nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Mercer Hong Kong

No. 29 Jervois Street, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : The Mercer Boutique Hotel
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Exteriér hotelu The Mercer Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory The Mercer Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Mercer Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna The Mercer Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mercer Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mercer Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartmá The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartmá The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartmá The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartmá The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restaurace The Mercer Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápoje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápoje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápoje The Mercer Hong Kong Hong Kong - Restaurace
The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartmá The Mercer Hong Kong Hong Kong - Lobby The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartmá The Mercer Hong Kong Hong Kong - Apartmá The Mercer Hong Kong Hong Kong - Vybavení The Mercer Hong Kong Hong Kong - Vchod
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 55
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 371 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,4
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (371)
Seřazeno podle:
Idan B. Obchodní cestující Israel, 18. listopadu 2014
Great hotel for business travellers

Location, clean, comfort
9,7
Very good stay, nice clean and comfort room, free wifi/mobile and mini bar included, all you need.
Gin W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 16. listopadu 2014
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7
Gin W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 16. listopadu 2014
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7
Adrian C. Jednotlivci United Kingdom, 15. listopadu 2014
Don't book this hotel

Nice staff and decent coffee
2
Don't book this hotel. I paid and I value it at < No mirror above the tiny sink, motion sensitive tap with no hot and cold and which was so bad I couldn't shave or hardly clean my teeth, no surfaces around the sink, poor TV, very slow wifi, congealed egg for breakfast, no help to charge my phone, no communal area, drab area and street. Awful. Only pluses were nice staff - who should apply elsewhere - and decent coffee. Just about any HK hotel is better value.
Gin W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 14. listopadu 2014
Comnfortable and affordable

Location, Location and Location
7,3
The Mini bar and breakfast was a plus, but me and my family didn't quite use it or ate breakfast in the hotel. Free bottle water in the gym and breakfast hall was a plus too. For people who just needs a place to sleep and basics this is very well located, walked up and down from IFC mall, central, and landmark and back for the past 3 days. Bed was comfy enough but maybe because tired. Wifi connection is good except in the toilet. Weekends a bit noisy because the bar by the road was so happening. Not the hotel's fault but if you're a light sleeper request for a higher level.
Jane C. Páry United Kingdom, 10. listopadu 2014
Good and bad aspects of stay

location; reasonable breakfast; pleasant staff
5,7
I will contact customer support once I find out how to!It would have been useful to have a link or contact details here
Ryuzo S. Obchodní cestující Japan, 7. listopadu 2014
Calm, Comfortable

Relax to stay, Very accommodating staffs, Quiet place
9
The hotel staffs are always very kind. Relax and Refresh, while my stay.
Michelle S. Obchodní cestující Singapore, 4. listopadu 2014
great hotel in a great location

location was good since it was just less than 5 mins walk to the MTR station. good food within the vicinity as well!
9,3
The room was nice and bathroom was big for hong kong standard. Best of all it came with free mini bar which was a perk!
Bhavna R. Rodiny s malými dětmi India, 4. listopadu 2014
Excellent studio apptts

Spacious,free mini bar and rates
9,3
Very good and luxurious at a reasonalble price.
Nigel T. Páry Malaysia, 28. října 2014
Awesome

Free mini bar. Good toiletries.
9
Not bad for the price

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

The Mercer Hong Kong Hong KongThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Exteriér hoteluThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Jídlo a nápojeThe Mercer Hong Kong Hong Kong - RestauraceThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Mercer Hong Kong Hong Kong - LobbyThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Mercer Hong Kong Hong Kong - ApartmáThe Mercer Hong Kong Hong Kong - VybaveníThe Mercer Hong Kong Hong Kong - Vchod


AS-AGWEB-3C02