Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

The Mira Hotel

118 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Hotel Miramar
The Mira Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Apartmá The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Koupelna The Mira Hotel Hong Kong - Koupelna The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
The Mira Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Lázně The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Pub/lounge The Mira Hotel Hong Kong - Restaurace The Mira Hotel Hong Kong - Interiér hotelu The Mira Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání The Mira Hotel Hong Kong - Vchod The Mira Hotel Hong Kong - Bazén
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 492
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 3351 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
9,2
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (3351)
Seřazeno podle:
Sijie S. Obchodní cestující Singapore, 2. července 2015
excellent hotel

cleanliness, location, luxury
8,7
my stay was great. staff was friendly and spoke english and were helpful. i enjoyed my stay. this is my 5th time staying here.
Joseph P. Jednotlivci Hong Kong, 29. června 2015
friendly staff

Clean nice location
9,7
Lau K. Obchodní cestující Singapore, 25. června 2015
Excellent location

Nice designer concept room
8
overall very satisfied. Hotel surrounded by mall and eatery.
Lisa K. Páry Indonesia, 22. června 2015
Good Location and Near From Miramar Mal

Good Location, Near From Mal and Fantastic Food
7,3
The Hotel Is Good but Sometimes the staff itu not too friendly when I want to check in first time.
Caroline K. Páry Malaysia, 21. června 2015
Location good

Location, Luxury and varieties of food
9
Very good. Good location. Just step out the hotel is the Miramall. Very convenient.
Chan T. Páry Macau, 16. června 2015
Resolution should be more fantastic...

location, free wifi, birthday amenities
7
I was celebrating my bday there, upon check-in the receptionist greeted me in mandarin, maybe they are serving guests mainly from China. They should speak in Cantonese or English in order to show their culture and local characteristics of Hong Kong, and personalize the service after the guest was verified. Then I learnt that my room type got shower room only. I had to ask how I can get a room with a bathtub but what the receptionist presented the paid for upgrade plan sounded totally not attractive because of the sales technique. I hoped they could try to do anything special on me for the purpose of my stay this time, finally it came up with nothing until I expressed my disappointment. I returned for the room key after my late lunch and finally they did something for me, and said "Happy birthday" for the very first time instead of my arrival. I was wondering why they didn't take care of it well to show the hotel is able to step ahead forward…
Jane C. Obchodní cestující Hong Kong, 15. června 2015
Right choice

Good Locaton, good rate and good services
8
Good Locaton, good rate and good services
Shir C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 12. června 2015
Very nice designer hotel with excellent location

1. Very good customer experience with nice spa and pool and customer service.
8,3
Very satisfied : 1) free smartphone with free local and overseas call 2) excellent pool and gym 3) very nice designer decor 4) staff is very polite
Alex H. Obchodní cestující United Kingdom, 10. června 2015
Great hotel in the heart of Kowloon

Location, facilities, service all excellent. Would recommend
8,3
Kitikorn L. Páry Thailand, 7. června 2015
Good

Location
9,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6B06