Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

The LimeTree Hotel

Lot 317 Abell Road, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 1124 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,9
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1124)
Seřazeno podle:
Dusan K. Páry Slovakia, 13. července 2014
Fajn hotel s peknym barom

bar, cistota, zametnanci
9
Prijemny pobyt v Kuchingu. Odporucam
Nahlásit hodnocení
Sona M. Páry Slovakia, 30. dubna 2012
dobrý hotel, ale trošku ďalej od diania

ďalej od diania
6,3
Hotel je čistý a aj izba bola celkom dobrá. Mali sme tú väčšiu a bola tak akurát, v menšej by sme sa mali asi problém otočiť. Raňajky podávajú v oddelenej časti vstupnej haly a pritom majú na streche krásnu reštu. Raňajky boli také ako temer všade, gro domáca strava a okrem toho vajce ... Personál bol ochoptný ale neznalý domáceho prostredia - utekali sme na hlavnú zastávku autobusu do NP Bako a autobus stál aj 50 m od hotela.
Restaurant Tip: super "rešta" rovno oproti hotelu a aj s relatívne lacným pivom
Nahlásit hodnocení
Shiao Y. Obchodní cestující Malaysia, 28. května 2016
Pleasant stay :) with nice foods nearby!
6,7
This is my second time staying at this nice hotel, nothing fancy and special but very comfortable and security is good. However, I think the only comment for them is provided breakfast can be improved, even thou I will always go out to look for my fav laksa at the next row :D
Nahlásit hodnocení
Edmund C. Obchodní cestující Malaysia, 20. května 2016
Good stay
4
Pleasant stay. Cleanliness is good.
Nahlásit hodnocení
Ting H. Obchodní cestující Malaysia, 18. května 2016
good
5,3
good location
Nahlásit hodnocení
Lam H. Obchodní cestující Malaysia, 11. května 2016
nice breakfast and value for money
5,7
comfortable stay
Nahlásit hodnocení
Umar H. Jednotlivci Malaysia, 6. května 2016
Nice staff
6
Excellent staff service
Nahlásit hodnocení
Rachel S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 2. května 2016
Enjoyable stay for Family of 5
6
Their executive suite was spacious and clean, with a nice seating area for gathering as a group. The deluxe room was smaller but cosy, with significantly lesser facilities like mini-fridge, safe etc. Still clean and well-maintained. Good security with room floors only accessible by scanning room card. Hotel breakfast was simple fair but still tasty. Great location with good eats around the hotel in walking distance - local breakfast spots and seafood dinner at topspot food court.
Nahlásit hodnocení
Jesinderan S. Jednotlivci Malaysia, 1. května 2016
Good Budget Travelling
6
Overall Cleanliness mattered most to me so I am giving full star. Friendly staff. 10min walking distance to waterfront and shopping and if you walk further there are plenty of shopping and food as well. I requested where is the ironing room but the receptionist told me they have no ironing room but they will send the iron and board to my room..and only 3minutes later they were knocking at my door..walla it is here. I will stay again here if i dont have budget for 5star.
Nahlásit hodnocení
Adrian K. Skupiny Malaysia, 29. dubna 2016
temp
5,3
its good staying
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
The LimeTree Hotel KuchingThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - LobbyThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - VyhlídkaThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - Exteriér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmáThe LimeTree Hotel Kuching - ObchodyThe LimeTree Hotel Kuching - VyhlídkaThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - ObchodyThe LimeTree Hotel Kuching - ObchodyThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - VyhlídkaThe LimeTree Hotel Kuching - PůdorysyThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmáThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - ApartmáThe LimeTree Hotel Kuching - VybaveníThe LimeTree Hotel Kuching - Exteriér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hostyThe LimeTree Hotel Kuching - Golfový kurzThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Pub/loungeThe LimeTree Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárnaThe LimeTree Hotel Kuching - Interiér hoteluThe LimeTree Hotel Kuching - Jídlo a nápojeThe LimeTree Hotel Kuching - Jídlo a nápojeThe LimeTree Hotel Kuching - Jídlo a nápojeThe LimeTree Hotel Kuching - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08