sent it to an external laundry service. I asked to leave my laundry outside as I was praying only to have the laundry owner knocking non-stop on my door (poor communications by front desk staff).
Nahlásit hodnocení
Rajasekar B. Páry Malaysia, 28. července 2015
nice hotel

best lime juice, clean n comfortable
7,7
Overall good stay..
Nahlásit hodnocení
Teoh K. Obchodní cestující Malaysia, 25. července 2015
good and comfortable

good and comfortable
10
good and comfortable
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - LobbyThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - VyhlídkaThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - Exteriér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmáThe LimeTree Hotel Kuching - ObchodyThe LimeTree Hotel Kuching - VyhlídkaThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - ObchodyThe LimeTree Hotel Kuching - ObchodyThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - VyhlídkaThe LimeTree Hotel Kuching - PůdorysyThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmáThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmáThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - Exteriér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Golfový kurzThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Jídlo a nápojeThe LimeTree Hotel Kuching - Jídlo a nápojeThe LimeTree Hotel Kuching - Jídlo a nápojeThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - The LimeTree Hotel, Kuching

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07